Σαββατοκύριακο Αγάπης 18/11 – 19/11/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 18/11 – 19/11/2017
<p>Κριός

Όλα φαίνεται να είναι πολύ καλύτερα με την Νέα Σελήνη. Σε ορισμένες περιπτώσεις πολύ καλύτερα. Είστε απρόθυμοι όμως να αποδεχτείτε την καλή σας τύχη και αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποιες καθυστερήσεις και ίσως να χάσετε μια ευκαιρία ή δύο. Να είστε προσεκτικοί και να είστε ευγνώμονες για τις μικρές ή μεγαλύτερες βελτιώσεις στον ερωτικό τομέα.

Ταύρος

Τα πράγματα γίνονται πιο ήσυχα και καλύτερα τόσο στην εργασία όσο και στην προσωπική σας ζωή. Η εξισορρόπηση και η ιεράρχηση των προτεραιοτήτων σας είναι σωστή. Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να θεραπεύσετε τις προσωπικές σας σχέσεις, καθώς και τη σχέση σας με τον εαυτό σας, τη σeξουαλικότητα και τα οικονομικά σας. Η λίμπιντο είναι πολύ δραστήρια και ίσως εξαιρετικά απαιτητική.

Δίδυμοι

Η θεραπεία της αγάπης, η διευκρίνιση των πραγμάτων με τον σύντροφό σας και ο καθορισμός των θεμελίων για μια υγιέστερη σχέση είναι αυτό που ζητά αυτή η περίοδος. Δώστε αξία στον έρωτα. Οι φροντίδες για την υγεία και την ομορφιά θα είναι εκείνες που λαμβάνουν τις περισσότερες ευλογίες.

Καρκίνος

Η αγάπη φαίνεται πιο τυχερή με την Νέα Σελήνη. Η οικογένεια μπορεί να είναι υποστηρικτική, ή μπορεί απλά να σας φέρει κάποια ευτυχία. Εάν αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα υγείας, αυτά μπορούν να επωφεληθούν από τις ενέργειες της περιόδου αυτής. Η θεραπευτική αγάπη είναι εδώ για εσάς.

Λέων

Αυτή είναι μια πολύ καλή περίοδος για να θεραπεύσετε τις σχέσεις σας με τα αδέλφια, άλλα μέλη της οικογένειας, φίλους και συντρόφους. Μπορεί να συμβεί αρκετά φυσικά. Η δαπάνη κάποιου ευχάριστου χρόνου μαζί τους μπορεί να είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνετε. Ακόμα κι αν αυτό δεν συμβαίνει, δεν θα χρειαστεί να κάνετε πάρα πολλή προσπάθεια γι 'αυτό.

Παρθένος

Τα θεμέλια μιας καλύτερης ερωτικής κατάστασης μπορούν να τεθούν σε εφαρμογή με την Νέα Σελήνη. Αυτό μπορεί είτε να εκδηλωθεί ως ένα καλύτερο κλίμα με το ταίρι σας, μια καλύτερη διαχείριση των συναισθημάτων, μια καλύτερη κατανόηση του πόσο ευημερούσα είναι η ζωή σας. Ο χρόνος με τους φίλους και την οικογένειά σας είναι ευοίωνος.

Ζυγός

Η διόρθωση λαθών, αν έχετε κάνει κάποια, είναι αυτό που θα κάνετε με την Νέα Σελήνη. Η συνειδητοποίηση αυτών μπορεί να είναι αγχωτική ή ακόμα και συγκλονιστική, αλλά η διόρθωσή τους δεν θα απαιτήσει υπερβολική προσπάθεια. Η ειλικρίνεια θα είναι ο οδηγός σας.

Σκορπιός

Η φαντασία σας είναι πολύ ενεργή, και αυτό μπορεί είτε να σας βοηθήσει ερωτικά με την Νέα Σελήνη. Η εύρεση της βαθιάς σας ερωτικής αλήθειας ευνοείται, αλλά θα πρέπει να είστε ξεκάθαροι και συγκεκριμένοι στο τι θέλετε από τον έρωτα, για να το ζητήσετε από το φεγγάρι που θα αναγεννηθεί στο ζώδιό σας το Σάββατο.

