Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-10-2017
<p>Κριός – Οκτώ των Κυπέλλων Αντίστροφα

Οι παράλογες ανησυχίες είναι ένα φυσικό στάδιο ώστε να καταφέρετε να εμπιστευτείτε πλήρως το σύντροφό σας χωρίς ενδοιασμούς για εσάς. Αγκαλιάστε τις φοβίες σας.

Ταύρος – Η Κρίση

Ο έρωτας, ο παραλογισμός, οι καυγάδες και η απόλυτη τρυφερότητα, είναι όλα κομμάτια ενός μαγικού ταξιδιού με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Απολαύστε τη διαδρομή.

Δίδυμοι – Τέσσερα των Σπαθιών

Μην προσπαθείτε να λύσετε μόνοι σας τα επικοινωνιακά προβλήματα της σχέσης σας. Έχετε ανάγκη έναν διάλογο και γι αυτό πρέπει να κουβεντιάσετε με το ταίρι σας, έχοντας τα συναισθήματά σας κατά νου.

Καρκίνος – Έξι των Πεντάκτινων

Είναι πολύ πιθανό να περνάτε μια δύσκολη περίοδο όσον αφορά την επαγγελματική σας καριέρα και λόγω αυτού να σας δημιουργούνται ανασφάλειες για το μέλλον σας. Απευθυνθείτε στο ταίρι σας.

Λέων – Ο Τροχός της Τύχης

Η πραγματικότητά σας αλλάζει ριζοσπαστικά με έντονους ρυθμούς, ωστόσο έχετε αποφασίσει πως δεν θα αφήσετε το γεγονός αυτό να σας τρομάξει, αλλά θα δείτε που οδεύετε με το σύντροφό σας.

Παρθένος – Ο Κρεμασμένος

Μπορεί να προσπαθείτε να σταθείτε στο ταίρι σας, ωστόσο βλέπετε πως δεν υπάρχει ανταπόκριση και κάποιες φορές μπορεί ακόμη και να σας απομακρύνει. Μερικές φορές η καλύτερη συμπαράσταση είναι η σιωπή.

Ζυγός – Έξι των Σπαθιών

Τα συναισθήματά σας είναι ακαθόριστα και αλλάζουν μονίμως. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και δυσφορία στη σχέση σας με τον σύντροφό σας. Αφήστε το χρόνο να σας καθοδηγήσει.

Σκορπιός – Οι Ερωτευμένοι Αντίστροφα

Είναι πιθανό μια νέα πρόκληση να δοκιμάσει τη δύναμη της σχέση σας και τις αντοχές που έχετε ο ένας για τον άλλο. Εάν είστε αποφασισμένοι να παλέψετε, θα νικήσετε τη μάχη.

Τοξότης – Δύο των Σπαθιών Αντίστροφα

Μπορεί να νιώθετε πως κάτι σταματά απότομα τη σκέψη σας, καθιστώντας σας ανίκανους να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν. Μιλήστε στο ταίρι σας και εμπιστευτείτε την άποψή του.

Αιγόκερως – Η Μεγάλη Ιέρεια

Μπορεί να έχετε αποκτήσει κάποιες φοβίες όσον αφορά το αγαπημένο σας πρόσωπο, ωστόσο αυτό είναι κάτι το εντελώς φυσιολογικό. Δεν υπάρχουν ζευγάρια που δεν διαφέρουν μεταξύ τους.

Υδροχόος – Η Δικαιοσύνη Αντίστροφα

Μην προσπαθείτε άσκοπα να αλλάξετε την απόφαση του συντρόφου σας ώστε να ικανοποιήσετε τις δικιές σας ιδέες. Έχετε διαφορετικό σκεπτικό με το ταίρι σας και αυτό είναι περισσότερο θετικό, παρά οτιδήποτε άλλο.

Ιχθύς – Ο Πύργος

Υπάρχει η περίπτωση να έχετε σοκαριστεί βλέποντας μια ουτοπία που είχατε δημιουργήσει στο μυαλό σας για τη σχέση σας να καταστρέφεται. Οι άνθρωποι δεν είναι τέλειοι, το ίδιο και οι σχέσεις.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-3-2018

Κριός – Τέσσερα των Κυπέλλων Κάποια ενέργεια που δε θα καταφέρετε να προσδιορίσετε ακριβώς, θα σας εμποδίσει από το να περάσετε την...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-11-2017

Κριός – Εννιά των Πεντάκτινων Μπορεί να έχετε τα παράπονα και τις ανησυχίες σας σήμερα όσον αφορά το σύντροφό σας, ωστόσο η χημεία και η...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-10-2017

Κριός –Τέσσερα των Κυπέλλων Μπορεί να έχετε διαφορές με το αγαπημένο σας πρόσωπο αυτήν την περίοδο, ωστόσο ξέρετε καλά τι έχει αξία και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι, ωστόσο η ερωτική σας διάθεση και τα συναισθήματα που τρέφετε για το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-10-2017

Κριός – Έξι των Κυπέλλων Μπορεί να έχετε μια δυσκολία όταν προσπαθείτε να εκφράσετε την αγάπη σας με λόγια σήμερα, ωστόσο τα...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-9-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 1-9-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-9-2017

Κριός – Έξι των Κυπέλλων Αντεστραμμένο Η ρομαντική ατμόσφαιρα που έχετε χτίσει με το σύντροφό σας σήμερα ίσως διαταραχθεί κατά την...