Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-11-2017
<p>Κριός

Αν καταφέρετε να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και μειώσετε από μόνοι σας τις αναστολές, θα καταφέρετε να καταλάβετε την σημαντικότητα και την θετική επιρροή που ασκεί σε εσάς η ημέρα.

Ταύρος

Η Αφροδίτη πους σας κυβερνά έχει τώρα σύνοδο μαζί με τον Δία. Η κοινωνικότητά σας και η ευρεία σας αποδοχή θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσέγγισή σας, αφεθείτε ελεύθεροι.

Δίδυμοι

Ο Ερμής που κυβερνά το ζώδιο των Διδύμων είναι τώρα σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δίνοντάς σας την ευκαιρία να κάνετε πιο ανέμελες σκέψεις και κινήσεις, χωρίς όμως να είστε έτοιμοι για δέσμευση.

Καρκίνος

Μέσα στις όψεις που σήμερα η κυβερνώσα Σελήνη σχηματίζει, το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο σε εσάς, ώστε σύντομα να πάρετε αποφάσεις για το ερωτικό σας παρελθόν.

Λέων

Ο Ήλιος που κυβερνά τον αστερισμό σας βρίσκεται τώρα σε εξάγωνο με την Σελήνη. Είναι ώρα λοιπόν να επιτρέψετε στον εαυτό σας να δράσει πιο άνετα και με αυτοπεποίθηση.

Παρθένος

Ο κυβερνήτης σας Ερμής σε τετράγωνο τώρα με τον Ποσειδώνα σας καλεί να καθοδηγηθείτε από την διαίσθησή σας. Κάντε όμως πιο χαλαρές κινήσεις και αποφύγετε να πείτε την τελευταία λέξη.

Ζυγός

Η Αφροδίτη που κυβερνά το ζώδιό σας βρίσκεται τώρα σε μία πολύ σημαντική για εσάς σύνοδο με τον Δία. Τώρα είναι η μεγάλη σας ευκαιρία για την κίνηση επανασύνδεσης.

Σκορπιός

Για να καταλάβουμε το ερωτικό μας παρελθόν πρέπει πρώτα να κοιτάξουμε μέσα μας. Εσείς αυτή τη στιγμή με το τρίγωνο Σελήνης-Πλούτωνα θα κοιτάξετε βαθιά μέσα στην ψυχή σας.

Τοξότης

Με τον κυβερνήτη σας Δία να βρίσκεται τώρα σε μία εξαιρετική σύνοδο με την Αφροδίτη, μπορείτε να δείτε τα πράγματα πιο θετικά. Η κοινωνικότητά σας θα είναι το όπλο σας.

Αιγόκερως

Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Κρόνο δεν είστε έτοιμοι για να κάνετε την κίνησή σας, καθώς πέφτετε σε έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό σας και βασίζεστε από το τι λένε οι άλλοι.

Υδροχόος

Μπορείτε να κάνετε κάποια κίνηση, ώστε να ρίξετε άδεια, για να πιάσετε γεμάτα. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε τώρα να κάνετε κάποιες κυρίως αναγνωριστικές κινήσεις.

Ιχθείς

Αν και η διαίσθησή σας μπορεί να σας βοηθήσει, δεν πρέπει να βασιστείτε σήμερα σε αυτήν, ώστε να πάρετε αποφάσεις, με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα να σας επηρεάζει.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Χαλαρώστε κάπως σήμερα. Με το τετράγωνο που η Αφροδίτη από το ζώδιό σας σχηματίζει μαζί με τον Κρόνο υπάρχει...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε σήμερα ορισμένες εσωτερικές εντάσεις και να μην τις εξωτερικεύσετε, θα μπορέσετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το τετράγωνο μεταξύ του κυβερνήτη σας Άρη και του Πλούτωνα να παίζει καθοριστικό ρόλο στην ημέρα σας,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-10-2017

Κριός Μπορείτε να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να δράσει. Πάρτε ορισμένες πρωτοβουλίες που δεν αντέχατε να αναλάβετε μέχρι τώρα και...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-10-2017

Κριός Είστε και ερωτικοί και δυναμικοί αυτή της τιγμή. Αν όμως βγάλετε και ένα πιο ρομαντικό πρόσωπο, τότε θα καταφέρετε να κάνετε με...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-3-2017

Κριός Παρά το γεγονός ότι η ανάδρομη Αφροδίτη από σήμερα στο ζώδιό σου σαφώς και ευνοεί τις επανασυνδέσεις, δεν θα σε αφήσει έτσι εύκολα...