Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-10-2017
<p>Κριός –Τέσσερα των Κυπέλλων

Μπορεί να έχετε διαφορές με το αγαπημένο σας πρόσωπο αυτήν την περίοδο, ωστόσο ξέρετε καλά τι έχει αξία και τι θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία της ξεχωριστής σας σχέσης.

Ταύρος – Τέσσερα των Σπαθιών

Μπορεί να νιώσετε πως υπάρχει κάποια έλλειψη επικοινωνίας, ή κάποιο εμπόδιο στη σχέση σας με το σύντροφό σας, ωστόσο αυτή η αίσθηση θα έχει εξαφανιστεί εντελώς μέχρι την αποψινή νύχτα.

Δίδυμοι – Πέντε των Ράβδων

Οι δυσκολίες είναι μέρος της καθημερινότητάς σας και αφού το γνωρίζετε καλά αυτό, αρνείστε να τις αφήσετε να σας καθυποτάξουν και να σας στερήσουν μια όμορφη βραδιά με το ταίρι σας.

Καρκίνος – Δέκα των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Είναι πιθανό να νιώσετε πως τα πράγματα δεν πάνε όπως θα τα θέλατε όσον αφορά το επαγγελματικό σας περιβάλλον και αυτό σας αγχώνει πολύ. Αφήστε το ταίρι σας να σας καθησυχάσει.

Λέων – Επτά των Κυπέλλων

Η όρεξη και το κέφι σας είναι το στοιχείο το οποίο κάνει ακόμα καλύτερη τη διάθεση του συντρόφου σας. Θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μια τρυφερή βραδιά στην αγκαλιά του.

Παρθένος – Οκτώ των Πεντάκτινων

Είναι πιθανό να συνεργάζεστε με το ταίρι σας σε σχέση με κάποιον τομέα που δεν αφορά τα ερωτικά σας ώστε να βρείτε μια λύση. Αυτό θα κάνει τη σχέση σας ακόμη πιο ζωντανή.

Ζυγός – Ο Τροχός τη Τύχης

Ίσως έχετε την αίσθηση πως πολλά πράγματα έχουν αλλάξει όσον αφορά την ερωτική σας σχέση, αλλά αυτό δεν σας τρομάζει. Ξέρετε πως οι αλλαγές είναι προς το καλύτερο.

Σκορπιός – Πέντε των Πεντάκτινων

Κάποιο εμπόδιο, ίσως στον επαγγελματικό σας τομέα, είναι πιθανό να σας στερήσει χρόνο με το ταίρι σας και να αναβάλει τα σχέδιά σας, εάν δεν είστε προσεκτικοί με αυτό.

Τοξότης – Άσσος των Σπαθιών

Ίσως αδυνατείτε να δείτε τα πράγματα όπως σας ζητά το ταίρι σας και αυτό μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και διαφορές μεταξύ σας, εάν δεν είστε προσεκτικοί με τον τρόπο που θα το χειριστείτε.

Αιγόκερως – Η Εγκράτεια

Η διάθεσή σας να είστε συγκαταβατικοί και να κάνετε υποχωρήσεις για το σύντροφό σας θα είναι ένα πολύ θετικό στοιχείο για την ημέρα σας που θα οδηγήσει στην τρυφερή αντίδραση από το ταίρι σας.

Υδροχόος – Τρία των Πεντάκτινων

Είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας αυτήν την περίοδο, μιας και η σχέση σας γίνεται όλο και καλύτερη, με αποτέλεσμα να αφοσιώνεστε σε αυτό το κομμάτι της ζωής σας τώρα.

Ιχθύς – Τρία των Κυπέλλων

Κάποιο πρόβλημα ενός κοντινού σας προσώπου για το οποίο θα προσφερθείτε να βοηθήσετε μπορεί να είναι ο λόγος κάποιας παρεξήγησης με το ταίρι σας, η οποία όμως θα λυθεί πολύ σύντομα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-3-2018

Κριός – Εννιά των Πεντάκτινων Ο τρόπος με τον οποίο φαίνονται να εξελίσσονται τα πράγματα την τελευταία περίοδο, ίσως λειτουργήσει...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-2-2018

Κριός – Τέσσερα των Κυπέλλων Ίσως νιώσετε πως ένα μεγάλο βάρος το οποίο αφορούσε τη σχέση σας και σας είχε κουράσει για καιρό, τελειώνει...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-10-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Έχετε μια ανάγκη να νιώσετε το ρομαντισμό της σχέσης σας αυτήν την περίοδο. Θέλετε να βρεθείτε πιο κοντά με το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Κριός – Πέντε των Πεντάκτινων Εάν νιώθετε πως τα πράγματα δεν πάνε όπως θα τα θέλατε αυτήν την περίοδο και πως κάποια δύναμη που δεν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-9-2017

Κριός – Τέσσερα των Σπαθιών Αντίστροφα Θα μπορέσετε να απαλλαχτείτε από ερωτικά άγχη τα οποία σας είχαν στερήσει την ηρεμία σας την...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-7-2017

Κριός – Τέσσερα των Σπαθιών Αναπαριστώντας τη τάξη και τη σταθερότητα, σε συνδυασμό με την ταραχώδη φύση των Ξιφών, τα Τέσσερα Σπαθιά...