Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-11-2017
<p>Κριός

Αν κα οι δυσκολίες δεν λείπουν από το αισθηματικό παρελθόν σήμερα, πράγματι η πανσέληνος έρχεται για να δώσει μία πολύ θετική νότα μέσα στην βραδιά, εκμεταλλευτείτε την.

Ταύρος

Η Πανσέληνος παρέχει την όμορφη επιρροή της. Όμως, με τον πλανήτη που σας κυβερνά, δηλαδή την Αφροδίτη, να είναι σε αντίθεση με τον ουρανό, αποφύγετε την κίνησή σας προς το παρόν.

Δίδυμοι

Με την αποψινή Πανσέληνο πολλά έρχονται να διορθωθούν. Θα καταφέρετε να βρείτε την ισορροπία σας, επικοινωνώντας με τον συναισθηματικό σας κόσμο αυτή τη στιγμή.

Καρκίνος

Αυτή τη στιγμή με την Πανσέληνο στον Ταύρο θα καταφέρετε να ξέρετε πολύ καλύτερα το πού πραγματικά πατάτε. Να είστε σε κάθε περίπτωση πάντα ο εαυτός σας.

Λέων

Η αντίθεση μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού δεν θα σας αφήσει τώρα ανεπηρέαστους και θα χρειαστεί αν είστε πολύ προσεκτικοί, αποφεύγοντας την αδιαφορία.

Παρθένος

Πόσο δύσκολος είναι ο στόχος που έχετε; Εάν πραγματικά αποτελεί ουσιαστικό σας στόχο, σήμερα με την πολύ σημαντική επιρροή της Πανσελήνου στον Ταύρο κάντε την κίνησή σας.

Ζυγός

Η Πανσέληνος θα φανεί σημαντική για εσάς, καθώς χωρίς αυτή θα ήσασταν χωρίς υποστήριξη μέσα στην αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού που σας προκαλεί νεύρα και εντάσεις.

Σκορπιός

Πρέπει να ξέρετε πως η Πανσέληνος συνδυάζει τώρα το όνειρο με την πραγματικότητα. Όμως, μπορεί εσείς αυτή τη στιγμή να θεωρείτε τα όνειρα ανιαρά και εξωπραγματικά, κάτι που είναι λάθος μεγάλο.

Τοξότης

Σήμερα η αντίθεση Ουρανού-Αφροδίτης μπορεί να σας οδηγήσει στο να απομονωθείτε και να μην κάνετε την κίνησή σας, αλλά με την πανσέληνο να ξέρετε πως έχετε την ευκαιρία σας.

Αιγόκερως

Η έντονη και δύσκολη επιρροή που έχει η αντίθεση μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού μπορεί να σας οδηγήσει στο να έχετε έναν εκνευρισμό που δρα αρκετά αποτρεπτικά.

Υδροχόος

Καθώς ο πλανήτης-κυβερνήτης σας Ουρανός αυτή τη στιγμή σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη, είναι προτιμότερο να αποφύγετε την κίνησή σας και την δημιουργία νέας σχέσης.

Ιχθείς

Υπάρχει μία σημαντική αντίθεση, μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού, που μπορεί αν σας βγάλει έξω από τα νερά σας. Όμως, είναι σημαντικό το ότι μπορείτε να προσηλωθείτε στην θετικότητα της Πανσελήνου.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το ημι-εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στον ζώδιό σας, κάνετε μία δυναμική είσοδο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-4-2017

Επανασυνδέσεις  Ζωδίων 11-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-4-2017

Κριός Η δυναμική Πανσέληνος ακριβώς στο ζώδιο των ερωτικών σχέσεων, τον Ζυγό, σε σύνοδο με τον ανάδρομο Δία και αντίθεση με τον Ουρανό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-3-2017

Κριός Οπωσδήποτε ευνοούνται σήμερα οι επανασυνδέσεις. Με τον Άρη στον 2ο Οίκο σου να έχει μια σημαντική συμπαντική συνομιλία με τον...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-3-2017

Κριός Η Πανσέληνος αυτή έχει θεραπευτικές ιδιότητες στις ψυχές, και παρά την αντίθεση του ανάδρομου Δία από τον πολικό σου Ζυγό με τον...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2017

Κριός Δεν είναι ότι δεν μπορείς να έχεις μια επανασύνδεση σήμερα, είναι ότι μάλλον δεν θέλεις. Η αντίθεση του Ουρανού από το ζώδιό σου με...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-3-2017

Κριός Και βέβαια έχεις ευκαιρία για επανασύνδεση σήμερα, ακόμα κι αν η Σελήνη κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Δία από τον 7ο Οίκο σου....