Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-11-2017
<p>Κριός – Πέντε των Πεντάκτινων

Μπορεί να νιώθετε ανασφάλεια σε σχέση με το επαγγελματικό σας μέλλον αυτήν την περίοδο, ωστόσο η συντροφιά του αγαπημένου σας προσώπου θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε.

Ταύρος – Επτά των Κυπέλλων

Μπορεί να έχετε κάνει κάποιο λάθος στη σχέση σας και γι αυτό να πρέπει να αποδείξετε πως μπορείτε να διαχειριστείτε την κατάσταση και να διορθώσετε τα προβλήματα.

Δίδυμοι – Τέσσερα των Ξιφών

Είναι πιθανό να έχετε μια αίσθηση μοναξιάς αυτήν την περίοδο, ωστόσο ο σύντροφός σας θα σας βοηθήσει να την ξεπεράσετε και να νιώσετε τη στοργή και την τρυφερότητα της σχέσης σας.

Καρκίνος – Πέντε των Ράβδων

Κάποιο επαγγελματικό πρόβλημα ίσως σας στερήσει χρόνο από τη σχέση σας και ανατρέψει τα σχέδιά σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Προσπαθήστε να εξηγήσετε γλυκά την κατάσταση στο ταίρι σας.

Λέων – Οι Ερωτευμένοι Αντίστροφα

Εάν είστε ελεύθεροι και έχετε κανονίσει κάποιο νέο ραντεβού, υπάρχει η πιθανότητα να μην νιώσετε την έλξη που θα θέλατε από τη αρχή, αλλά ίσως χρειαστείτε λίγο χρόνο αυτήν την περίοδο.

Παρθένος – Τρία των Ξιφών

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η επικοινωνία σας με το σύντροφό σας να μην είναι καλή σήμερα. Θα ήταν καλό να κρατήσετε μια μικρή απόσταση και να μη βασιστείτε πάνω για σημαντικά θέματα.

Ζυγός – Ο Ερημίτης

Μπορεί να είστε κουρασμένοι αυτήν την περίοδο και γι αυτό να νιώθετε πως θέλετε τον χώρο σας, ωστόσο σήμερα υπάρχει η πιθανότητα το ταίρι σας να παρεξηγήσει τις αντιδράσεις σας.

Σκορπιός – Έξι των Κυπέλλων

Αν είστε ελεύθεροι, υπάρχει η πιθανότητα να νιώσετε μια νοσταλγία για κάποιο άτομο του ερωτικού σας παρελθόντος, ακόμη και αν η σχέση σας μαζί του δεν ήταν τόσο καλή όσο θα θέλατε.

Τοξότης – Δέκα των Κυπέλλων

Σήμερα μπορεί να αναθεωρήσετε σε σχέση με τη συμπεριφορά σας αυτήν την περίοδο και να δώσετε περισσότερη σημασία στο ταίρι σας. Συζητήστε και ακούστε όσα έχει να σας πει.

Αιγόκερως – Ντάμα των Ράβδων

Μπορεί κάποιος τομέας της ζωής σας, όπως τα οικογενειακά, ή επαγγελματικά σας θέματα, να σας δημιουργούν ένα μεγάλο άγχος στην καθημερινότητά σας και γι αυτό θα ζητήσετε βοήθεια από το ταίρι σας.

Υδροχόος – Ιππότης των Ράβδων Αντίστροφα

Είναι πιθανό να περιμένετε κάτι καινούριο από το ταίρι σας, ή να θέλετε να διορθώσει κάποιο λάθος το οποίο δεν έχετε συζητήσει. Μιλήστε του και εκφράστε την αλλαγή που θέλετε να κάνει.

Ιχθύς – Ακόλουθος των Κυπέλλων

Είστε τρυφεροί και γλυκείς με το ταίρι σας, ωστόσο το γεγονός ότι είστε αγχωμένοι και ίσως λίγο κουρασμένοι αυτήν την περίοδο δεν περνάει απαρατήρητο από το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-3-2018

Κριός – Δύο των Πεντάκτινων Εάν νιώθετε πως τα πράγματα δεν πάνε όπως θα τα θέλατε αυτήν την περίοδο και πως κάποια δύναμη που δεν...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-3-2018

Κριός – Οκτώ των Κυπέλλων Αντίστροφα Νιώθετε πολύ ισχυρά συναισθήματα για τον αγαπημένο σας, ωστόσο είναι πιθανό να μην ξέρετε πώς να...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Κριός – Οι Ερωτευμένοι Νιώθετε την ανάγκη να βρεθείτε όσο το δυνατόν πιο κοντά με το σύντροφό σας και να νιώσετε την θαλπωρή της σχέσης...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι, ωστόσο η ερωτική σας διάθεση και τα συναισθήματα που τρέφετε για το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Κριός – Πέντε των Πεντάκτινων Εάν νιώθετε πως τα πράγματα δεν πάνε όπως θα τα θέλατε αυτήν την περίοδο και πως κάποια δύναμη που δεν...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 30-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-8-2017

Κριός – Τρία των Ράβδων Αντεστραμμένο Μπορεί αυτήν την περίοδο να νιώθετε πίεση εντός της σχέσης σας λόγο κάποιου παραπτώματος που...