Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-10-2017
<p>Κριός

Η διάθεση σας μπορεί αν είναι διαφορετική ακόμα και από αυτό το οποίο θα θέλατε εσείς οι ίδιοι. Ίσως μελαγχολείτε, αλλά όλα αυτά ιδίως σήμερα είναι απολύτως λογικά.

Ταύρος

Η ημέρα είναι αρκετά διαφορετική και ακόμα και αν βρείτε ορισμένο θετικό πεδίο για να δράσετε σύντομα θα καταλάβετε πως θα υπάρχουν παράλογες αντιδράσεις από το γενικότερο κλίμα.

Δίδυμοι

Το τελευταίο διάστημα υπήρξατε πολύ ευνοημένοι στην επικοινωνία. Θα πρέπει να εκμεταλλευτήκατε την περίοδο αυτή, καθώς αυτή την συγκεκριμένη στιγμή αδυνατείτε στην επικοινωνία.

Καρκίνος

Πιθανότατα είστε κάπως μπερδεμένοι και έχετε μεγάλη δυσκολία στο να συγκεντρώσετε τώρα τις σκέψεις σας, να είσαστε πολύ προσεκτικοί, να μετράτε τα λόγια σας.

Λέων

Αν και η διάθεσή σας λογικά θα είναι κατάλληλη για ορισμένες κινήσεις, δεν θα βρείτε το κατάλληλο έδαφος για να κάνετε κάποια αποτελεσματική και απαιτητική κίνηση.

Παρθένος

Δεν έχετε συνηθίσει στο να μην έχετε λογική προσέγγιση των πραγμάτων. Έτσι, τώρα βγαίνετε έξω από τα νερά σας και ονειροπολείτε. Προσέξτε, διότι δεν είστε έτοιμοι για την κίνησής σας.

Ζυγός

Θα είναι σημαντικό να δείτε τα πράγματα και κάπως διαφορετικά. Κάντε προς το παρόν μία εσωτερική ανασκόπηση της κατάστασης και προσπαθήστε να χαλαρώσετε περισσότερο.

Σκορπιός

Προσέξτε διότι η διάθεση σας είναι κάπως περίεργη σε αυτή τη φάση της ζωής σας και πράγματι το κλίμα δεν είναι γενικά και ό,τι καλύτερο υπήρξε το τελευταίο διάστημα.

Τοξότης

Έχετε ανάγκη αν ακούσετε ορισμένα όμορφα λόγια, αλλά κανείς δεν χαρίζεται, αυτό είναι μία όντως σκληρή αλήθεια που ευνοήστε τώρα να μάθετε πολύ καλύτερα από πριν.

Αιγόκερως

Η διάθεσής ας δεν είναι η κατάλληλη για να κάνετε την κίνησή σας. Δεν είσαστε θετικοί σήμερα και αυτό είναι αρκετά μεγάλο ζήτημα όταν πρόκειται για κινήσεις στο ερωτικό σας παρελθόν.

Υδροχόος

Προσπαθήστε να δείτε την θετική πλευρά των πραγμάτων, καθώς υπάρχει. Αυτή τη στιγμή το πιθανότερο είναι το να ασκείτε την γοητεία σας, αλλά σε πρώτη φάση να μην το αντιλαμβάνεστε.

Ιχθείς

Η ημέρα έχει ορισμένες δυσκολίες τις οποίες δεν μπορείτε να παραβλέψετε. Η δυσκολία σας τώρα στην επικοινωνία είναι κάτι που κάνει δύσκολα τα πράγματα σε ό,τι αφορά ζητήματα του ερωτικού σας παρελθόντος.

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-2-2018

Κριός Διατηρείτε τον αυθορμητισμό σας, αλλά θα εκπλαγείτε από το πόσο διαφορετική ροπή μπορεί καμιά φορά να πάρουν τα πράγματα. Θα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε σήμερα ορισμένες εσωτερικές εντάσεις και να μην τις εξωτερικεύσετε, θα μπορέσετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-10-2017

Κριός Να ξέρετε πως αυτά τα πράγματα που φαίνονται ορισμένες φορές ασήμαντα, μπορεί να αποδειχθούν συντομότατα πολύ σημαντικότερα....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Κριός Λόγω του ότι δεν σας τρομάζουν ορισμένα ζητήματα που στο παρελθόν σας είχαν απασχολήσει αρκετά, είσαστε πολύ πιο έτοιμοι για να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-7-2017

Κριός Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να αφήσετε τα πράγματα στην τύχη. Τουλάχιστον, αν θέλετε αποτελέσματα. Έχετε ευκαιρίες για να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-2-2017

Το γεγονός ότι ο Δίας είναι σήμερα στάσιμος, λίγο πριν γυρίσει ανάδρομος στον Ζυγό ευνοεί την διάθεση για επανασυνδέσεις. Ταυτόχρονα η...