Σαββατοκύριακο Αγάπης 28/10 – 29/10/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 28/10 – 29/10/2017
<p>Παρά το γεγονός ότι έχουμε μια μάλλον δύσκολη επιρροή για όλο στο σαββατοκύριακο από την Αφροδίτη που κοντράρει τον Πλούτωνα, έχει ανατείλει για όλα τα ζώδια η εποχή του Σκορπιού, και λόγω του Ήλιου που κάνει το ετήσιο ταξίδι του εδώ, αλλά κυρίως λόγω του Δία που για έναν ολόκληρο χρόνο θα ενεργοποιήσει το βαθύ ερωτικό ένστικτο που αντιπροσωπεύει ο Σκορπιός. Η βασίλισσα του Σκορπιού στην μυστική ερωτική αστρολογία είναι η Λίλιθ και είναι η ώρα να θυμηθείτε αυτό το κακό και σκοτεινό κορίτσι, γιατί έχει πολλά να σας δώσει. Ας δούμε λοιπόν πώς ενεργοποιείται αυτό το διάστημα η λίμπιντο του κάθε ζωδίου, με κριτήριο το πού έχει εγκατεστημένη την Λίλιθ.

Η Λίλιθ στον Κριό

Η εποχή του Σκορπιού σας προσκαλεί να ακονίσετε τις ικανότητές σας στο πεδίο της ερωτικής μάχης, πρέπει να δώσετε μια μάχη για τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Κύρια στόχευση: Ενεργοποιήστε την λίμπιντο με τους ελιγμούς badass των μικτών πολεμικών τεχνών!

Η Λίλιθ στον Ταύρο

Η εποχή του Σκορπιού σας προσκαλεί να βυθιστείτε στις λιγότερο άνετες αισθήσεις και να αφήσετε την παράξενη αίσθηση παρανομίας να σας μεταμορφώσει. Κύρια στόχευση: Βυθιστείτε στις αγχωτικές, απολεπιστικές αισθήσεις ενός έντονου σωματικού πάθους.

Η Λίλιθ στο Δίδυμο.

Η εποχή του Σκορπιού σας προσκαλεί να αποκαλύψετε τα κομμάτια της ιστορίας σας, καθώς τραγουδάτε το πληρέστερο, πιο σαρκικό τραγούδι σας. Κύρια στόχευση: Γιορτάστε τις παράξενες αποκαλύψεις γι την λίμπιντο, που συνδέονται με τα χαμηλότερα ένστικτά σας.

Η Λίλιθ στον Καρκίνο

Η εποχή του Σκορπιού σας προσκαλεί να εισάγετε το συναισθηματικό τοπίο κάποιου νέου συντρόφου σπάζοντας τα όρια. Κύρια στόχευση: Διεισδύστε στις γωνιές της ανθρώπινης συνείδησης σαν σε ένα ψυχολογικό θρίλερ.

Η Λίλιθ στο Λέοντα

Η εποχή του Σκορπιού σας προσκαλεί να συνδυάσετε την ελκυστική σας τάση για αισιόδοξη ηλιόλουστη διάθεση με κάποιες σκοτεινότερες εξερευνήσεις. Κύρια στόχευση: το να συγκρούονται τα υψηλά και χαμηλά επίπεδα της ψυχής σας είναι ωφέλιμο.

Η Λίλιθ στην Παρθένο

Η σεζόν του Σκορπιού σας προσκαλεί να παίξετε με την αποβίβαση από την ζώνη ασφάλειας καθώς εκθέτετε το πλήρες φάσμα των δυνατοτήτων σας για να δείτε τον κόσμο. Κύρια στόχευση: Απολαύστε τόσο την επίπονη λεπτομέρεια όσο και την ενσωματωμένη ενδυνάμωση της τέχνης του έρωτα.

Η Λίλιθ στο Ζυγό

Η σεζόν του Σκορπιού σας προσκαλεί να πάτε τις συμπράξεις σας ακόμα πιο βαθιά καθώς διακινδυνεύετε να βρεθείτε αντιμέτωποι με τις σκληρότερες πτυχές της οικειότητας. Κύρια στόχευση: Κάντε ένα πολύ καλό άλμα με καταδύσεις υψηλών πτήσεων.

