Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-11-2017
<p>Κριός

Η ημέρα σας φέρνει σε κάποια αμηχανία. Αυτό, λόγω του ότι η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας, την ίδια ώρα που έχει αντίθεση με τον κυβερνήτη σας, Άρη. Θα έρθετε σε σύγχυση.

Ταύρος

Προσέξτε πολύ σήμερα. Κάποιες συμπεριφορές υπερβολικές οι οποίες θα προκαλούν μέσα στην ουσία των πραγμάτων αναστάτωση σας δυσκολεύουν πολύ σήμερα.

Δίδυμοι

Ίσως και αν δοκιμαστούν τα όριά σας σήμερα. Θα ακούσατε κάπα πράγματα παράλογα που θα σας χαλάσουν τη διάθεση και μάλλον θα σας εκνευρίσουν, συγκρατηθείτε και αποφύγετε εντάσεις.

Καρκίνος

Αν και με την Σελήνη που σας κυβερνά να εισέρχεται στον κριό μπορείτε να ανανεώσετε την κατάσταση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας, αποφύγετε ορισμένες εντάσεις που εμφανίζονται.

Λέων

Ξέρετε πού πατάτε εσείς, αλλά δεν μπορείτε να προβλέψετε το πού και πώς πατάνε οι άλλοι. Δεν θα είναι δύσκολο να προκληθούν εντάσεις σήμερα, αποφύγετέ τες έντεχνα.

Παρθένος

Μην δώσετε αξία στα μικρά πράγματα. Προειδοποιήστε πως η ημέρα δεν θα είναι και η πιο εύκολη και όσο φτάνουμε στο βράδυ τα νεύρα μεγαλώνουν. Αξιολογήστε τις καταστάσεις.

Ζυγός

Αν και εσείς από την δική σας πλευρά έχετε καλές προθέσεις, προσέξτε καθώς έρχεται μία ώρα που τα πράγματα δυσκολεύουν. Ίσως χρειαστεί αν απαντήσετε κρίσιμες ερωτήσεις.

Σκορπιός

Το να προσπαθείτε να δικαιολογηθείτε με χίλιους και δύο τρόπους δεν έχει κανένα νόημα. Πείτε την κατάσταση όπως πραγματικά έχει. Δεν μπορεί να μην ευθύνεστε και για τίποτα.

Τοξότης

Αν και οι καταστάσεις θα είναι κάπως περίεργες. Η δική σας έντονη καλοσύνη καταφέρνει να ξεπερνά πολλά εμπόδια. Προσέξτε όμως, μην αφήσετε κανέναν να σας εκμεταλλεύεται.

Αιγόκερως

Οι συζητήσεις σήμερα σε σχέση με το παρελθόν σας θα είναι δύσκολο εγχείρημα και προειδοποιήστε πως θα έχετε δυσκολία να αντεπεξέλθετε, να έχετε λοιπόν αυτοπεποίθηση.

Υδροχόος

Δεν θα ανεχθείτε να κάνει κανείς κριτική στον τρόπο ζωής σας. Αν αυτό συμβεί, θα ανεβάσετε τους τόνους και θα έχετε δίκιο, να είστε σταθεροί και ιδιαίτερα προετοιμασμένοι.

Ιχθείς

Η διάθεσή σας είναι θετική για σήμερα, αλλά δεν θα ισχύει το ίδιο για όλα τα ζώδια. Προσπαθήστε να βρείτε εσείς από την πλευρά σας τον τρόπο να εξομαλύνετε καταστάσεις.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής σχηματίζει τώρα μαζί με τον δικό σας κυβερνήτη, τον Άρη ένα τετράγωνο που σας δυσκολεύει να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον κυβερνήτη σας Άρη να εισέρχεται τώρα στον Τοξότη καταφέρνετε να δράσετε πιο άνετα. Το ερωτικό παρελθόν...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη οι καταστάσεις μπαίνουν σε μία νέα τροχιά. Με την θέση του ανάδρομου Ερμή ως...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό, ο οποίος απαιτείτε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Στην προσπάθεια σας να εργαστείτε σε σχέση με μία επανασύνδεση, η αντίθεση του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ουρανό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η αντίθεση της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Άρη πρόκειται να φέρει σε εσάς εσωτερική αναστάτωση, την οποία...