Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-11-2017
<p>Κριός – Πέντε των Πεντάκτινων

Είναι πιθανό κάποια αναστάτωση στον επαγγελματικό, ή οικογενειακό σας τομέα, να διαταράξει την ηρεμία και τη γαλήνη που έχετε χτίσει για τη σχέση σας αυτήν την περίοδο.

Ταύρος –Τέσσερα των Σπαθιών

Τόσο το αγαπημένο σας πρόσωπο, όσο και εσείς, φαίνεται πως απομακρύνεστε μεταξύ σας σήμερα λόγω κάποιων συγκυριών, ωστόσο δεν μιλάμε για μια μόνιμη κατάσταση.

Δίδυμοι – Το Άρμα Αντίστροφα

Μπορεί να είστε κουρασμένοι και αγχωμένοι λόγω κάποιου τομέα της επαγγελματικής σας ζωής, ωστόσο κατά το τέλος της ημέρας, θα αναζητήσετε τη στοργή του συντρόφου σας.

Καρκίνος – Η Σελήνη

Είστε αναστατωμένοι σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο, ωστόσο καταφέρνετε πολύ καλά να συγκρατήσετε το άγχος, ώστε να βρείτε αποτελεσματικές λύσεις στα ερωτικά σας θέματα.

Λέων – Ο Διάβολος

Η χειμαρρώδης φύση των συναισθημάτων σας σας δυσκολεύει όσον αφορά τη συγκέντρωσή σας σε πρακτικά θέματα αυτήν την περίοδο, ωστόσο το ταίρι σας θα είναι κοντά σας για να σας βοηθήσει.

Παρθένος – Ο Ερημίτης

Φαίνετε πως έχετε χάσει τον προσανατολισμό σας τελευταία όσον αφορά τη σχέση σας. Χάνεστε σε πρακτικά ζητήματα της δουλειάς σας, αγνοώντας προβλήματα της σχέσης σας.

Ζυγός – Οκτώ των Σπαθιών

Είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε κάποια σημαντική δυσκολία στην επικοινωνία με το ταίρι σας σήμερα. Θα ήταν καλό να μην βασιστείτε στη βοήθεια του συντρόφου σας αυτήν την περίοδο.

Σκορπιός -  Τρία των Σπαθιών

Τόσο η διάθεσή σας, όσο και η αντίδραση του συντρόφου σας σε αυτήν θα σας δημιουργήσει κάποια σημαντικά προβλήματα σήμερα, τα οποία θα σας δυσκολέψουν μέχρι να τα ξεκαθαρίσετε.

Τοξότης -  Εννιά των Πεντάκτινων

Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε όσον αφορά την ακεραιότητα της σχέσης σας, εφόσον δεν μπορείτε να εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε αυτήν. Προσπαθήσετε να δείτε τα πράγματα καθαρά.

Αιγόκερως – Τρία των Κυπέλλων

Ίσως τελευταία αφήνετε κάποια ζήλεια, ή κάποιον ανταγωνισμό να επισκιάσει την ευτυχία της σχέσης σας και την αγάπη που τρέφετε για το ταίρι σας. Επιστρέψτε στο δρόμο του πάθους σας.

Υδροχόος – Οκτώ των Πεντάκτινων

Είναι πιθανό να δημιουργηθούν κάποια σημαντικά προβλήματα επαγγελματικής φύσεως, στα οποία θα προσφέρει λύση ο σύντροφός σας. Αυτό το γεγονός θα σας φέρει πιο κοντά.

Ιχθύς – Η Εγκράτεια

Νιώθετε κάποια πίεση από την καθημερινότητά σας αυτήν την περίοδο και το γεγονός πως έχει δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ατμόσφαιρα στη σχέση σας, σας αγχώνει ακόμη περισσότερο.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-2-2018

Κριός – Η Κρίση Αυτή η κάρτα συνοδεύει μια περίοδο αναζωογόνησης. Το ενδιαφέρον σας για το ρομαντισμό αναβιώνει από μια περίοδο...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-2-2018

Κριός – Τέσσερα των Πεντάκτινων Αντίστροφα Ίσως έχετε κουραστεί λόγω κάποιων πιέσεων που έχουν τις ρίζες τους στον επαγγελματικό σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-11-2017

Κριός – Πέντε των Πεντάκτινων Μπορεί να νιώθετε ανασφάλεια σε σχέση με το επαγγελματικό σας μέλλον αυτήν την περίοδο, ωστόσο η...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-9-2017

Κριός – Οκτώ των Κυπέλλων Τα συναισθήματά σας συγχέονται μεταξύ τους και σας δημιουργούν μια αναστάτωση όσον αφορά το σύντροφό σας και...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 30-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-8-2017

Κριός – Τρία των Ράβδων Αντεστραμμένο Μπορεί αυτήν την περίοδο να νιώθετε πίεση εντός της σχέσης σας λόγο κάποιου παραπτώματος που...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...