Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-10-2017
<p>Κριός

Κάποια ιδιαίτερα προσόντα σας πρόκειται να αποκαλυφθούν απόψε και έτσι θα καταφέρετε να κάνετε ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις, που μπορούν να αξιοποιηθούν από εσάς.

Ταύρος

Μην φοβάστε, ο φόβος είναι επικίνδυνος εχθρός. Όμως, σήμερα πολύ πιθανώς θα καταφέρετε να τον κάνετε και έναν σημαντικό σύμβουλο, ακούστε τι σας αποκαλύπτει.

Δίδυμοι

Δείξτε μία αμεσότητα σήμερα, την οποία η ημέρα αποζητά. Μην ενεργήσετε με κινήσεις παρασκηνιακές, σύντομα θα αποκαλυφθούν και θα σας βλάψουν, φερθείτε έξυπνα.

Καρκίνος

Είσαστε πιο δυναμικοί σήμερα. Υπάρχει βέβαια και μια πιο συναισθηματική πλευρά του εαυτού σας, η οποία εξωτερικεύει τώρα την ευαισθησία της. Βρείτε ισορροπίες ως προς αυτό.

Λέων

Είναι σημαντικό να γνωρίσετε το τι ζητάτε. Ιδιαίτερα στον κόσμο του ερωτικού σας παρελθόντος, πριν να δράσετε πρέπει οι στόχοι σας να είναι αρκετά σαφείς, αναλογιστείτε το αυτό.

Παρθένος

Είναι μία μικρή περίοδος ιδιαίτερης εύνοιας της αναλυτικής σας πλευράς, που σήμερα λήγει και θα πρέπει αν την αξιοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο, πάρτε σωστές αποφάσεις.

Ζυγός

Να είστε σίγουροι πως τίποτα δεν γίνεται από την μία ημέρα στην άλλη. Έτσι, ανακουφιστείτε και προσπαθήστε να δείτε την θετική πλευρά των πραγμάτων, χωρίς άγχος.

Σκορπιός

Είναι ώρα να αποδείξετε ποιοι είστε. Οπλίζεστε αυτή τη στιγμή με μεγάλο θάρρος και ψυχική δύναμη η οποία εντυπωσιάζει, μην αρνηθείτε στον εαυτό σας να κάνετε την κίνησή σας.

Τοξότης

Μπορείτε τώρα, πέραν αυτής της θετικής και ευγενικής σας πλευράς, να επικοινωνήσετε και με την πλευρά της εσωτερικής σας δύναμης και αυτό σα φέρνει πιο κοντά σε αυτό που ζητάτε.

Αιγόκερως

Είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες και αυτό ειδικά στον ερωτικό τομέα σε ζητήματα που αφορούν το αισθηματικό σας παρελθόν είναι κάτι πολύ σημαντικό.

Υδροχόος

Να είστε πιο σίγουροι για αυτό το οποίο κάνετε. Προσπαθήστε να συντονιστείτε με την πλευρά του εαυτού σας που βρίσκεται σε θέση να αναλάβει πρωτοβουλίες απαιτητικές.

Ιχθείς

Η ημέρα σας φέρνει πιο κοντά με την ευαίσθητη πλευρά του εσωτερικού σας κόσμου. Προσπαθήστε όμως να αποφύγετε να εμπιστεύεστε σήμερα τον οποιονδήποτε, να έχετε κρίση.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-2-2018

Κριός Προσπαθήστε να διατηρήστε τον αυτοέλεγχό σας. Εάν καταφέρετε να το κάνετε αυτό, θα μπορέσετε να κερδίσετε τα δώρα της ημέρας, τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε σήμερα ορισμένες εσωτερικές εντάσεις και να μην τις εξωτερικεύσετε, θα μπορέσετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-11-2017

Κριός Αν καταφέρετε να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και μειώσετε από μόνοι σας τις αναστολές, θα καταφέρετε να καταλάβετε την...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-10-2017

Κριός Είστε και ερωτικοί και δυναμικοί αυτή της τιγμή. Αν όμως βγάλετε και ένα πιο ρομαντικό πρόσωπο, τότε θα καταφέρετε να κάνετε με...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-9-2017

Κριός Προσέξτε σήμερα κάπως τις υπερβολές, διότι προβλέπεται να είναι περισσότερες από όσο νομίζετε. Να κρατάτε ένα σταθερό προφίλ,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Κριός Προσπαθήστε να ξεχωρίσετε κάπως τα πράγματα, να μην βλέπετε τις καταστάσεις «στο πόδι». Πρέπει να είστε πολύ σίγουροι προτού να...