Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-11-2017
<p>Κριός

Ο Άρης, ο κυβερνήτης σας, μπορεί να σας επηρεάσει πολύ αρνητικά μέσα από το τετράγωνο του με την Σελήνη, προσέξτε ορισμένες βίαια έντονες αντιδράσεις στο παρελθόν σας.

Ταύρος

Τώρα μπορείτε να δείτε κάπως διαφορετικά τις καταστάσεις και σιγά-σιγά καταφέρνετε να βρείτε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δύναμη για το ερωτικό σας παρελθόν.

Δίδυμοι

Μπορεί η αμηχανία σε κάποια φάση να σας κυριεύσει. Αυτό εξαρτάται κυρίως από το ποιο είναι το ζώδιο το οποίο ερωτικά σας ενδιαφέρει, κυρίως σε σχέση εμ το παρελθόν σας.

Καρκίνος

Ο κυβερνήτη σας, η Σελήνη, έχει μία βασική όψη για σήμερα και αυτή είναι η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα. Αδυνατώντας να καθορίσετε τα συναισθήματά σας, προχωράτε σε υπερβολές.

Λέων

Χάρις το σημαντικότατο τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ηλίου με την Σελήνη, τώρα μπορείτε να δείτε ορισμένες καταστάσεις διαφορετικά και πολύ πιο καθαρά, πράγμα σημαντικό για το ερωτικό σας παρελθόν.

Παρθένος

Υπάρχουν ορισμένα ζώδια με τα οποία αν σήμερα έρθετε σε επαφή θα ασχοληθείτε από τις παράλογες αντιδράσεις τους. Προσπαθήστε να είστε πάντως συγκεντρωμένοι σήμερα στον στόχο σας.

Ζυγός

Τώρα θα έχετε κάποια τάση να συμπεριφέρεστε κυρίως συναισθηματικά, αλλά όχι αναγκαστικά με έναν αρνητικό τρόπο, αν καταφέρετε να βρείτε μία ισορροπία, κάνε την κίνησή σας.

Σκορπιός

Με την Σελήνη να βρίσκεται τώρα σε αντίθεση με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα βρίσκεστε σε δύσκολη θέση, καθώς τα αισθήματά σας δεν φιλτράρονται από την λογική σας.

Τοξότης

Παρόλο που δεν παύουν ορισμένες αρνητικές επιρροές μέσα στην ημέρα εσείς με ιδιαίτερο και χαρακτηριστικό τρόπο κρατάτε το ενδιαφέρον σας αγνό και όμορφο, αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

Αιγόκερως

Τώρα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, καθώς το ερωτικό σας παρελθόν μπορεί να σας προβληματίσει και να σας κάνει τελικά να εξαγριωθείτε αδίκως εναντίον του εαυτού σας.

Υδροχόος

Τώρα, χάρις τις θετικές αστρολογικές επιρροές που σας αφορούν άμεσα και έχουν ξεκινήσει από εχθές, έχετε εξαιρετικές ευκαιρίες να αναζητήσετε το κάτι παραπάνω, αν αυτό υπάρχει στο παρελθόν.

Ιχθείς

Με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα να βρίσκεται σε τρίγωνο με την Σελήνη έχετε ορισμένες εξαιρετικές ευκαιρίες, οι οποίες βασίζονται στην διαίσθησή σας και την ευκολία σας στην επικοινωνία.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον κυβερνήτη σας Άρη να εισέρχεται τώρα στον Τοξότη καταφέρνετε να δράσετε πιο άνετα. Το ερωτικό παρελθόν...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Πάρτε απόφαση να κάνετε μεγαλύτερες ενέργειες σήμερα. Το ερωτικό σας παρελθόν κλείνει έναν κύκλο με τον...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη οι καταστάσεις μπαίνουν σε μία νέα τροχιά. Με την θέση του ανάδρομου Ερμή ως...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα, εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, ο αρχαίος του κυβερνήτης, που είναι και κυβερνήτης του δικού σας ζωδίου,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό, ο οποίος απαιτείτε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-11-2017

Κριός Ρεαλιστικά, αλλά πολύ δυναμικά μπαίνετε σήμερα στο ερωτικό παιχνίδι, με το τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη....