18/11/2017: Νέα Σελήνη στον Σκορπιό

18/11/2017: Νέα Σελήνη στον Σκορπιό
<p>Το νέο φεγγάρι το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 θα συμβεί στις 26 μοίρες του Σκορπιού και είναι σχεδόν ακριβώς απέναντι από έναν πλανήτη νέο στην αστρολογία. Ο μικρός πλανήτης Sedna ανακαλύφθηκε μόλις το 2003, οπότε οι αστρολόγοι μόλις άρχισαν να καταλαβαίνουν ποιο είναι το νόημα αυτής της οντότητας. Οι περισσότερες ερμηνείες φαίνεται να βασίζονται στη μυθολογία της αρκτικής θεάς της θάλασσας επειδή ο πλανήτης πήρε το όνομά της. Λόγω της τροχιακής ιστορίας της Sedna, είμαστε βέβαιοι ότι συνδέεται με την αλλαγή του κλίματος και την άνοδο της στάθμης της θάλασσας.

Το νέο φεγγάρι λοιπόν της 18ης Νοεμβρίου συνδέεται με μια νέα συνειδητοποίηση της κλιματικής αλλαγής με την πιο σημαντική πλανητική όψη του 2017, τον Κρόνο να είναι σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό. Η Σελήνη και ο Ήλιος σε σύνοδο θα βρεθούν σε όψη μισού εξαγώνου με τον Κρόνο, δίνοντας ώθηση σε θέματα που αφορούν μεγάλα μαθήματα για την ανθρωπότητα.

Αυτή η σημαντική όψη, πέρα από τις γενικές επιρροές, θα σας βοηθήσει να κάνετε θετικές αλλαγές στη ζωή σας σε απάντηση στις απειλές που προκαλεί η κλιματική αλλαγή. Το Νέο Φεγγάρι του Νοέμβρη  θα σας βοηθήσει να βρείτε πρακτικούς και δημιουργικούς τρόπους για να εξοικονομήσετε ενέργεια, κάνοντας τη ζωή σας πιο αποτελεσματική και παραγωγική.

Το νέο φεγγάρι απέναντι στην Sedna θα πρέπει να δώσει κάποια προοπτική για το πώς η αλλαγή του κλίματος αρχίζει να επηρεάζει τη ζωή σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε πλέον να αγνοήσετε τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής γιατί αρχίζει να προκαλεί προβλήματα που επηρεάζουν τον τρόπο ζωής σας, τα οικονομικά σας, το μέλλον σας και ειδικά τα παιδιά σας. Αναμένουμε ότι η αύξηση της θερμοκρασίας και της στάθμης της θάλασσας θα συνεχιστεί τα επόμενα 60 χρόνια μέχρι η Sedna να φτάσει στο περιείλιό της.

Το νέο φεγγάρι με την Sedna, θα πρέπει επίσης να τονίσει τις ευρέως αντιτιθέμενες απόψεις για την αλλαγή του κλίματος. Αυτό κυμαίνεται από τα πράσινα κινήματα που θέλουν να απαγορεύσουν τον άνθρακα, ενώ οι σκεπτικιστές αρνούνται την αλλαγή του κλίματος. Η άποψη που θα πάρετε σε αυτά τα γενικά θέματα σας αναγκάζει να αναγνωρίσετε τις πολικότητες ή τα αντίθετα στη ζωή σας.

Οι ενέργειές σας, οι στόχοι σας και τα σχέδιά σας για το μέλλον λαμβάνουν υπόψη τους θερμότερους καιρούς, τις σούπερ καταιγίδες και τις ελλείψεις τροφίμων; Μπορεί να πιστεύετε ότι η αλλαγή του κλίματος είναι πραγματική, αλλά τι κάνετε για αυτό; Πώς αυτές οι ραγδαίες αλλαγές στο περιβάλλον σας επηρεάζουν τη σωματική και ψυχική σας υγεία ή την ανάπτυξη και την πρόοδο των παιδιών σας;

Ο Ουρανός και ο Κρόνος

Ο Ουρανός και ο Κρόνος, δίνουν κάποιες απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις. Μπορούν να σας βοηθήσουν να μετακινηθείτε από τον τεταμένο φόβο και την ανησυχία της αντίθεσης σε όλα στην καθησυχαστική αρμονία του τρισδιάστατου τρόπου να βλέπετε τα πράγματα από όλες τις γωνίες.

