Αστρολογικά Ερωτικά Tips 4-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 4-11-2017
<p>Κριός

Είναι μία στιγμή κατά την οποία ευνοήστε να βγάλετε προς τα έξω το πιο έντονο πρόσωπό σας, Βάλτε μέσα στην ερωτική σας συνταγή και αρκετή δόση ρομαντισμού, δίπλα από την Πανσέληνο.

Ταύρος

Καθώς σήμερα η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό είναι προτιμότερο το να αποφύγετε να έχετε αντιδράσεις έντονες, προσέξτε πολύ ορισμένους αναίτιους καυγάδες.

Δίδυμοι

Αυτή τη στιγμή η Πανσέληνος στον Ταύρο έρχεται να σας βοηθήσει να συνδυάσετε με μαεστρία τα αισθηματικά σας όνειρα με τον ρεαλισμό, μπορείτε να κάνετε σημαντικές κινήσεις.

Καρκίνος

Να έχετε υπόψιν σας πως η Πανσέληνος είναι πάντα μία στιγμή ρομαντισμού, κατά τρόπο αρχετυπικό. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος στον ταύρο σας φέρνει πιο κοντά στα όνειρά σας.

Λέων

Αν και η εκπληκτική Πανσέληνος μπορεί να σας επηρεάσει θετικότατα, προσέξτε πολύ τώρα, καθώς υπάρχει η περίπτωση να έχετε κάποια απόμακρη συμπεριφορά απέναντι στο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Παρθένος

Είναι μία πολύ σημαντική στιγμή για εσάς τώρα που η Πανσέληνος σας καλεί να συνδυάσετε αυτό το οποίο ζητά η καρδιά σας με αυτό που αντιλαμβάνεται η λογική σας.

Ζυγός

Σήμερα έχετε μία τάση αν αισθάνεστε έναν εκνευρισμό τον οποίον όσο καταπιέζετε, τόσο γίνεται εντονότερος και τελικά τον εξωτερικεύετε. Αφεθείτε στην μαγευτική επιρροή της Πανσελήνου.

Σκορπιός

Σήμερα πιθανότατα θα αναζητείτε μία κατανόηση, την οποία όμως από ό,τι φαίνεται δεν είναι δεδομένο πως θα την βρείτε, καθώς ο καθένας θα έχει μία τάση να ασχολείται με τα δικά του.

Τοξότης

Είσαστε μέσα σε αυτούς που τώρα ίσως οδηγηθούν αυτή τη στιγμή σε κάποια μικρή απομόνωση, σε ένα κλείσιμο του εαυτού, αν και με την θετικότητά σας μπορείτε να το αντιμετωπίσετε.

Αιγόκερως

Το να είστε ο εαυτός σας είναι πάρα πολύ σημαντικό. Μην φοβάστε να πείτε το παράπονό σας και να συζητήσετε ανοιχτά, δεν έχετε τίποτα και κανέναν να φοβηθείτε.

Υδροχόος

Με τον κυβερνήτη σας Ουρανό να βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε αντίθεση με την Αφροδίτη θα έχετε τον κίνδυνο να έχετε ορισμένες πολύ ακραίες αντιδράσεις χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

Ιχθείς

Αν καταφέρετε να είστε συγκεντρωμένοι, θα μπορέσετε να ενώσετε τον ελεύθερο κόσμο τον ονείρων σας με την πραγματικότητα σήμερα, χάρις την επιρροή της Πανσελήνου.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Περνάτε μία φάση που ο εκνευρισμός σας διακατέχει και δεν είσαστε τώρα έτοιμοι για σημαντικές συζητήσεις. Η...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 7-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 7-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 7-11-2017

Κριός Αναζητάτε μία συμβουλή για σήμερα; Να έχετε θάρρος και μην φοβάστε με το ότι δεν επηρεάζεστε άμεσα από ορισμένες σημαντικές...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-10-2017

Κριός Εάν κάνετε κάποια σημαντική συζήτηση με το πρόσωπο το οποίο σας αφορά, θα περιγράψετε ορισμένες απαιτήσεις που έχετε. Εάν δεν...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 18-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 18-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 18-9-2017

Κριός Θα ήταν πολύ σημαντικό το να ρίξετε ένα βάρος στο να προσέξετε την επικοινωνία σας. Είναι αλήθεια πως η διέλευση της ημέρας θα...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 15-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 15-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 15-7-2017

Κριός Είναι μια ανατρεπτική περίοδος για την ερωτική σας ζωή. Θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε σε σχέση με τη συμπεριφορά σας, τα θέλω σας...