Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-11-2017
<p>Κριός

Ο κυβερνήτης σας Άρης συμμετέχει σε εξάγωνο μαζί με τον Ερμή. Ο αυθορμητισμός και ο δυναμισμός σας θα σας βοηθήσουν να τολμήσετε, ενώ η διαίσθησή σας θα σας καθοδηγήσει έξυπνα.

Ταύρος

Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με την Σελήνη αυξάνετε πολύ τον πήχη. Είσαστε έτοιμοι για κινήσεις πολύ σημαντικές. Το πάθος σας είναι ακαταμάχητο και αυτό εξωτερικεύεται με την γοητεία σας.

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σας Ερμής βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Άρη. Έχετε τώρα την ευκαιρία να προχωρήσετε στο βήμα που έως τώρα φοβόσασταν να κάνετε. Είναι ερωτική και τολμηρή στιγμή.

Καρκίνος

Η Σελήνη σχηματίζει ερωτικότατες συνόδους. Έχετε μεγάλη ροπή στην περιπέτεια αυτή τη στιγμή και το πάθος βγάνει αυθόρμητα από μέσα σας. είναι σημαντική στιγμή για το ερωτικό σας παρελθόν.

Λέων

Με τον Δία και τον Άρη ως δεκανούς σας, σε σύνοδο με την Σελήνη και εξάγωνο με τον Ερμή, αντίστοιχα, έχετε την ευκαιρία μίας περιπετειώδους και τολμηρής προσέγγισης.

Παρθένος

Ο κυβερνήτης σας Ερμής βρίσκεται σε ένα πολύ δυναμικό εξάγωνο με τον Άρη. Έχετε την ευκαιρία να καθοδηγηθείτε από την διαίσθησή σας και να τολμήσατε ό,τι δεν κάνατε έως τώρα.

Ζυγός

Είναι μία στιγμή πολύ ερωτική για εσάς, με την σύνοδο της Σελήνης με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη. Μην φοβηθείτε τίποτα σε σχέση με το ερωτικό σας παρελθόν.

Σκορπιός

Με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα να βρίσκεται σε ένα πολύ σημαντικό εξάγωνο με την Σελήνη μπορείτε να αξιοποιήσετε την μυστηριώδη πλευρά σας, απελευθερώνοντας την γοητεία σας.

Τοξότης

Με τον κυβερνήτη σας Δία σε σύνοδο με την Σελήνη είσαστε έτοιμοι για περιπέτεια και μεγαλύτερα ρίσκα στον τομέα της ερωτικής σας ζωής. Είναι έντονη η στιγμή για εσάς, στην προσπάθεια επανασύνδεσης.

Αιγόκερως

Οι δεκανοί σας δίνουν μία ευκαιρία θετική και διαφορετική σήμερα, με την Αφροδίτη και τον Ερμή να σας δίνουν την ευκαιρία να αξιοποιήσετε την διαίσθησή σας και το αυξημένο σας πάθος.

Υδροχόος

Με τους δύο κυβερνήτες των δεκανών σας, τον Ερμή και την Αφροδίτη, να συμμετέχουν σε εξάγωνο και σύνοδο με την Σελήνη, δίνεται η ευκαιρία για τολμηρή κίνηση στο ερωτικό σας παρελθόν.

Ιχθείς

Με το εξαιρετικό τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ποσειδώνα με την Σελήνη μπορείτε τώρα να βάλετε φαντασία και πάθος στην προσέγγισή σας. Είναι μία ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα, εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, ο αρχαίος του κυβερνήτης, που είναι και κυβερνήτης του δικού σας ζωδίου,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αυτή τη στιγμή ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη, καλώντας σας στο να προχωρήσετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-11-2017

Κριός Με το εξάγωνο μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη τώρα εσείς είσαστε σε θέση να πάρετε ισχυρές πρωτοβουλίες, τις οποίες...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2017

Κριός Αυτό το Πάσχα μπορεί να σου μείνει αξέχαστο. Το υπέροχο εξάγωνο του Άρη, που είναι κυβερνήτης σου από τον Ταύρο, με την ανάδρομη...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Κριός Ειδικά σήμερα η ανάδρομη Αφροδίτη σε εξάγωνο με την Σελήνη και ο Άρης σε τρίγωνο με το Κρόνο επιτρέπουν, για να μην πούμε...