Τοξότης

Η σχέση σας με τον εαυτό σας γίνεται πιο υγιής, ισχυρότερη και καλύτερη με την Νέα Σελήνη. Οι φίλοι, οι γνωστοί, τα βιβλία ή το διαδίκτυο μπορούν να ξεκινήσουν ή να προωθήσουν τη διαδικασία. Αφήστε πίσω τα παλιά, μια νέα αγάπη σας περιμένει.

Αιγόκερως

Η αυτοπεποίθησή σας δεν είναι ακόμα αρκετά ισχυρή και τα αρνητικά σχόλια μπορεί να σας βλάψουν ή να σας ενοχλήσουν, αλλά είστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ό, τι τις προηγούμενες ημέρες. Οι σχέσεις σας, λαμβάνουν πολλές ευλογίες. Εάν βρίσκεστε σε ένα νέο φλερτ, αναμένετε καλά αποτελέσματα.

Υδροχόος

Τα θέματα της αγάπης λαμβάνουν με την Νέα Σελήνη πολλές ευλογίες. Η εύρεση μιας νέας σχέσης επίσης ευνοείται. Εγγραφείτε σε σεμινάρια ή αποκτήστε νέα χόμπι, για να βρείτε νέους ανθρώπους. Αλλά επίσης, οι περισσότερες από τις άλλες πτυχές της ζωής σας λαμβάνουν κάποιες θεραπευτικές ευλογίες.

Ιχθείς

Η σeξουαλική ενέργεια μπορεί να είναι συντριπτική ή πολύ καταπιεσμένη. Αυτό σας θέτει εκτός ισορροπίας. Αλλά η κατάσταση ηρεμεί καθώς το ΣΚ προχωράει και η έκφρασή σας γίνεται πιο υγιής και φωτεινή. Επίσης, όλα τα ερωτικά θέματα λαμβάνουν επωφελείς επιρροές. Αυτές οι επιρροές, επίσης, γίνονται ισχυρότερες καθώς προχωρά η Νέα Σελήνη.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικό Σαββατοκύριακο 23/09 – 24/09/2017

Ερωτικό Σαββατοκύριακο 23/09 – 24/09/2017

Ερωτικό Σαββατοκύριακο 23/09 – 24/09/2017

Κριός Μια παραγωγική περίοδος με κάποιες δυσκολίες, ειδικά αν σκοπεύετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στην σχέση σας. Λίγο πιο δύσκολη αν...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 16/09 – 17/09/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 16/09 – 17/09/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 16/09 – 17/09/2017

Κριός Η επέκταση και η ανάπτυξη της ερωτικής ζωής σας είναι η πρώτη προτεραιότητα αυτής της περιόδου. Ο Δίας σας δίνει τις ευκαιρίες και...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 21/22-1-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 21/22-1-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 21/22-1-2017

Με τον Ήλιο να έχει περάσει στον Υδροχόο, ανοίγοντάς μας την όρεξη για νέες και πρωτότυπες περιπέτειες, με την Αφροδίτη να έχει δώσει ήδη...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 05/12 –06/12/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 05/12 –06/12/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 05/12 –06/12/2015

Οπωσδήποτε θα είναι ένα από τα πιο έντονα ερωτικά διήμερα που θα περάσουμε ποτέ, αφού η πολλά υποσχόμενη Αφροδίτη εισέρχεται στον...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 20/06 – 21/06/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 20/06 – 21/06/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 20/06 – 21/06/2015

Θα έχουμε πολύ έντονες πλανητικές επιδράσεις αυτό το σαββατοκύριακο, ε την Σελήνη αρχικά να κάνει ένα τρελό παιχνίδι από τον Λέοντα, σε...

Ερωτικό Σαββατοκύριακο 18/19-10-2014

Ερωτικό Σαββατοκύριακο 18/19-10-2014

Ερωτικό Σαββατοκύριακο 18/19-10-2014

Μέσα στο σαββατοκύριακο αυτό η Αφροδίτη πλησιάζει κι άλλο τον Άρη, καθώς ολοκληρώνεται η όψη εξαγώνου μεταξύ τους και αυτό θα κάνει την...