Αστρολογικά Ερωτικά Tips 27-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 27-10-2017
<p>Κριός

 

Είναι πιθανό σήμερα κάποιες φοβίες να βγουν πραγματικές όσον αφορά το μέλλον σας με το σύντροφό σας, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως ο κορμός της σχέσης σας θα υποφέρει από αυτές.

Ταύρος

Φαίνεται πως υπάρχει μια έλλειψη συντονισμού με το σύντροφό σας αυτήν την περίοδο. Οι σκέψεις σας είναι εντελώς διαφορετικές και ο καθένας από εσάς ασχολείται με κάποιο διαφορετικό πρόβλημα από τον άλλο.

Δίδυμοι

Μπορεί να έχετε κάποιες αμφιβολίες σε σχέση με το σύντροφό σας αυτήν την περίοδο, ωστόσο θα ήταν καλύτερο να περιμένετε πριν τις εκφράσετε, ώστε να μην στιγματίσετε τη σχέση σας.

Καρκίνος

Η καθημερινότητα είναι ένα στοιχείο το οποίο κουράζει όλα τα ζευγάρια. Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργούνται εντάσεις και προβληματισμοί για μικρά προβλήματα που συμβαίνουν όταν είστε αγχωμένοι.

Λέων

Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε το πρόγραμμά σας λόγω κάποιου παραπόνου που έκανε το ταίρι σας και αυτό θα χαλάσει τη διάθεσή σας. Μην αλλάζετε συνέχεια το πρόγραμμά σας για χάρη της σχέσης σας.

Παρθένος

Είναι πιθανό να υπάρξει κάποια αντιπαράθεση με το ταίρι σας, η οποία θα σας ανησυχήσει προσωρινά, ωστόσο εάν στοχεύσετε προς μια κοινή επικοινωνιακή δομή με το σύντροφό σας, οι εντάσεις θα σταματήσουν.

Ζυγός

Μια υγιής σχέση είναι κάτι το οποίο χτίζεται αργά και σταθερά και κάτι το οποίο κάποιες φορές μπορεί να φαίνεται αδύνατο. Μην απογοητεύεστε αν δυσκολεύεστε να επικοινωνήσετε με το ταίρι σας αυτήν την περίοδο.

Σκορπιός

Μπορεί να έχετε έντονες διαφωνίες με το αγαπημένο σας πρόσωπο σε σχέση με θέματα γούστου, ωστόσο γνωρίζετε καλά πως αυτό είναι σημάδι των ξεχωριστών προσωπικοτήτων που έχετε και οι δύο.

Τοξότης

Μπορεί αυτήν την περίοδο να περνάτε μια δύσκολη συγκυρία, η οποία δεν έχει να κάνει με τη σχέση σας, κάτι το οποίο σας θλίβει. Απευθυνθείτε στο ταίρι σας για να νιώσετε καλύτερα.

Αιγόκερως

Η αμέλεια από την πλευρά του συντρόφου σας μπορεί να μην είναι έλλειψη εμπιστοσύνης, αλλά "κραυγή βοηθείας", ώστε να δώσετε προσοχή στην καθημερινότητα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Υδροχόος

Η ευτυχία μπορεί κάποιες φορές να φαίνεται πως αποκτάται μονομιάς, ωστόσο μην ξεγελιέστε, στην πραγματικότητα χτίζεται με δύσκολες προσπάθειες και κοινούς στόχους με το ταίρι σας.

Ιχθύς

Μπορεί αυτήν την περίοδο να μην είστε σίγουροι όσον αφορά τους μελλοντικούς σας στόχους και κάποια αστάθεια της καθημερινής σας ζωής σας κουράζει, ωστόσο η σχέση σας είναι το στοιχείο που σας κρατάει λογικούς.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 15-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 15-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 15-4-2018

Ο σκοπός που υπάρχει στο μυαλό σας, είναι να κλείσετε εν πρώτοις, κάποιες παλιές σας αμαρτίες και μετά

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον κυβερνήτη σας Άρη να εισέρχεται τώρα λοιπόν στο ζώδιο του Σκορπιού, ετοιμαστείτε για μία περίοδο πάθους....

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 13-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 13-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 13-9-2017

Κριός Μια πιο ήρεμη προσέγγιση των πραγμάτων πρέπει να κάνετε σήμερα. Η γενικότερη τάση είναι να υπάρχει δυσκολία συνεννόησης του...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-5-2017

Κριός Η πανέμορφη σχέση της Αφροδίτης από το ζώδιό σας με την Σελήνη από τον Υδροχόο εξισορροπεί τις δύσκολες συγχορδίες της αντίθεσης...