Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 14-11-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 14-11-2017
<p>Κριός – Πέντε των Πεντάκτινων

Μπορεί να αισθάνεστε κουρασμένοι - θέλετε να πάρετε μια προσωρινή ανάπαυση και να επιστρέψετε στη δουλειά αφού αναρρώσετε. Εάν προσπαθήσατε να κάνετε κάτι μαζί με το ταίρι σας, το αποτέλεσμα φαίνεται σταδιακά, παρόλο που δεν επιτυγχάνεται το 100%, αλλά μπορεί να αρχίσετε να βλέπετε το φως της επιτυχίας.

Ταύρος Επτά των Ράβδων

Υπάρχουν συγκρούσεις και κάποιος κινείται εναντίον σας. Εάν διαχειρίζεστε μια σχέση, θα πρέπει να εργαστείτε σκληρότερα για να είναι επιτυχής. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι η κατάσταση είναι δυσάρεστη και μπορεί να αισθάνεστε κουρασμένοι να κάνετε κάτι, ειδικά προσπαθώντας να ξεπεράσετε τα τρέχοντα εμπόδια στη ζωή σας.

Δίδυμοι – Ο Πύργος

Θα νιώσετε σύγχυση και ανησυχία για το μέλλον σας. Τα πράγματα μπορεί να μην έχουν το αποτέλεσμα που αναμένετε ερωτικά.  Ωστόσο, πρέπει να παραμείνετε ήρεμοι και να είστε προσεκτικοί όταν κάνετε πράγματα. Για την σχέση σας μπορεί να αισθάνεστε απογοητευμένοι.

Καρκίνος – Ο Διάβολος

Μπορεί να αρχίσετε να πιστεύετε ότι στην πραγματικότητα δεν σας αρέσει η σχέση σας, ή η κατάσταση με το ταίρι σας μπορεί να σας οδηγήσει να παραιτηθείτε. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί και να μην έρθετε σε σύγκρουση με ανθρώπους που αγαπάτε. Πρέπει να είστε υπομονετικοί και να είστε ήρεμοι για να αποφύγετε την επέκταση προβλημάτων.

Λέων - Η Ντάμα των Ράβδων

Μπορεί να είχατε τόσο μεγάλο φόρτο εργασίας που δεν θα μπορούσατε να κάνετε τίποτα άλλο. Μπορεί να έχετε αισθανθεί ότι η ζωή σας ήταν γεμάτη δουλειά και δεν είχατε χρόνο να συναντήσετε φίλους ή αγαπημένους. Έτσι, προσέξτε την παρεξήγηση με τον σύντροφό σας.

Παρθένος – Δύο των Ράβδων

Μπορεί να έχετε λάβει ενδιαφέρουσες προσφορές και ευκαιρίες για νέες σχέσεις ή κάποιος πολύ ξεχωριστός άνθρωπος μπορεί να σας έχει υποστηρίξει στην εργασία σας. Είναι επίσης πιθανό να έχετε λάβει συμβουλές ή προτάσεις από τους φίλους σας.

Ζυγός – Τρία των Ράβδων

Μπορεί να έχετε την ευκαιρία να επενδύσετε σε μια νέα σχέση. Μπορεί να αποκτήσετε νέα φιλία στην εργασία και να έχετε έναν αξιόπιστο και πεπειραμένο συνεργάτη. Στην αγάπη, μπορεί να υπάρξει κάποιο είδος δισταγμού. Μπορεί να είστε αναποφάσιστοι για το πώς να συνεχίσετε με τη σχέση σας.

Σκορπιός – Ο Θάνατος

Θα έχετε πολύ άγχος, ανησυχία και πίεση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να έχετε εμμονή με το πρόβλημα που θα σας ενοχλήσει πολύ. Φαίνεται ότι όσο περισσότερο προσπαθείτε να λύσετε το πρόβλημα, τόσο περισσότερο θα κολλήσετε σε αυτό.

Τοξότης – Τέσσερα των Σπαθιών

Δεν υπάρχουν νέα ή κινήσεις από τους ανθρώπους γύρω σας αυτή τη στιγμή. Υπάρχει μια πιθανότητα οι συγγενείς ή οι φίλοι σας να είναι άρρωστοι. Υπάρχει καθυστέρηση και καμία πρόοδος όλα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ίσως να μην θέλετε να κοινωνήσετε ή να συναντήσετε άλλους ανθρώπους.

Αιγόκερως – Εννιά των Ράβδων

Θα νιώσετε ότι έχετε βαρεθεί με την τρέχουσα κατάσταση στον ερωτικό τομέα. Θα νιώσετε απογοητευμένοι, αλλά μην τολμήσετε να διακινδυνεύσετε να αλλάξετε αυτή τη στιγμή. Θα είστε προσεκτικοί και δεν τολμάτε να εμπιστεύεστε ή να βασίζεστε σε κανέναν.

Υδροχόος – Ο Ερημίτης

Είναι πιθανό ότι οι επώδυνες εμπειρίες σας στο παρελθόν σας κάνουν να φοβάστε να αντιμετωπίσετε τα ερωτικά ζητήματα. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί με το άγχος και την ανησυχία που μπορεί να οδηγήσει σε σωματική αστάθεια. Στην σχέση σας θα βελτιωθεί η κατάσταση εάν δεν περιμένετε πολλά από τον σύντροφό σας.

Ιχθείς – Δέκα των Σπαθιών

Θα είστε απογοητευμένοι και μπορεί να τερματίσετε τη σχέση σας. Συνολικά, έχετε μια κακή τύχη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα πρέπει να βρείτε μια ευκαιρία να κάνετε κάτι για να βελτιώσετε την ερωτική τύχη σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι, ωστόσο η ερωτική σας διάθεση και τα συναισθήματα που τρέφετε για το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Η ερωτική σας διάθεση ανεβαίνει σταδιακά και καθ' όλη τη διάρκεια τη διάρκεια της ημέρας θα είστε τρυφεροί...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Κριός – Έξι των Κυπέλλων Αντίστροφα Μπορεί να αισθάνεστε κάποια ανασφάλεια όσον αφορά τη σχέση σας, αλλά ο σύντροφός σας θα σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-9-2017

Κριός – Ακόλουθος των Σπαθιών Αντίστροφα Κάποια προσωρινή κατάσταση, ή κάποια συγκυρία στη σχέση σας η οποία σας δυσαρεστεί, είναι...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-7-2017

Κριός – Τέσσερα των Σπαθιών Αναπαριστώντας τη τάξη και τη σταθερότητα, σε συνδυασμό με την ταραχώδη φύση των Ξιφών, τα Τέσσερα Σπαθιά...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-5-2017

Κριός – Το Αστέρι (Αντεστραμμένο) Γνωρίζετε ότι η κατάσταση στον έρωτα μπορεί και πρέπει να αλλάξει ανά πάσα στιγμή προς θετική...