Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-11-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-11-2017
<p>Κριός

Πρέπει να προσέξετε, μπορεί η ημέρα να είναι σχετικά καλύτερη αστρολογικά, αλλά μην ξεχνάτε ότι ο Ουρανός ανάδρομος από το ζώδιό σας δεν έχει ακόμα λήξει την αντίθεσή του με την Αφροδίτη, έστω κι αν αυτή έχει περάσει στον Σκορπιό. Θα πρέπει να προσέξτε τα νεύρα σας.

Ταύρος

Με την Αφροδίτη να είναι πολύ ενεργή καθώς κινείται προς σύνοδο με τον Δία αλλά είναι και σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Κριό, το παρελθόν είναι ζωντανό και το μέλλον σας φοβίζει.

Δίδυμοι

Ο Ερμής από τον πολικό σας Τοξότη γεννά ευκαιρίες αλλά και προβλήματα. Κάποιοι άνθρωποι που σας ενδιαφέρουν πολύ ερωτικά μπορεί να φαίνονται κάπως ψυχροί.

Καρκίνος

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και με την Αφροδίτη σας προβληματίζει πολύ. Πρέπει να ελέγγξετε τα νεύρα σας και να μην πέσετε στην κυκλοθυμία τόσο ερωτικά όσο και γενικότερα.

Λέων

Σήμερα η Σελήνη από το ζώδιό σας κοντράρεται με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό δημιουργώντας προβλήματα που έχουν να κάνουν με την οικογένειά σας η οποία μπορεί να γίνει εμπόδιο στην όποια ερωτική σας επιδίωξη.

Παρθένος

Το γεγονός ότι ο Ερμής κυκλοφορεί στον Τοξότη και τον μεταβλητό σταυρό, στον οποίο ανήκετε κι εσείς, ανοίγει πολλές πιθανότητες για φλερτ σε ανθρώπου που μέχρι τώρα δεν τολμούσατε να πλησιάσετε.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη να είναι σε ένα έντονο τετράγωνο με την Σελήνη μπορεί άνθρωποι που σας κινούν το ενδιαφέρον να είναι εντελώς απαγορευμένο να τους πλησιάσετε, ενώ σας πλήττει και μια μεγάλη μελαγχολία.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη από το ζώδιό σας τετραγωνίζει την Σελήνη στον Λέοντα. το αποτέλεσμα είναι η αγάπη να γίνεται μια επώδυνη διαδικασία. Είναι πιθανόν να έχετε ρήξεις με ανθρώπους που αγαπάτε λόγω των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων.

Τοξότης

Ο κυβερνήτης σας ο Δίας κινείται προς μια σύνοδο με την Σημερινή ημέρα και ανοίγουν πολλαπλές ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα. Μην μένετε κολλημένοι σε κάποιες κακές στιγμές, έρχονται ανατροπές.

Αιγόκερως

Η εξαιρετική διάθεση του Κρόνου από τον Τοξότη σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Κριό θέλει να σας χαρίσει τον έρωτα. Ανοίξτε την διαίσθησή σας και πάρτε μηνύματα που σας στέλνουν οι άλλοι γύρω σας.

Υδροχόος

Ο ανάδρομος Ουρανός εξακολουθεί να σας ταράζει. Πρέπει να είστε ευέλικτοι ερωτικά, αλλά και γενικότερα. Γενικά να ξέρετε πως αυτή την εποχή θα βάλετε τις βάσεις για τις σχέσεις σας στο μέλλον, προσέξτε να είναι στέρεες.

Ιχθείς

Είναι μεγάλη η επιρροή του τριγώνου του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας και μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η διαίσθησή σας δεν σας γελάει στον ερωτικό τομέα. Ασκήστε την γοητεία σας, είναι ακαταμάχητη.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Κριός Η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο σου σε καλή σχέση με τον Πλούτωνα μπορεί να σου χαρίσει μια πανέμορφη και βαθιά ερωτική ημέρα....

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Κριός Και να που ήρθε η καλή ημέρα για τα ερωτικά σου. μπορεί να έχεις κάποια προβλήματα στον εργασιακό χώρο, αλλά η αγάπη σου χαμογελάει...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Κριός Είναι μια από τις πιο θετικές ερωτικά ημέρες, με την αρχόμενη σύνοδο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο στο ζώδιό σου αλλά και το...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 19-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 19-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 19-2-2017

Ο Ήλιος στους πολύ αισθαντικούς Ιχθείς πια, η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, ο ανάδρομος Δίας να δονείται από τον Άρη, είναι παράξενο,...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-2-2017

Αν η ημέρα σήμερα ήταν τραγούδι θα είχε τίτλο «της αγάπης μαχαιριά» ή κάτι ακόμα πιο σκοτεινό. Δια χειρός Σελήνης ο έρωτας βάφεται...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-2-2017

Με τον Ερμή σε στάση στον Ζυγό, αλλά με μια άκρως κινητική φάση στους Διδύμους και με τον Ερμή σε άριστη σχέση με την Αφροδίτη, ο έρωτας...