Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-11-2017
<p>Κριός – H Κρίση

Η κούρασή σας μπορεί να παρέμβει με την ευτυχία σας σήμερα, κάτι το οποίο θα κάνει τη σχέση σας με το σύντροφό σας ψυχρή αυτήν την περίοδο, ωστόσο θα καταφέρετε να αντιστρέψετε την κατάσταση.

Ταύρος – Έξι των Πεντάκτινων

Η διάθεσή σας και το γεγονός πως έχετε μεγάλη επιθυμία να δοκιμάσετε νέες ασχολίες και να αποκτήσετε καινούριες εμπειρίες με το ταίρι σας κάνει τη σχέση σας ενθουσιώδη.

Δίδυμοι – Η Δικαιοσύνη

Μπορεί να νιώσετε μια αναστάτωση όσον αφορά τα ζητήματα της σχέσης σας σήμερα, ωστόσο αν αντιμετωπίσετε το θέμα με την απαιτούμενη σοβαρότητα, θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις.

Καρκίνος – Οκτώ των Σπαθιών

Οι δυσκολίες του καθημερινού σας προγράμματος είναι πολλές αυτήν την περίοδο, ωστόσο λόγω έλλειψης καλής επικοινωνίας, το αγαπημένο σας πρόσωπο δε φαίνεται να σας καταλαβαίνει.

Λέων – Ο Ιεροφάντης

Είναι πιθανό κάποιο συμβάν που ίσως αφορά τον οικογενειακό σας κύκλο, να ταράξει τη γαλήνη της σχέσης σας σήμερα, ωστόσο το ταίρι σας θα σταθεί δίπλα σας σε αυτό το θέμα.

Παρθένος – Η Εγκράτεια

Μην προσπαθείτε να βρείτε σφάλματα στην συμπεριφορά του συντρόφου σας, ακόμη και όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Απλά απολαύστε το χρόνο που περνάτε με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Ζυγός – Έξι των Κυπέλλων

Η τρυφερότητά σας όσον αφορά τα θέματα που απασχολούν ιδιαίτερα αυτήν την εποχή το σύντροφό σας, είναι το στοιχείο εκείνο που κάνει το ταίρι σας να νιώθει ασφάλεια δίπλα σας.

Σκορπιός – Το Άρμα

Ίσως δεν είχατε ρυθμίσει το πρόγραμμά σας όπως θα θέλατε αυτήν την περίοδο και γι αυτό θα δημιουργηθούν κάποιες αναταραχές στην καθημερινότητά σας, οι οποίες θα δημιουργήσουν εντάσεις στη σχέση σας.

Τοξότης – Δύο των Κυπέλλων

Ο έντονος ρομαντισμός που εμπλουτίζει τη σχέση σας, είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία που σας κάνουν να νιώθετε ευτυχισμένοι αυτήν την περίοδο. Απολαύστε την ομορφιά των ημερών σας.

Αιγόκερως – Πέντε των Πεντάκτινων

Ίσως ανησυχείτε περισσότερο απ' όσο πρέπει σε σχέση με κάτι το οποίο ξέρετε  πως εσείς και ο σύντροφός σας θα πρέπει να αντιμετωπίσετε, ωστόσο τα πράγματα είναι πιο εύκολα απ' όσο φαίνονται.

Υδροχόος – Τέσσερα των Σπαθιών

Ένα κενό επικοινωνίας με το σύντροφό σας, είναι πιθανό να δημιουργήσει κάποια σημαντικά προβλήματα σήμερα, τα οποία ωστόσο θα καταφέρετε να λύσετε, αν παραμείνετε ψύχραιμοι.

Ιχθύς – Τρία των Πεντάκτινων

Αγχώνεστε περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε με τον επαγγελματικό σας τομέα, κάτι το οποίο σας στερεί πολύτιμες στιγμές ευτυχίας με το αγαπημένο σας πρόσωπο αυτήν την περίοδο.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-3-2018

Κριός – Δύο των Πεντάκτινων Εάν νιώθετε πως τα πράγματα δεν πάνε όπως θα τα θέλατε αυτήν την περίοδο και πως κάποια δύναμη που δεν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-3-2018

Κριός – Εννιά των Πεντάκτινων Ο τρόπος με τον οποίο φαίνονται να εξελίσσονται τα πράγματα την τελευταία περίοδο, ίσως λειτουργήσει...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-10-2017

Κριός – Οκτώ των Κυπέλλων Αντίστροφα Οι παράλογες ανησυχίες είναι ένα φυσικό στάδιο ώστε να καταφέρετε να εμπιστευτείτε πλήρως το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-10-2017

Κριός –Τέσσερα των Κυπέλλων Μπορεί να έχετε διαφορές με το αγαπημένο σας πρόσωπο αυτήν την περίοδο, ωστόσο ξέρετε καλά τι έχει αξία και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Κριός – Πέντε των Πεντάκτινων Εάν νιώθετε πως τα πράγματα δεν πάνε όπως θα τα θέλατε αυτήν την περίοδο και πως κάποια δύναμη που δεν...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-9-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 1-9-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-9-2017

Κριός – Έξι των Κυπέλλων Αντεστραμμένο Η ρομαντική ατμόσφαιρα που έχετε χτίσει με το σύντροφό σας σήμερα ίσως διαταραχθεί κατά την...