Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-11-2017
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Είσαστε θετικοί και ευδιάθετοι σήμερα. Όμως, αυτό το χαρακτηριστικό που με το εξάγωνο Ερμή-Άρη έχετε έντονα σήμερα είναι ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Με την σύνοδο στην οποία βρίσκεται τώρα η κυβερνήτης σας Αφροδίτη με την Σελήνη έχετε ένα έντονο πάθος, το οποίο θα πρέπει πράγματι να αποτελέσει βασικό χαρακτηριστικό της προσέγγισής σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Εξαιτίας του εξαγώνου μεταξύ του κυβερνήτη σας Ερμή και του Άρη βρίσκεστε σε θέση να κάνετε πολύ έντονες και άμεσες κινήσεις. Η προσέγγισή σας πρόκειται να είναι πρωτότυπη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η Σελήνη που κυβερνά το ζώδιό σας σχηματίζει τώρα σύνοδο μαζί με την Αφροδίτη, κάτι το οποίο πραγματικά αυξάνει τον ερωτισμό και την αμεσότητά σας. Να είστε έτοιμοι για εξελίξεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Πρέπει τώρα να αφήσετε ποιο ελεύθερο τον εαυτό σας. Είστε σε θέση να παρουσιάσετε ένα ευγενές και προσιτό πρόσωπο και αυτό ίσως σας δίνει την ευκαιρία που ζητούσατε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Με την επιρροή που δέχεστε από το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Άρη πρόκειται να έχετε αποφασιστικότητα. Δεν φοβάστε και δεν σταματάτε πουθενά αυτή τη στιγμή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με την Σελήνη πρόκειται να έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση, δεν είστε σε φάση να κάνετε πίσω και φέρνετε τις καταστάσεις εκεί που πρέπει για εσάς, ώστε να κάνετε την κίνησή σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα πρόκειται να σας βοηθήσει να δείτε πιο αντικειμενικά τώρα τις καταστάσεις. Έχετε ευκολία στο να πάρετε ορισμένες αποφάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Δία, κάτι το οποίο πρόκειται να αυξήσει την φιλική και προσιτή σας εμφάνιση, χάρις την οποία θα σας είναι πιο εύκολο να κάνετε την κίνησή σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Με την ισχυρή επιρροή των πλανητών-κυβερνητών των δεκανών σας, του Ερμή και της Αφροδίτης, που συμμετέχουν σε εξαιρετικές όψεις, έχετε αυξημένη διαίσθηση, δυναμισμό και πάθος.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Οι κυβερνήτες των δεκανών σας, ο Ερμής και η Αφροδίτη, σχηματίζουν εξάγωνο με τον Άρη και σύνοδο με την Σελήνη, αντίστοιχα. Είστε έτοιμοι και αποφασισμένοι για την κίνησή σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Τώρα, με την Σελήνη να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα, μπορείτε να είστε πιο ρομαντικοί και άμεσοι στην προσέγγισή σας. Έχετε καλό λόγο για να τολμήσετε περισσότερα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον κυβερνήτη σας Άρη να εισέρχεται τώρα λοιπόν στο ζώδιο του Σκορπιού, ετοιμαστείτε για μία περίοδο πάθους....

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον ανάδρομο Ερμή σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη, επηρεάζεστε για μία εβδομάδα να καταστήσετε τον...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η αντίθεση του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ουρανό δεν είναι τόσο τρομακτική όσο ακούγεται. Έχετε μεγάλο και έντονο...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη του αστερισμού σας, τον Άρη περνάτε σε άλλη φάση. Είσαστε σε...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξαιρετικό εξάγωνο μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη να είσαστε έτοιμοι για μεγαλύτερες...