Η ερωτική Πανσέληνος στις 4 Νοεμβρίου 2017

Η ερωτική Πανσέληνος στις 4 Νοεμβρίου 2017
<p>Η Πανσέληνος το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017 είναι περίπου στις 12 ° του Ταύρου και θα είναι συγκλονιστική. Η αστρολογική της υφή επηρεάζεται κυρίως από τον Ποσειδώνα. Μια θετική σύνδεση με αυτόν τον πνευματικό πλανήτη θα σας κάνει πιο ευαίσθητους, διαισθητικούς, συναισθηματικούς και ρομαντικούς.

Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου του 2017 επηρεάζεται επίσης από μια έντονα τοποθετημένη Αφροδίτη. Αυτός ο πλανήτης αγάπης βρίσκεται στον ίδιο τόπο με την προηγούμενη Νέα Σελήνη στις 19 Οκτωβρίου. Αυτό θα ενισχύσει την καλή τύχη της νέας σελήνης και θα φέρει φιλία, αγάπη και ρομαντισμό, αλλά μόνο αν είστε υπομονετικοί, ανοιχτοί και ευέλικτοι.

Η Πανσέληνος της 4ης Νοεμβρίου στις 11 ° 58 'Ταύρος θα τονώσει τη φαντασία και τη διαίσθησή σας, λόγω μιας θετικής σύνδεσης με τον πνευματικό πλανήτη Ποσειδώνα. Δεν υπάρχουν μεγάλα αστέρια εντός εύρους του πλήρους φεγγαριού τον Νοέμβριο του 2017, αλλά ο Ήλιος βρίσκεται σε ευθυγράμμιση με το κύριο σταθερό αστέρι στον Σταυρό του Νότου. Αυτό το μυστικιστικό αστέρι που συνδέεται με τον Ποσειδώνα δίνει μια ισχυρή πνευματική επίδραση στην Πανσέληνο του Νοεμβρίου του 2017.

Όπως ήδη αναφέρθηκε, αυτή η Πανσέληνος συμπληρώνει το νέο φεγγάρι της 19ης Οκτωβρίου. Στις 26 ° 35 ' του Ζυγού, το νέο φεγγάρι ένωσε δύο πολύ τυχερά αστέρια. Η Αφροδίτη πάλι παίρνει τώρα την ίδια θέση. Αυτό δίνει μια ακόμα ισχυρότερη σχέση με τα γεγονότα των τελευταίων δύο εβδομάδων, ειδικά σε σχέση με την αγάπη σας.

Πλήρης Σελήνη και Μαγεία του Έρωτα

Η σχέση της Σελήνης και του Ποσειδώνα αυξάνει το επίπεδο ευαισθησίας και των συναισθημάτων σας. Θα είστε σε επαφή με τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων και θα απολαύσετε την συντροφιά των ευχάριστων ανθρώπων σε ένα όμορφο περιβάλλον. Η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε σε βαθύτερο επίπεδο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ειδικά μέλη της οικογένειας, συντρόφους και γυναίκες που παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας.

Η διαίσθησή σας και οι ψυχικές ικανότητές σας θα είναι ισχυρότερες και πιο ακριβείς από το συνηθισμένο. Η ονειροπόληση και η φαντασία θα είναι πιο ζωντανές και δημιουργικές. Η Πανσέληνος αυτή παρέχει πνευματική ή ψυχική προστασία για διαλογισμό, ευδιάκριτα όνειρα και άλλες πνευματικές ή απόκρυφες δραστηριότητες.

Το Σταθερό αστέρι Acrux στις 12 ° 06 ' του Σκορπιού προσθέτει συνειδητή πνευματική εγρήγορση μέσω του Ήλιου. Αυτό το μαγικό αστέρι δίνει: την κατανόηση της εσωτερικής φύσης του συνανθρώπου μας, την προτίμησή του για τις αποκρυφιστικές σπουδές, το δώρο της επιτυχούς διερεύνησης της κρυμμένης πλευράς των πραγμάτων, το εφευρετικό μυαλό και το βαθύ θρησκευτικό χαρακτήρα που συνδέεται με τα μυστικά και τα θεοσοφικά συμφέροντα.

Η Νέα Σελήνη που έγινε στις 26 ° 35 ' του Ζυγού έφερε ευκαιρίες για πλούτο, τιμή και επιτυχία λόγω της ευθυγράμμισής της με τα εξαιρετικά τυχερά σταθερά αστέρια Spica (24 ° 04' του Ζυγού) και Arcturus (24 ° 28 ' του Ζυγού). Οι όψεις του Κρόνου που τείνουν στον Ουρανό από τη Νέα Σελήνη σημαίνει ότι πρέπει να παραμείνετε υπομονετικοί αλλά και ανοιχτοί και ευέλικτοι για να ξεκλειδώσετε τους θησαυρούς της νέας σελήνης.

Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου 2017 δείχνει την Αφροδίτη στις 25 ° 55 ' του Ζυγού ακόμη πιο κοντά σε αυτά τα τυχερά αστέρια. Αυτό σημαίνει ότι οι επόμενες δύο εβδομάδες αυτής της φάσης του φεγγαριού σας προσφέρουν φιλία, αγάπη και ρομαντισμό - αλλά μόνο αν είστε υπομονετικοί, ανοιχτοί και ευέλικτοι, όπως είπαμε.

Η αντίθεση της Αφροδίτης απέναντι από τον Ουρανό συμβαίνει ακριβώς 20 λεπτά πριν την Πανσέληνο. Αυτό συνήθως σηματοδοτεί μια αλλαγή στη ζωή και στον ερωτικό τομέα, στα θέματα της αγάπης σας. Αν έχετε ήδη σύντροφο, ένα μη αναμενόμενο συμβάν μπορεί να προκαλέσει ένταση. Ίσως η ανάγκη σας για αλλαγή ή ενθουσιασμό να απορρίπτεται. Οι υγιείς σχέσεις θα υποστούν τέτοιες παραβιάσεις και ένας μόνιμος διαχωρισμός θα ήταν πιθανός. Μια υπόθεση που αφορά τον έρωτα αυτή τη στιγμή θα οδηγούσε πιθανότατα σε έναν γρήγορο διαχωρισμό.

Αν έχετε, ένα νέο ραντεβού, ένα πάθος τώρα θα ήταν συναρπαστικό, αλλά πιθανώς βραχύβιο. Όποια και αν είναι η κατάστασή σας, εάν η αγάπη δεν είναι επιλογή σας, τότε η αλλαγή και ο ενθουσιασμός μπορούν να εκδηλωθούν σε έναν άλλο τομέα της ζωής. Οι χρηματοοικονομικές δυσκολίες είναι πιθανές, και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί αν αναλαμβάνετε κινδύνους με τα χρήματα.

Αλλά μην σας απασχολούν τα χρήματα, καθόλου όμως! Η συνδυασμένη επιρροή μιας πολύ πνευματικής Πανσελήνου και μιας πολύ τυχερής Αφροδίτης σημαίνει ότι μπορείτε να συνδεθείτε σε βαθύ πνευματικό επίπεδο με τον σύντροφό σας και τους αγαπημένους σας. Αυτή η ρομαντική Πανσέληνος είναι η τέλεια στιγμή για να ερωτευτείτε και να βρείτε τον πραγματικό σας σύντροφο ψυχής.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 27/11 – 3/12/2017

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 27/11 – 3/12/2017

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 27/11 – 3/12/2017

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017: Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα βρεθεί σε όψη χιαστί με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Κριό – μια δύσκολη όψη που θα...

4/11/2017: Πανσέληνος στον Ταύρο

4/11/2017: Πανσέληνος στον Ταύρο

4/11/2017: Πανσέληνος στον Ταύρο

Ο Νοέμβριος έρχεται να μας χαρίσει μια πολύ εντυπωσιακή, αλλά όχι εύκολη Πανσέληνο στον Ταύρο. ο τετράγωνο της Σελήνης (θα είναι στις 11...

6/09/2017: Πανσέληνος στους Ιχθείς

6/09/2017: Πανσέληνος στους Ιχθείς

6/09/2017: Πανσέληνος στους Ιχθείς

Η σημερινή Πανσέληνος – πανέμορφη και γεμάτη φαινόμενα συμπτώσεων - είναι στις 13 ° Ιχθείς. Προσοχή όμως: Η αστρολογική ταυτότητα της...

Πρώτη Πανσέληνος του 2016

Πρώτη Πανσέληνος του 2016

Πρώτη Πανσέληνος του 2016

Όπως όλοι γνωρίζουμε μια εβδομάδα σχεδόν νωρίτερα ξεκινά η επίδραση αυτού του Σεληνιακού φαινομένου και Αστρολογικά θεωρείται πάντοτε...

Πανσέληνος επιρροές ανά Ζώδιο

Πανσέληνος επιρροές ανά Ζώδιο

Πανσέληνος επιρροές ανά Ζώδιο

H Πανσέληνος του Νοεμβρίου έγινε στις 3μοίρες και 20 πρώτα λεπτά των Διδύμων, δηλαδή στην Μοίρα της Αξιοπρέπειας, όμως η αντίθεσή της με...

Πανσεληνος!

Πανσεληνος!

Πανσεληνος!

Τι συμβολίζει η σημερινή Πανσέληνος; Η Πανσέληνος είναι μια στιγμή της αποκορύφωσης και η υπόσχεση της εκπλήρωσης αυτού που ξεκίνησε με...