Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-10-2017
<p>Κριός

Μην επιμένετε σε αυτό που θεωρείτε πως δεν έχει πραγματικά σημασία στην ερωτική σας ζωή. Ειδικά σήμερα έχετε ανάγκη από το να νοιώσετε ποιο όμορφα και να χαρίσετε στον εαυτό σας ξεκούραση.

Ταύρος

Ο ερωτισμός που έχετε μπορεί να επενδυθεί στο αισθηματικό σας παρελθόν. Όμως, θα είναι πολύ σημαντικό να βάλετε τον εαυτό σας ως προτεραιότητα αυτή τη στιγμή, δράστε όπως νοιώθετε.

Δίδυμοι

Είστε σε μία φάση που δεν θα επιτρέψετε και σε πολλά πράγματα να μπουν στην μέσα και να χαλάσουν την διάθεσή σας ή τον τρόπο με τον οποίον σχεδιάσατε την ημέρα.

Καρκίνος

Από εσάς δεν λείπει σήμερα μία πιο μυστηριώδης οπτική. Έχετε τώρα την τάση να κρατάτε μυστικά και αυτό συντομότατα θα αποδειχθεί πάρα πολύ σημαντικό και σε πρακτικό επίπεδο.

Λέων

Να είσαστε ο εαυτός σας, αλλά να ξέρετε πως πρέπει να δείξετε μία χαλαρότητα και άνεση σήμερα. Σε διαφορετική περίπτωση εύκολα θα βγαίνετε έκτος του κλίματος της θετικότητας.

Παρθένος

Να είστε χαλαροί και ευδιάθετοι σήμερα. Κατανοώντας τώρα την αξία των μικρών πραγμάτων στον έρωτα, είστε πιο κοινωνικοί. Παρόλα αυτά δεν εμφανίζεστε έτοιμοι για σημαντικές κινήσεις.

Ζυγός

Η θετικότητα θα είναι πράγματι χαρακτηριστικό σας. σύντομα θα μάθετε πως η σημαντικότητα της θετικότητας βρίσκεται ακριβώς στο ότι εξωτερικεύεται και φτιάχνει τις καταστάσεις.

Σκορπιός

Είναι πολύ σημαντικό το ότι τώρα παρουσιάζετε ένα πρόσωπο πιο περίπλοκο. Αυτό δημιουργεί ένα μυστήριο. Βγάζετε από μέσα σας ορισμένα χαρακτηριστικά πολύ γοητευτικά.

Τοξότης

Είσαστε ενθουσιώδης με την ζωή αυτή τη στιγμή. Να ζήσετε σήμερα, να ζήσετε την περιπέτεια, την οποία επιδιώκετε. Αν αυτή αναφέρεται στο παρελθόν σας, να το τολμήσετε.

Αιγόκερως

Εξαιτίας του γενικότερου κλίματος, εσείς τώρα έχετε μία πολύ σημαντική ευκαιρία να κάνετε μία προσέγγιση πιο χαλαρή και ευδιάθετη, ακόμα και σε απαιτητικές καταστάσεις.

Υδροχόος

Μπορείτε να ρίξετε την προσοχή σας στον εαυτό σας τώρα. Αυτό θα είναι πολύ σημαντικό αυτή τη στιγμή. Μην κάνετε χατίρια, κρατήστε τους στόχους σας, χωρίς να μειώνετε τον εαυτό σας ποτέ.

Ιχθείς

Μπορείτε να δείτε με μία διαφορετική και πιο ήρεμη ματιά τώρα. Είστε σε θέση να δημιουργήσετε όχι τόσο ρομαντικές καταστάσεις, αλλά απλές, με ένα τρόπο μοναδικό και τελικά μάλλον τρυφερό.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το να μην είσαστε μονίμως σε ένα ασφυκτικό πλαίσιο κατά το οποίο σκέφτεστε το τι πρέπει να κάνετε και πότε είναι...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-11-2017

Κριός Είναι πολύ σημαντικό το να γνωρίζετε στην προσπάθειά σας να κάνετε την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση πως η διατήρηση...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-10-2017

Κριός Είστε και ερωτικοί και δυναμικοί αυτή της τιγμή. Αν όμως βγάλετε και ένα πιο ρομαντικό πρόσωπο, τότε θα καταφέρετε να κάνετε με...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-10-2017

Κριός Θα αποδειχθεί μία σημαντική ημέρα για εσάς και δεν πρέπει να σπαταλήσετε την ευκαιρία. Κάντε απόψε την κίνησή σας, καθώς είστε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-9-2017

Κριός Εάν κάνετε κάποια σημαντική συζήτηση με το πρόσωπο το οποίο σας αφορά, θα περιγράψετε ορισμένες απαιτήσεις που έχετε. Εάν δεν...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-3-2017

Κριός Οπωσδήποτε ευνοούνται σήμερα οι επανασυνδέσεις. Με τον Άρη στον 2ο Οίκο σου να έχει μια σημαντική συμπαντική συνομιλία με τον...