Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-11-2017
<p>Κριός

Μία ιδιαίτερη ημέρα ξεκινά σήμερα αισθηματικά σε ό,τι αφορά σήμερα το ερωτικό σας παρελθόν. Έχετε την ευκαιρία τώρα για περισσότερες πρωτοβουλίες και άμεση αντιμετώπιση της κατάστασης.

Ταύρος

Με τα συναισθήματά σας να είναι δυνατά σήμερα, εξαιτίας της επιρροής του τριγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μπορείτε να κάνετε απαιτητικές προσεγγίσεις, στο ερωτικό σας παρελθόν.

Δίδυμοι

Δείξτε αποφασιστικότητα και δύναμη σήμερα κατά την προσέγγισή σας. Όντως, είστε μέσα στο θετικό πλαίσιο επιρροής αστρολογικά και θα μπορέσετε να καταφέρετε να υπερβείτε τον εαυτό σας.

Καρκίνος

Με την Σελήνη που κυβερνά το ζώδιό σας να εισέρχεται πλέον στον Σκορπιό, είσαστε σε θέση να κάνετε έντονες κινήσεις και να γοητεύσετε μέσα από το μυστήριο. Αποφύγετε όμως τις εντάσεις.

Λέων

Πρέπει να είστε κάπως προσεκτικοί. Αυτό, διότι πράγματι έχετε την ανάγκη του ελεύθερου χώρου σας αυτή τη στιγμή και είναι πιθανόν να μην τον διεκδικήσετε, κάτι που σύντομα θα φανεί αρνητικό.

Παρθένος

Καταφέρνετε να είστε πιο αισιόδοξοι σήμερα και αυτό είναι κάτι το οποίο θα έχει ανταπόκριση και στον αισθηματικό τομέα για εσάς. Μην φοβηθείτε να εξωτερικεύσετε αυτή σας την θετική πλευρά.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη που σας κυβερνά να βρίσκεται σε τρίγωνο μαζί με τον Ποσειδώνα, τώρα είναι η μεγάλη σας κίνηση. Μην την αφήσετε να πάει χαμένη, αναλάβετε πρωτοβουλίες.

Σκορπιός

Ο έντονος ερωτισμός και το μεγάλο σας πάθος θα μετρήσει σημαντικά,  με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σας. Προσοχή όμως, αποφύγετε να κάνετε σε πρόσωπο από το παρελθόν ζηλότυπες σκηνές.

Τοξότης

Δεν μπορούν και πολλά πράγματα να μπουν ανάμεσα σε εσάς και στο πρόσωπο το οποίο σας αφορά, από το ερωτικό σας παρελθόν. Να είστε όμως προσεκτικοί στους χειρισμούς σας.

Αιγόκερως

Αν και η ημέρα έχει θετικότητα και ένταση συναισθήματος, εσείς με την επιρροή του εξαγώνου Σελήνης-Κρόνου είναι πιθανόν να δείτε κάπως ψυχρά τα πράγματα, κάτι που πρέπει αν αποφύγετε.

Υδροχόος

Η ημέρα φέρνει τα ζώδια πιο κοντά, ακόμα και στον τομέα των ερωτικών επανασυνδέσεων. Προσέξτε πολύ όμως, διότι η αντίθεση Σελήνης-Ουρανού σας προκαλεί εγωισμό.

Ιχθείς

Με τον πλανήτη-κυβερνήτη σας Ποσειδώνα να σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη, όλος σας ο ερωτισμός θα επενδυθεί αυτή τη στιγμή στον αισθηματικό σας τομέα. Κάντε την κίνησή σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-5-2018

Κριός : Οι μόνιμες βολές που σας έρχονται από τον άνθρωπο σας, είναι για το αισθηματικό σας παρελθόν

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό, ο οποίος απαιτείτε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-11-2017

Κριός Αν κα οι δυσκολίες δεν λείπουν από το αισθηματικό παρελθόν σήμερα, πράγματι η πανσέληνος έρχεται για να δώσει μία πολύ θετική νότα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-9-2017

Κριός Προσέξτε σήμερα κάπως τις υπερβολές, διότι προβλέπεται να είναι περισσότερες από όσο νομίζετε. Να κρατάτε ένα σταθερό προφίλ,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Κριός Προσπαθήστε να ξεχωρίσετε κάπως τα πράγματα, να μην βλέπετε τις καταστάσεις «στο πόδι». Πρέπει να είστε πολύ σίγουροι προτού να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-8-2017

Κριός Είναι μία καλή στιγμή για να αποφασίσετε να κάνετε μία ειλικρινή συζήτηση με πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν. Μην κρύψετε...