Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-11-2017
<p>Κριός

Ρεαλιστικά, αλλά πολύ δυναμικά μπαίνετε σήμερα στο ερωτικό παιχνίδι, με το τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη. Να είστε έτοιμοι για πρωτοβουλίες.

Ταύρος

Η ημέρα θα έχει γενικότερα δύο βασικούς πόλους: από τη μία η κίνησή σας μπορεί να γίνει με τους σωστούς χειρισμούς, αλλά θα εξαρτάται από την άλλη το ζώδιο που έχετε απέναντί σας.

Δίδυμοι

Έχετε ορισμένα γενικότερα άγχη, τα οποία τη δεδομένη στιγμή πολύ πιο εύκολα θα εκδηλωθούν στον ερωτικό τομέα του παρελθόντος. Ευτυχώς, έχετε την εύνοια της Σελήνης, η οποία βρίσκεται στο ζώδιό σας.

Καρκίνος

Με την Σελήνη, ου σας κυβερνά, να βρίσκεται στο ζώδιο των διδύμων, καταφέρνετε να αντιμετωπίστε ορισμένα ζητήματα που αφορούν στην δύσκολη όψη του τετραγώνου Σελήνης-Ποσειδώνα.

Λέων

Τώρα πρέπει να προσέξετε διότι αστρολογικά εμφανίζεστε αρκετά αστήρικτοι. Παρόλα αυτά, το τρίγωνο Σελήνης-Άρη μπορεί να αποδώσει καρπούς, ειδικά αν ανήκετε στον τρίτο δεκανό.

Παρθένος

Δεν είναι η πιο εύκολη ημέρα και από την δική σας πλευρά θα επηρεαστείτε με έναν αρνητικό τρόπο. Είναι σημαντικό να ελέγξετε το τι λέτε και κάνετε, εφόσον δυσκολεύεστε στην λογική σας προσέγγιση.

Ζυγός

Το δικό σας ζώδιο έχει γενικότερα πράγματι μεγάλο ερωτισμό και δεν κυβερνάται χωρίς λόγο από την Αφροδίτη. Ο μυθικός σύντροφος της Αφροδίτης, ο Άρης, θα σας υποστηρίξει σήμερα.

Σκορπιός

Αν και θα καταφέρετε να πάρετε κάποια ανάσα σε σχέση με ορισμένα γενικότερα ζητήματά σας, σε ό,τι αφορά στην περίπτωση επανασύνδεσης θα χρειαστεί να είσαστε πιο ρεαλιστές.

Τοξότης

Προχωρήστε με περισσότερη αυτοπεποίθηση, αλλά πρέπει κάτι να προσέξετε ιδιαίτερα και αυτό είναι το ότι αν αντιληφθείτε πως δεν σας κάνει καλό ένα κλίμα, πρέπει να φύγετε.

Αιγόκερως

Να είσαστε έτοιμοι για ορισμένες θετικές επιρροές σήμερα, αλλά πρέπει να είστε έτοιμοι να δεχθείτε ορισμένες συμπεριφορές άδικες. Αν δεν νοιώθετε έτοιμοι, αποφύγετε να κάνετε κίνηση.

Υδροχόος

Τώρα γεμίζετε με περισσότερο θάρρος και καταφέρνετε να αυξήσετε κατά πολύ την αυτοπεποίθησή σας. όμως, η ιδιαίτερη δυσκολία σας στην ρεαλιστική προσέγγιση σας αποσπά.

Ιχθείς

Με τον πλανήτη-κυβερνήτη σας Ποσειδώνα να βρίσκεται σε τετράγωνο με την Σελήνη, θα πρέπει να αποφύγετε την κίνησή σας και σε κάθε περίπτωση να απομακρυνθείτε από καταχρήσεις.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και την Αφροδίτη, πλανήτες που βρίσκονται στο ζώδιό σας, καταφέρνετε να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη εισερχόμενη τώρα στο ζώδιό σας θα σας χαρίσει την ευκαιρία να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας, αν και...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό, ο οποίος απαιτείτε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το τρίγωνο του Ερμή από τον Τοξότη και του Ουρανού από την 21ο του ζωδίου σας, έχετε την ευκαιρία να πάτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-11-2017

Κριός Είναι μία στιγμή κατά την οποία ευνοήστε ιδιαίτερα να δείτε τις καταστάσεις πιο συνολικά, γνωρίζοντας το τι πραγματικά λέει για...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-8-2017

Κριός Λόγω του ότι δεν σας τρομάζουν ορισμένα ζητήματα που στο παρελθόν σας είχαν απασχολήσει αρκετά, είσαστε πολύ πιο έτοιμοι για να...