Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-10-2017
<p>Κριός – Έξι των Πεντάκτινων

Το επιτακτικό σας πρόγραμμα μπορεί να διαφωνεί, αλλά η καρδιά σας σας προστάζει να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό όσον αφορά τη σχέση σας. η βραδιά θα είναι μαγική και η ανταμοιβή από το ταίρι σας σίγουρη.

Ταύρος –Οκτώ των Κυπέλλων

Ίσως δώσετε σημασία σε κάποια ασήμαντα στοιχεία που σας ενοχλούν όσον αφορά τη σχέση σας. Θα προσπαθήσετε ωστόσο με μεγάλη επιτυχία να τα ξεπεράσετε και θα τα ξεχάστε για πάντα.

Δίδυμοι – Ο Ερημίτης

Ίσως αποφεύγετε να κάνετε μια σημαντική κουβέντα με το σύντροφό σας, η οποία μπορεί τώρα να σας φαίνεται επίπονη, αλλά θα δείτε πως η κατανόηση που θα λάβετε από το ταίρι σας θα φτιάξει τα πράγματα.

Καρκίνος – Ιππότης των Ράβδων

Παρακολουθείτε τις κινήσεις του συντρόφου σας στενά με τέτοιον τρόπο ώστε να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να είστε το τέλειο χέρι βοηθείας σε κάθε του πρόβλημα, ωστόσο πρέπει να του δώσετε λίγο χώρο.

Λέων – Δέκα των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Ξέρετε πολύ καλά πώς να λύσετε τα προβλήματα που αφορούν τη σχέση σας, μιας και έχετε υιοθετήσει, χωρίς να το γνωρίζετε ίσως, μια στρατηγική που βασίζεται στην αγάπη και το σεβασμό.

Παρθένος – Πέντε των Κυπέλλων Αντίστροφα

Ίσως νιώθετε λίγο παραμελημένοι από το σύντροφό σας την τελευταία περίοδο, όμως όλα αυτά θα αλλάξουν ριζικά σήμερα. Θα είστε το επίκεντρο της βραδιάς και αυτό θα σας ικανοποιήσει συναισθηματικά.

Ζυγός – Άσσος των Σπαθιών Αντίστροφα

Ίσως προσπαθείτε περισσότερο απ' όσο πρέπει να γίνετε το τέλειο ταίρι για τον σύντροφό σας σε κάθε τομέα. Η χημεία πρέπει να βγαίνει φυσικά και αβίαστα, μην πιέζετε καταστάσεις.

Σκορπιός – Η Σελήνη Αντίστροφα

Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίσατε τα προβλήματα που είχαν προκύψει τον τελευταίο καιρό έχουν κάνει το σύντροφό σας να νιώθει ασφάλεια και σιγουριά στην αγκαλιά σας.

Τοξότης – Οκτώ των Ράβδων

Τα συναισθήματά σας ίσως είναι κάπως διάχυτα αυτήν την περίοδο, ενώ είναι λογικό να νιώθετε μια κυκλοθυμία και μια αστάθεια λόγω κάποιων γεγονότων. Αυτό ωστόσο θα κοπάσει σύντομα και θα γυρίσετε στους φυσιολογικούς σας ρυθμούς.

Αιγόκερως – Εννιά των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Προσπαθείτε περισσότερο απ' ότι χρειάζεται να μην πληγώσετε το σύντροφό σας και αυτό δεν θα οδηγήσει σε καλό αποτέλεσμα. Αφήστε τα συναισθήματά σας να εξελιχθούν και μιλήστε με το ταίρι σας.

Υδροχόος – Οι Ερωτευμένοι Αντίστροφα

Αν νιώθετε υψηλή πίεση από το ταίρι σας σε σημείο που κάποιες φορές ίσως την θεωρείτε αβάσταχτη, η κατάσταση αυτή θα τελειώσει σύντομα και θα την αντικαταστήσει μια αίσθηση αγάπης και έρωτα.

Ιχθύς – Τέσσερα των Σπαθιών

Ίσως θεωρείτε πως πρέπει να κρατήσετε μια απόσταση από τη σχέση σας για μερικές μέρες έτσι ώστε να ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας. Όλοι χρειαζόμαστε το διάλειμμά μας και εσείς δεν είστε εξαίρεση.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-12-2017

Κριός – Ο Ερημίτης Νιώθετε μια προσκόλληση στο παρελθόν σήμερα. Αν και έχετε μεγάλη σοφία στην καρδιά σας, δεν είναι σοφό να αφήνεστε...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Κριός – Οι Ερωτευμένοι Νιώθετε την ανάγκη να βρεθείτε όσο το δυνατόν πιο κοντά με το σύντροφό σας και να νιώσετε την θαλπωρή της σχέσης...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι, ωστόσο η ερωτική σας διάθεση και τα συναισθήματα που τρέφετε για το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-10-2017

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Με τη αγάπη που λαμβάνετε από το σύντροφό σας τώρα νιώθετε πως αρχίζετε να γίνεστε πιο δυνατοί και πως μπορείτε...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-9-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Νιώθετε πιθανώς πως σας περιβάλλει μια εξαιρετικά θετική, ρομαντική και τρυφερή αύρα, την οποία θα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-9-2017

Κριός – Πέντε των Σπαθιών Ίσως είχατε κάποιες ανησυχίες σε σχέση με τις οποίες δράσατε και οι οποίες δεν επιβεβαιώθηκαν. Λόγω αυτού...