Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-10-2017
<p>Κριός

Σας εφιστούμε την προσοχή, με έντονο τρόπο σήμερα! Προσέξτε πάρα πολύ, καθώς είστε επιρρεπείς σε λανθασμένες και απρόσεκτες κινήσεις που ξεπερνούν τα όρια, δείξτε αυτοέλεγχο, αποφεύγοντας εντάσεις.

Ταύρος

Καταφέρνετε τώρα να δείτε τα συναισθήματά σας με έναν διαφορετικό τρόπο και καταφέρνετε να αποβάλετε πάρα πολλά από τα άγχη σας, να έχετε εμπιστοσύνη στις καταστάσεις.

Δίδυμοι

Θα καταφέρετε να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας αφορά, αλλά θα χρειαστεί εννοείται να δείξετε και από την δική σας πλευρά περισσότερη τόλμη απ’ ό,τι συνήθως.

Καρκίνος

Μην δείξετε αδυναμίες, αλλά μην κάνετε υπερβολές. Ευνοείστε να βρείτε την ισορροπία, αλλά προσέξτε πολύ, δεν έχετε δικαιολογία αν δεν το κάνετε αυτό απόψε το βράδυ.

Λέων

Καθώς είναι πάρα πολύ πιθανόν να εμφανιστούν ορισμένες πολύ σημαντικές ευκαιρίες τώρα μπροστά σας, θα είναι πολύ μεγάλης σημασίας το αν είστε παρατηρητικοί.

Παρθένος

Δείξτε το ότι πράγματι μπορείτε να υπερβείτε τα όρια στον έρωτα. Να έχετε αυτοπεποίθηση, να μην παρακαλάτε και να είσαστε πάντα σε εγρήγορση. Δείξτε τι πράγματι είσαστε.

Ζυγός

Αν και δεν έχετε περάσει και λίγα, καταλαβαίνετε πως έρχεστε όλο και πιο κοντά σε μία ισορροπία η οποία μάλιστα αρχίζει σταδιακά να εξωτερικεύεται και να παίζει ρόλος την αισθηματική ζωή σας.

Σκορπιός

Θα χρειαστεί να έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη σε δύο πράγματα: το ένα είναι η ημέρα και το άλλο ο ίδιος σας ο εαυτός. Νοιώστε πιο άνετα ως προς το να δράσετε σήμερα.

Τοξότης

Είστε πολύ τρυφεροί τώρα και καταφέρνετε να δείτε τα πράγματα πολύ διαφορετικά. Ο ιδιαίτερος τρόπος με τον οποίον τώρα επικοινωνείτε φέρνει πιο κοντά με το πρόσωπο που σας αφορά.

Αιγόκερως

Μπορείτε να χαλαρώσετε από τα άγχη σας και αυτό είναι πιο σημαντικό από ό,τι νομίζετε. Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας. Είστε σε θέση να επιλύσετε καταστάσεις του παρελθόντος.

Υδροχόος

Μπορείτε να δείτε τις καταστάσεις διαφορετικά θα είναι λοιπόν πάρα πολύ σημαντικό αν κάνετε ορισμένες ουσιαστικές σχέσεις σε ό,τι αφορά στις καταστάσεις του παρόντος.

Ιχθείς

Πρέπει τώρα να βάλετε τα δυνατά σας, καθώς η ημέρα για εσάς είναι πράγματι πολύ ευνοϊκή και θα είναι λάθος να έχετε από το ερωτικό παιχνίδι, αφήστε ελεύθερη την γοητεία σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-2-2018

Κριός Προσπαθήστε να διατηρήστε τον αυτοέλεγχό σας. Εάν καταφέρετε να το κάνετε αυτό, θα μπορέσετε να κερδίσετε τα δώρα της ημέρας, τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ουρανός, τον οποίον φιλοξενείται στον δικό σας ζωδιακό αστερισμό, εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, επιστρέφει...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Προσοχή απέναντι στις υπερβολές σήμερα. Προσπαθήστε να βρείτε τα προσωπικά σας όρια, αποφεύγοντας να κάντε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καταφέρνετε να διατηρήσετε την μαχητική σας διάθεση, σε σχέση με την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση, αλλά...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η αντίθεση της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Άρη πρόκειται να φέρει σε εσάς εσωτερική αναστάτωση, την οποία...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-9-2017

Κριός Είναι στιγμή να δείτε γύρω σας την κατάσταση. οι άμεσες κινήσεις ευνοούνται, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για την βιασύνη. Βρείτε...