Ομοερωτικές Προβλέψεις 23/10 – 29/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 23/10 – 29/10/2017
<p>Ομοερωτικές Προβλέψεις 23/10 – 29/10/2017

Κριός

Ενώ υπάρχουν φορές που μπορεί να εμφανιστούν εντάσεις στον τομέα των σχέσεων, ειδικά στην αρχή της εβδομάδας και στη συνέχεια, αυτή είναι μια εντελώς νέα εβδομάδα. Η αναχώρηση του Δία από τον τομέα των ερώτων σας την περασμένη εβδομάδα έχει ασκήσει πίεση στις σχέσεις σας, ενώ σας αφήνει το πεδίο ανοικτό για συνεχή ανάπτυξη σχέσεων. Είναι η Αφροδίτη, ο πλανήτης της επιστροφής του έρωτα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου που εισάγει ένα νέο κεφάλαιο.

Ταύρος

Έχετε φτάσει σε μια σημαντική εβδομάδα τόσο για τα ρομαντικά σας νέα σχέδια όσο και για τα θέματα σχέσεων, αλλά και την έναρξη μιας διασταύρωσης μεταξύ των δύο. Οι τελευταίοι μήνες έχουν δει πολλούς πλανήτες να κινούνται μέσα από τον ρομαντικό τομέα και στη συνέχεια να προχωρούν. Και η ζωή σας προχωράει, αποδεχτείτε το.

Δίδυμος

Η αποχώρηση του Δία από τον ρομαντικό τομέα σας την περασμένη εβδομάδα έχει πάρει την εστίαση και την πίεση από ρομαντικά θέματα, από την άποψη αυτή είναι η κινητήρια δύναμη στο γράφημά σας. Αυτό είναι κάτι που οι θεοί της αγάπης περιμένουν, επειδή μετά από 13 μήνες στη γρήγορη λωρίδα και με τον Δία συχνά υπό πίεση, ήρθε η ώρα να φέρετε τα πράγματα σε πιο κοσμικό επίπεδο.

Καρκίνος

Δεν έχετε μεταφερθεί μόνο σε μια νέα εβδομάδα, αλλά με την εμφάνιση των πραγμάτων μετά την Νέα Σελήνη, σε ένα εναλλακτικό σύμπαν. Πριν από μια εβδομάδα όλα έμοιαζαν ακίνητα, τώρα όλα κινούνται γρήγορα - πράγμα που σημαίνει μεγάλη πίεση στην ισορροπία εργασίας / ζωής, πιθανόν να εργάζεστε πάρα πολύ και να μηδενίζετε την ερωτική σας ζωή, μην το κάνετε.

Λέων

Υπάρχει κάθε λόγος εμπιστοσύνης στα ρομαντικά θέματα και στα μέτωπα σχέσεων αυτή την εβδομάδα. Ήταν η ευθυγράμμιση της προηγούμενης εβδομάδας μεταξύ του Κρόνου στον ρομαντικό τομέα και του Βόρειου Δεσμού στον Λέοντα που όχι μόνο τροφοδότησε τη ρομαντική εμπιστοσύνη σας, αλλά έδωσε στην καρδιά σας μια σαφέστερη αίσθηση κατεύθυνσης.

Παρθένος

Η εβδομάδα αρχίζει με τον Άρη όχι μόνο να μετακομίζει στην χώρα του Ζυγού, αλλά και με τον Χείρωνα, πλανήτη θεραπείας στον τομέα των σχέσεών σας να είναι πολύ ενεργός. Ο Άρης αντιμετωπίζει τις σχέσεις σας, αλλά κυρίως τα παλιά φαντάσματα σχέσης και τους δαίμονες ενώ ο Χείρωνας είναι ο πύργος που σας προστατεύει.

Ζυγός

Η αναχώρηση του Δία από το Ζυγό έχει βγάλει μια τεράστια πίεση από εσάς και τις σχέσεις σας. Ενώ θα υπάρξουν «καιρικές συνθήκες» που οι εντάσεις των σχέσεων έρχονται στο μυαλό σας, αυτό που θα παρατηρήσετε αυτή την εβδομάδα είναι ότι φεύγουν αρκετά γρήγορα. Τα καλά νέα τώρα, σε σύγκριση με τους τελευταίους 13 μήνες, είναι ότι χωρίς τον Δία στον Ζυγό, δεν υπάρχει σταθερή πίεση στους πλανήτες στον τομέα των σχέσεών σας.