Η Λίλιθ στο Σκορπιό

Η εποχή του Σκορπιού σας προσκαλεί να διερευνήσετε την επιθυμία σας να αποκτήσετε γνώση του εαυτού σας και να αφήσετε την απογύμνωση να γίνει η πιο σέξι μορφή αυτοπεποίθησης. Κύρια στόχευση: Εκκενώστε τον εαυτό σας από την ανάγκη για μονιμότητα.

Η Λίλιθ στον Τοξότη

Η εποχή του Σκορπιού σας προσκαλεί να εξερευνήσετε τολμηρά τα συναισθηματικά τοπία σας. Κύρια στόχευση: κάντε μια άγρια βόλτα στο σωματικό πεδίο του έρωτα.

Η Λίλιθ στον Αιγόκερω

Η εποχή του Σκορπιού σας προσκαλεί να αφήσετε την ψυχή σας να ρέει καθώς δοκιμάζετε νέες γεύσεις δύναμης που προέρχονται από την παράδοση στον έρωτα. Κύρια στόχευση: Εγκαταστήστε την αίσθηση ότι πάτε με την όπισθεν στον έρωτα - ξέρετε πολύ καλά πού είναι η αιτία των μπλοκαρισμένων ας τσάκρας.

Η Λίλιθ στον Υδροχόο

Η εποχή του Σκορπιού  σας προσκαλεί να αναμίξετε την διανοητικότητα σας με κάποια αίσθηση απώλειας. Ίσως χρειαστεί να ζήσετε χωρισμούς για να καταλάβετε την αξία των σχέσεων. Κύρια στόχευση: Μην κάνετε ό,τι δεν θέλετε να σας κάνουν.

Η Λίλιθ στους Ιχθείς

Η σεζόν του Σκορπιού σας προσκαλεί να ξανασυνδέσετε την ψυχή σας με την τελευταία σας σχέση για την οποία είχατε τρυφερά αισθήματα, χωρίς να καταστεί η συμπάθειά σας υποχρέωση. Κύρια στόχευση: Αφήστε τον εαυτό σας να μεταφερθεί σε εσωτερικές αισθήσεις.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Σαββατοκύριακο Αγάπης 13/1-14/1/2018

Σαββατοκύριακο Αγάπης 13/1-14/1/2018

Σαββατοκύριακο Αγάπης 13/1-14/1/2018

Κριός Το σαββατοκύριακο μπροστά είναι συναισθηματική στιγμή για εσάς, αλλά όχι κατ 'ανάγκη τον τρόπο που θα περιμένατε. Τα...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 5/11 – 6/11/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 5/11 – 6/11/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 5/11 – 6/11/2016

Ο Νοέμβριος αυτός είναι ερωτευμένος με τον έρωτα. Μπροστά μας έχουμε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο πάθος, με την Αφροδίτη να τριγωνίζει τον...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 29-30/10/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 29-30/10/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 29-30/10/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 29-30/10/2016 Πολύ σημαντικά αστρολογικά γεγονότα θα συμβούν το διήμερο αυτό. Στις 29 Οκτωβρίου ο Άρης σε τετράγωνο με...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/09 – 25/09/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/09 – 25/09/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/09 – 25/09/2016

Με τον Ήλιο να απολαμβάνει τα χάδια του ερωτιάρη Ζυγού και την Αφροδίτη να μαθαίνει τις σκοτεινές ερωτικές τέχνες του Σκορπιού, το...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 29/30-11-2014

Σαββατοκύριακο Αγάπης 29/30-11-2014

Σαββατοκύριακο Αγάπης 29/30-11-2014

Το σαββατοκύριακο που είναι μπροστά μας συμπίπτει ακριβώς με το τέλος του Νοεμβρίου και θα μπορούσε να είναι μια γιορτή που θα μας...