Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-11-2017
<p>Κριός – Ντάμα των Σπαθιών

Είναι πιθανό να συναντήσετε κάποια δυσκολία στην επιθυμία σας να εκφράσετε όλα όσα αισθάνεστε προς το σύντροφό σας σήμερα, μιας και θα νιώσετε πως δεν έχετε το θάρρος να μιλήσετε ειλικρινά.

Ταύρος – Πέντε των Ράβδων

Υπάρχει η περίπτωση κάποιο εξωτερικό πρόβλημα του συντρόφου σας να σας σοκάρει όταν το μάθετε σήμερα, κάτι που μπορεί να σας προκαλέσει σημαντικές ανησυχίες χωρίς λόγο.

Δίδυμοι – Οκτώ των Σπαθιών

Ίσως έχετε καταβληθεί από τη καθημερινότητα και το εργασιακό σας περιβάλλον την τελευταία περίοδο, κάτι το οποίο θα σας κάνει νευρικούς και απότομους προς το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Καρκίνος – Οκτώ των Κυπέλλων

Μπορεί να βλέπετε τα πράγματα με μια λιγότερο ρεαλιστική ματιά απ' όσο νομίζετε αυτήν την περίοδο όσον αφορά τη σχέση σας, κάτι το οποίο είναι πιθανό να σας δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον.

Λέων – Ο Αυτοκράτορας Αντίστροφα

Είστε χαμένοι στις υποχρεώσεις σας και γι αυτό ίσως έχετε χάσει κάπως κάποιες εξελίξεις οι οποίες αφορούν τη σχέση σας και την καθημερινότητα του αγαπημένου σας προσώπου.

Παρθένος – Η Εγκράτεια Αντίστροφα

Πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα από τις ανησυχητικές σκέψεις που σας αγχώνουν και σας κουράζουν και να ζήσετε τις όμορφες στιγμές που σας προφέρει η σχέση σας, αντί να τις αναλύετε.

Ζυγός – Πέντε των Σπαθιών

Μην προσπαθήσετε να κάνετε κάποια μεγάλη ρομαντική κίνηση προς το ταίρι σας αυτήν την περίοδο, αν δεν νιώθετε και δεν εννοείτε τα έντονα τρυφερά συναισθήματα που θα εκφράσετε.

Σκορπιός – Η Σελήνη

Μπορεί η ημέρα να μη σας έχει φερθεί τόσο καλά όσο θα θέλατε και γι αυτό να είστε λίγο κακόθυμοι σήμερα, ωστόσο, χάρη στο αγαπημένο σας πρόσωπο, τα πράγματα θα αλλάξουν απόψε.

Τοξότης – Τρία των Κυπέλλων Αντίστροφα

Ίσως έχετε παρεξηγήσει το ταίρι σας σε σχέση με κάποιο συναίσθημα που προσπάθησε να σας εκφράσει. Απλά ζητήστε συγγνώμη και προσπαθήστε να επανορθώσετε.

Αιγόκερως – Ο Τροχός της Τύχης

Ίσως τα σχέδιά σας πάρουν μια διαφορετική τροπή αυτήν την περίοδο, λόγω κάποιας πρότασης του αγαπημένου σας προσώπου, η οποία, αν και σας τρομάζει, σας ενθουσιάζει ταυτόχρονα.

Υδροχόος – Εννιά των Κυπέλλων Αντίστροφα

Μπορεί να μην έχετε την όρεξη που θα θέλατε όσον αφορά τα ρομαντικά σας σχέδια με το ταίρι σας, λόγω της κούρασης που σας προκάλεσε η προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο και πάλι θα περάσετε μια όμορφη βραδιά.

Ιχθύς – Ιππότης των Κυπέλλων Αντίστροφα

Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για τα μεικτά σήματα που σας στέλνει καμιά φορά το αγαπημένο σας πρόσωπο. Ίσως λόγω της κούρασης, είναι δύσκολο να εκφραστεί καθαρά.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-3-2018

Κριός – Δύο των Πεντάκτινων Εάν νιώθετε πως τα πράγματα δεν πάνε όπως θα τα θέλατε αυτήν την περίοδο και πως κάποια δύναμη που δεν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-3-2018

Κριός – Εννιά των Πεντάκτινων Ο τρόπος με τον οποίο φαίνονται να εξελίσσονται τα πράγματα την τελευταία περίοδο, ίσως λειτουργήσει...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-3-2018

Κριός – Οκτώ των Κυπέλλων Αντίστροφα Νιώθετε πολύ ισχυρά συναισθήματα για τον αγαπημένο σας, ωστόσο είναι πιθανό να μην ξέρετε πώς να...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-10-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Έχετε μια ανάγκη να νιώσετε το ρομαντισμό της σχέσης σας αυτήν την περίοδο. Θέλετε να βρεθείτε πιο κοντά με το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-10-2017

Κριός – Έξι των Κυπέλλων Μπορεί να έχετε μια δυσκολία όταν προσπαθείτε να εκφράσετε την αγάπη σας με λόγια σήμερα, ωστόσο τα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Κριός – Πέντε των Πεντάκτινων Εάν νιώθετε πως τα πράγματα δεν πάνε όπως θα τα θέλατε αυτήν την περίοδο και πως κάποια δύναμη που δεν...