Σκορπιός

Υπάρχει κάτι εκπληκτικό που συμβαίνει στο ρομαντικό μέτωπο αυτή την εβδομάδα, με ένα μείγμα πίεσης και υποστήριξης να σας ξυπνάει σε μια πραγματική αίσθηση του τι είναι δυνατό να επιτύχετε. Θα σας δώσουμε πρώτα τα κακά νέα, γνωρίζοντας ότι στην πραγματικότητα είναι καλά νέα σε μεταμφίεση. Η εβδομάδα ξεκινά με τον Χείρωνα, σε οπισθοδρομική κίνηση στον ρομαντικό τομέα, αλλά τι να φοβηθείτε με τον Δία στο ζώδιό σας!

Τοξότης

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης αγάπης είναι έτοιμος να σας διασκεδάσει από τον Ζυγό. Αυτή είναι μια περιοχή του χάρτη σας που λειτουργεί μέσα από τους νόμους της συγχρονικότητας και η Αφροδίτη είναι ένας πλανήτης που λειτουργεί μέσα από τους νόμους της έλξης. Οι 25 ημέρες που η Αφροδίτη θα περάσει εδώ, είναι η μοναδική φορά που φέτος οι νόμοι της έλξης και της συγχρονικότητας ισχύουν ταυτόχρονα. Θα ζήσετε όμορφες ερωτικές περιπέτειες.

Αιγόκερως

Ενώ αυτή δεν είναι μια υπερβολικά δραστήρια εβδομάδα είτε στα ρομαντικά είτε στα μέτωπα της σχέσης, η προηγούμενη εβδομάδα ήταν και αυτό σας δίνει την ευκαιρία να προβληματιστείτε και στα δύο αυτά πεδία. Περιμένετε την επίσκεψη της Σελήνης τόσο στον ρομαντικό μέτωπο, όσο και στον τομέα της σχέσης σας στις 24 του μήνα, για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα.

Υδροχόος

Η έλευση της Σελήνης στις 27 του μήνα σας επιτρέπει να ξεκινήσετε την ενασχόληση με τις συναισθηματικές σας απαντήσεις που εκκρεμούν και με μια διαισθητική διαβάθμιση στις σχέσεις σας – Καθώς ο Ήλιος ασκεί κάποια πίεση στις δυνάμεις επικοινωνίας, δημιουργώντας το δυναμικό για μια σημαντική ανακάλυψη, επωφεληθείτε.

Ιχθείς

Η μετατόπιση του Δία στον Σκορπιό που είναι πολύ φιλικό σας ζώδιο, τώρα αρχίζει να δίνει καρπούς. Ανοίγει ο ερωτικός τομέας μέσα από την διάθεσή σας να φλερτάρετε, αλλά να ξέρετε πως καθώς ο Δίας μεγαλοποιεί τα πάντα, μεγαλοποιεί και την ζήλια, οπότε το ανεξέλεγκτο φλερτ μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση ή τελικά να σας πληγώσει.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ομοερωτικές Προβλέψεις 16/10 – 22/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 16/10 – 22/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 16/10 – 22/10/2017

Κριός Ενώ υπάρχουν φορές που μπορεί να εμφανιστούν εντάσεις στον τομέα των σχέσεων, ειδικά στην αρχή της εβδομάδας και στη συνέχεια,...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

Κριός Οι Κριοί έχετε μια μάλλον αγχωτική εβδομάδα στα ερωτικά σας. Οι όψεις του Άρη σας ταράζουν και σας κάνουν, σε πολλές περιπτώσεις,...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/03 – 02/04/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/03 – 02/04/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/03 – 02/04/2017

Κριός Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 28 του μήνα θα φωτίσει όλη αυτήν την εβδομάδα και την επόμενη στο θέμα των σχέσεών σου. Νέοι άνθρωποι...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 13/03 – 19/03/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 13/03 – 19/03/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 13/03 – 19/03/2017

Κριός Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ σημαντική για τον έρωτα. Ειδικά από τις 14 και μετά, που ο κυβερνήτης σου ο Άρης από τον Ταύρο θα βρεθεί...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 06/02 – 12/02/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 06/02 – 12/02/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 06/02 – 12/02/2017

Κριός Έχει πολλές συγκινήσεις να σου προσφέρει αυτή η εβδομάδα. Ο κυβερνήτης σου ο Άρης φεύγει από το ζώδιό σου για να περάσει στον ταύρο...

Εβδομαδιαίες Ομοερωτικές Προβλέψεις 13/02 – 19/02/2017

Εβδομαδιαίες Ομοερωτικές Προβλέψεις 13/02 – 19/02/2017

Εβδομαδιαίες Ομοερωτικές Προβλέψεις 13/02 – 19/02/2017

Εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου του Ερωτοφόρου, και ποιος μας πιάνει! Εν τω μεταξύ να ξέρετε ότι ακριβώς επάνω στου Αγίου Βαλεντίνου...