Ομοερωτικές Προβλέψεις 13/11 – 19/11/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 13/11 – 19/11/2017
<p>Κριός

Οι Κριοί βρίσκεστε σε φάση όπου σας προκύπτουν ερωτικές αλλαγές. Αυτήν την περίοδο, πολλοί από εσάς θα ασχοληθείτε με σχέδια που αφορούν τον χώρο που διαμένετε ή εργάζεστε. Παράλληλα, οι σχέσεις με τα πρόσωπα του στενού σας κύκλου μπαίνουν σε μια νέα τροχιά. Η απόφαση να παρέμβετε σε κάποιες υποθέσεις μπορεί για εσάς να είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας όμως πολύ πιθανόν να προκαλέσει οργή αντιδράσεων από τους άλλους.

Ταύρος

Οι Ταύροι αυτήν την περίοδο θα κάνετε πολλά δρομολόγια για τον έρωτα. Ορισμένοι από εσάς θα κάνετε κάποιες μετακινήσεις για να έρθετε κοντά σε άτομα που χρειάζονται τη βοήθειά σας,  άλλοι θα βάλετε σε προτεραιότητα θέματα που σχετίζονται με μετακομίσεις και οικιακές διευθετήσεις ενώ άλλοι θα θέσετε πρώτο μέλημά σας τις σχέσεις με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος. Τα ζόρια έρχονται από τον τομέα της σχέσης, καθώς υπάρχει ένταση και πολύ πιθανόν τα νεύρα σας να δοκιμαστούν.  Κινηθείτε πιο χαλαρά.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι αντιλαμβάνεστε τις δυσκολίες και νιώθοντας την πίεση του Κρόνου πάνω στον Ερμή κάνετε εστίαση στα αναγκαία. Αυτήν την περίοδο, δίνετε ιδιαίτερη έμφαση στην αποκατάσταση και τη συντήρηση της σχέσης σας. Άλλοι από εσάς θα εστιάσετε στην απόκτηση υλικών αγαθών και άλλοι θα επιδιώξετε να συσφίξετε τη σχέση σας με άτομα που μπορούν να σας στηρίξουν και να σας παρέχουν πράγματα βασικά και ουσιαστικά. Μια νέα αρχή φαίνεται στον ορίζοντα, αλλά θα πρέπει να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί και να μην πιστεύετε τα πάντα.

Καρκίνος

Για τους Καρκίνους είναι μια εβδομάδα που θα έχει μεγάλη σημασία. Μια νέα εποχή ανοίγεται για τους περισσότερους από εσάς, καθώς θα αποφασίσετε να βάλετε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Είτε επιχειρήσετε αλλαγές στο ερωτικό περιβάλλον σας είτε ξεκινήσετε μια νέα σχέση το σίγουρο είναι ότι θα σας αντιπροσωπεύει. Το τεταμένο κλίμα μέσα στο σπίτι ίσως σας ωθήσει να πάρετε αποφάσεις που σχετίζονται με την συνέχει μιας σχέσης.

Λέων

Στα οικογενειακά σας θέματα οι Λέοντες θα κρατήσετε χαμηλό προφίλ, αντίθετα από ό,τι στα προσωπικά. Και καλά θα κάνετε. Πολλοί θα από εσάς θα βρεθείτε σε περισυλλογή είτε για αποτελεί μια εσωτερική ανάγκη είτε γιατί οι σχέσεις με τους άλλους βρίσκονται στο κόκκινο. Μπορεί να επιδιώκεται τη συνεργασία στις καθημερινές σας επαφές, εντούτοις ξαφνικές ειδήσεις και απρόβλεπτα γεγονότα πετυχαίνουν το ακριβώς αντίθετο. Αξιοποιήστε τον υγιή εγωισμό ως κίνητρο για να κάνετε μια αρχή που θα πατά σε πιο γερά θεμέλια.

Παρθένος

Οι Παρθένοι, έτσι ξαφνικά, δέχεστε μια κάποια εύνοια της ερωτικής τύχης. Τα σχέδια σας ίσως υποβοηθηθούν από άτομα που νιώθετε οικογένειά σας ενώ κάποιος άνθρωπος που σας αγαπάει είναι πιθανόν να δώσει το πράσινο φώς για τη στήριξη βασικών αναγκών σας. Μπορεί συναισθηματικά να ταλαιπωρήστε πολύ καιρό, ωστόσο δεν το βάζετε κάτω και επιδιώκετε λύσεις. Πολύ πιθανόν να έρθουν με έναν απρόσμενο τρόπο ή εντελώς διαφορετικό από ότι υπολογίζετε.

Ζυγός

Οι Ζυγοί, παρ’ ότι κουρασμένοι, βρίσκετε το κουράγιο να κάνετε δυνατό ξεκίνημα της εβδομάδας. Ένα νέο πρόσωπο στο χώρο της δουλειάς σάς κάνουν να νιώθετε ότι το φλερτ μπορεί να σας ανανεώσει. Παράλληλα, πολλοί από εσάς ίσως αξιοποιήσετε κάποια γνωριμία με ένα πρόσωπο εξουσίας για να πετύχετε επιδιώξεις που σχετίζονται με την εργασία ή την οικογένεια. Πολύ πιθανόν επίσης ορισμένοι από εσάς να αισθανθείτε ότι για να ισορροπήσετε στην ερωτική σας ζωή χρειάζεται να τολμήσετε αυτό που φοβάστε.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί επιχειρείτε βαθιές τομές αυτήν την περίοδο και κυρίως αλλαγή προσώπων. Αυτήν την περίοδο, ίσως αποφασίσετε να επιλέξετε ένα νέο σύμβουλό ή δάσκαλο ή προπονητή με τον οποίο συν τοις άλλοις να υπάρχει μια ουσιαστική επαφή. Πρόσωπα από το πολύ κοντινό περιβάλλον σας ίσως χρειαστεί να πάρουν τη βοήθειά σας.  Τα ψυχικά κουράγια σας είναι στα πάνω τους ό, τι και να συμβαίνει ενώ κρυφές σχέσεις αποτελούν ένα από τα ζητούμενα σας.

