Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-10-2017
<p>Κριός

Μπορείτε να αδράξετε την ευκαιρία που σας δίνει τώρα η ημέρα και να γίνετε εσείς οι ίδιοι πιο θετικοί. Αυτό δεν αφορά στην τελική μόνο εσάς, αλλά και το πρόσωπο που σας αφορά.

Ταύρος

Η ημέρα σας χαρίζει μία ευχάριστη διάθεση, την οποία θέλετε να απλώσετε και να μεταδώσετε και σε άλλους. Πράγματι η ημέρα μπορεί και να αποτελέσει πραγματική ευκαιρία για εσάς.

Δίδυμοι

Δεν έχετε και την καλύτερη διάθεση αυτή τη στιγμή. Είσαστε αρκετά εκνευρισμένοι και εύκολα προκαλείτε εντάσεις. Αποφύγετε καλύτερα για σήμερα κάποια κίνησή σας.

Καρκίνος

Κατά την σημερινή κατάσταση, εσείς θα μπορείτε να μάθετε πολλά, μέσα από τις διάφορες εμπειρίες που αντλήσατε από το παρελθόν σας, στον αισθηματικό σας τομέα.

Λέων

Μπορείτε να δείτε μία πιο θετική πλευρά στα πράγματα. Αυτό είναι κάτι το οποίο θα υποστηρίξει πολύ τις κινήσεις σας σήμερα. Δείξτε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Παρθένος

Η ημέρα για εσάς δίνει ορισμένες δυσκολίες. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το ότι εύκολα θα εκνευρίζεστε. Η ημέρα, ειδικά για την προσπάθεια επανασύνδεσης, θα είναι δύσκολη.

Ζυγός

Η θετική σας διάθεση δεν κρύβεται και μάλιστα φτιάχνει και την διάθεση των άλλων. Αυτό είναι κάτι το οποίο ακόμα και στον δύσκολο κόσμο του ερωτικού σας παρελθόντος θα παίξει τον θετικό του ρόλο.

Σκορπιός

Χρειάζεται να δείτε τα πράγματα ψύχραιμα. Σήμερα καταφέρνετε να μάθετε κάποια εσωτερική σας αλήθεια που σας πάει πιο κοντά στο να μάθετε πώς το προσεγγίσετε τον στόχο σας.

Τοξότης

Αφήστε πράγματα μικρότερης αξίας και επικεντρωθείτε σε αυτό το οποίο πραγματικά έχει νόημα στην αισθηματική σας ζωή. Αν χρειαστεί κάνετε κάποια σχετική συζήτηση με το πρόσωπο που σας αφορά.

Αιγόκερως

Μπορείτε να γνωρίσετε καλύτερα τον ίδιο σας τον εαυτό και αυτό είναι κάτι το οποίο θα γίνει με την εσωτερική ανασκόπηση του ερωτικού σας παρελθόντος, η ημέρα είναι σημαντική.

Υδροχόος

Τώρα μπορείτε να αποδείξετε πως αξίζει κάποιος να δείξει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σας. Χαλαρώστε και μην αγχωθείτε να πετύχετε αυτόν τον στόχο, μονό έτσι θα έχετε αποτελέσματα.

Ιχθείς

Αν και με μεγάλο αυθορμητισμό θα καταφέρετε να κάνετε ορισμένες κινήσεις πολύ στοχευμένες αυτή τη στιγμή, θα αποδειχθεί εξίσου σημαντικό το να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Είναι ώρα δράσης και αυτό πρέπει να το αντιληφθείτε βαθειά, εάν θέλετε πράγματι να προχωρήσετε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Πείτε στο αγαπημένο σου πρόσωπο πως πράγματι λιώνετε για πάρτι του ωσάν τη γρανίτα. Μην φοβηθείτε. Καλό το...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μεγαλύτερη ε μπιστοσύνη στον εαυτό σας, αλλά και στις κινήσεις σας, μπορείτε να έχετε τώρα χάρις την επιρροή του...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-11-2017

Κριός Αν κα οι δυσκολίες δεν λείπουν από το αισθηματικό παρελθόν σήμερα, πράγματι η πανσέληνος έρχεται για να δώσει μία πολύ θετική νότα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-10-2017

Κριός Ο υψηλός σας ερωτισμός σας επιτρέπει να επακολουθήσετε σημαντικότερες κινήσεις. Το γενικό κλίμα πράγματι σας ευνοεί, όμως και...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-8-2017

Κριός Έχετε την ευκαιρία να παρουσιάσετε ένα νέο και πιο προσιτό πρόσωπο στο άτομο το οποίο σας αφορά. Θα είναι ιδανική ευκαιρία για μία...