Τοξότης

Οι Τοξότες έχετε αυτήν την περίοδο πολλές διευθετήσεις. Για πολλούς από εσάς θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στον τομέα της ερωτικής σας ζωής ενώ δεν είστε λίγοι αυτοί που θα επιχειρήσετε να επιτύχετε κάποιους διακανονισμούς και να βάλετε νέους όρους στις ερωτικές σας υποθέσεις. Ένα απρόβλεπτο γεγονός ίσως σας αναγκάσει να ακυρώσετε κάποια ευχάριστη δραστηριότητα ή εκδήλωση.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι βλέπετε καθυστερήσεις στις σχέσεις σας και οι αντιδράσεις σας είναι έντονες. Είτε με κάποια πρόσωπα έχετε έρθει πολύ κοντά σε κάποια ερωτική προσέγγιση αλλά τελικά θα  αποφασίσετε να βάλετε ένα τέλος ή θα συνάψατε μια νέα σχέση με ένα πρόσωπο που θα σας κάνει να νιώθετε ότι είναι ο δικός σας άνθρωπος, αλλά σας καθυστερεί. Από την άλλη, ίσως κάποιοι νιώθετε ότι ο κάποιο άτομο εξουσίας βάζει εμπόδια στην εξέλιξή σας.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι έχετε βάλει στόχο να ξαφνιάσετε με την πρωτοτυπία σας και την ενεργητικότητά σας. Καινούργια εποχή ανοίγει για εσάς, εάν το θελήσετε.  Ήρθε ο καιρός να προσέξετε λίγο παραπάνω κάποιες συνήθειές σας και να πείτε το «ναι» στη βελτίωση της καθημερινότητάς σας. Κάποιες αποφάσεις ίσως σας φέρουν στη δύσκολη θέση να μοιράσετε… ομαδικά εγκεφαλικά με έναν παράξενο τρόπο, κυρίως επειδή κανείς δεν θα περιμένει να ακούσει τόσο πρωτότυπα πράγματα.  Από την άλλη, κάποιες επαφές συνεχώς αναβάλλονται και αυτό σας ενοχλεί.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς προσπαθείτε αυτήν την περίοδο  να δείτε αν υπάρχει χώρος για κάποια ερωτικά σας σχέδια. Με μεγάλη προσπάθεια και έντονο κόπο  κάποιοι από εσάς ίσως βρείτε την ευκαιρία σας,  άλλοι θα ξεκινήσετε μια δυνατή δραστηριότητα ενώ άλλοι ίσως δώσετε το σύνθημα της εκκίνησης για ένα θέμα που αφορά το ταίρι σας. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ομοερωτικές Προβλέψεις 18/9 – 24/9/2017: τα ερωτικά δώρα της Νέας Σελήνης σε κάθε ζώδιο

Ομοερωτικές Προβλέψεις 18/9 – 24/9/2017: τα ερωτικά δώρα της Νέας Σελήνης σε κάθε ζώδιο

Ομοερωτικές Προβλέψεις 18/9 – 24/9/2017: τα ερωτικά δώρα της Νέας Σελήνης σε κάθε ζώδιο

Θα υπάρξουν πολλά και σημαντικά ερωτικά δώρα της Νέας σελήνης σε κάθε ζώδιο αυτήν την εβδομάδα. Το καινούριο Φεγγάρι στην Παρθένο...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Κριός Μια εύκολη και ίσως ωφέλιμη εβδομάδα για την ερωτική σας ζωή. Ακόμα περισσότερο εάν μια νέα γνωριμία ή αυτή που προσπαθείτε να...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 31/07 – 6/08/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 31/07 – 6/08/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 31/07 – 6/08/2017

Κριός Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο και κάτω από την βαθιά επίδραση της Σελήνης που ετοιμάζει ένα αυγουστιάτικο σκηνικό...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 23/24-4-2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 23/24-4-2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 23/24-4-2017

Κριός Μια πάρα πολύ καυτή εβδομάδα! Το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο κάνει τις σχέσεις σας να παίρνουν άλλη αξία και άλλη σοβαρότητα, με...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 03/04 – 09/04/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 03/04 – 09/04/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 03/04 – 09/04/2017

Κριός Είναι μια πολύ δυναμική και όμορφη εβδομάδα για τα ερωτικά σου. ειδικά μετά από τις 5 Απριλίου, που ο Άρης από τον Ταύρο συναντάει...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 20/03 – 26/03/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 20/03 – 26/03/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 20/03 – 26/03/2017

Κριός Ποιος στη χάρη σου! ο Ήλιος την Δευτέρα εισέρχεται στο ζώδιό σου και σε κάνει να λάμπεις από αυτοπεποίθηση και ερωτική δύναμη....