Το Νέο φεγγάρι σε όψη χιαστί με τον Ουρανό μπορεί να κάνει δύσκολο το να αποδεχθούμε αλλαγές καθώς η διαίσθηση είναι θολή ή κάποιο δράμα εκτυλίσσεται χωρίς να μπορείτε να το σταματήσετε. Η συσσώρευση ενέργειας στο σύστημά σας μπορεί να είναι συναρπαστική αλλά και λίγο τρομακτική. Η πίεση για αλλαγή μπορεί να προέλθει από κάποιον ή κάτι με δύναμη πάνω σας. Ένα απροσδόκητο συμβάν, ατύχημα ή αλλαγή μπορεί να σας αναγκάσει να αλλάξετε τη ρουτίνα, τη συμπεριφορά ή τα σχέδιά σας.

Είναι σημαντικό να είστε ευέλικτοι και να προσαρμόζεστε στις μεταβαλλόμενες συνθήκες. Εάν αντισταθείτε στην αλλαγή και γίνετε αλαζονικοί ή αποδιοργανωτικοί, θα υποστείτε απώλειες ή θα χάσετε σημαντικές ευκαιρίες. Απαιτείται μια προσαρμογή είτε είστε αναγκασμένοι να κάνετε αλλαγές είτε βρίσκετε διαφορετικό δρόμο προς τα εμπρός. Το να κάνετε κάτι με ελαφρώς διαφορετικό τρόπο θα μπορούσε να κάνει όλη τη διαφορά, κάνοντας τη ζωή ευκολότερη για τον εαυτό σας και τους γύρω σας.

Το τρίγωνο του Κρόνου με τονΟυρανό έκανε την τελευταία του εμφάνιση μια εβδομάδα πριν από τη νέα σελήνη, στις 11 Νοεμβρίου. Το νέο φεγγάρι της 18ης Νοεμβρίου είναι η τελευταία ενεργοποίηση αυτής της χρονιάς μεγάλης σημασίας για τα επόμενα τριάντα χρόνια. Φαίνεται να είναι σημαντικό ότι αυτός ο αρμονικός συνδυασμός αλλαγών και σταθερότητας συνδέεται άμεσα με την Sedna και την κλιματική αλλαγή. Αυτή η πτυχή σημαίνει ότι μπορείτε να πειραματιστείτε με νέες ιδέες και τρόπους ζωής χωρίς πολύ μεγάλη αναστάτωση.

Μπορείτε να ενσωματώσετε τη θετική αλλαγή στη ζωή σας ενώ εξακολουθείτε να εργάζεστε σύμφωνα με τους κανόνες και τους κανονισμούς της κοινωνίας. Μπορείτε να πειραματιστείτε με τους παραδοσιακούς τρόπους να κάνετε τα πράγματα χωρίς να είστε επαναστατικοί. Αυτό σημαίνει ότι οι αλλαγές που θα κάνετε θα γίνουν αποδεκτές και σεβαστές. Μπορείτε να βρείτε πρακτικούς τρόπους για να αυξήσετε την παραγωγικότητα και να ζήσετε πιο αποτελεσματικά, εξοικονομώντας χρόνο, ενέργεια και χρήμα. Ο Κρόνος ρυθμίζει την πειθαρχία και τον περιορισμό, ενώ ο Ουρανός ρυθμίζει την ηλεκτρική ενέργεια και την καινοτομία. Πρόκειται για την εξοικονόμηση ενέργειας.

Το Νέο φεγγάρι θα σας δώσει την ευκαιρία να ενεργήσετε υπεύθυνα και να δείξετε τις ηγετικές σας ιδιότητες. Η προσαρμογή σε σοβαρές αλλαγές σημαίνει την έναρξη αλλαγών στο σπίτι και στον χώρο εργασίας σας. Αυτή η εποχή είναι καλή για να συνεργαστείτε με τις ομάδες και να συγκεντρώσετε τους ανθρώπους από ένα ποικίλο υπόβαθρο και δεξιότητες. Νέες τεχνολογίες και καινοτομίες θα είναι διαθέσιμες για να σας βοηθήσουν να προσαρμόσετε την ζωή σας σε νέες συνθήκες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διαδίκτυο για να συνδεθείτε με ομοϊδεάτες, να μάθετε, να μοιράζεστε πληροφορίες και τελικά να διδάσκετε και να καθοδηγείτε άλλους.

Πρέπει να ξέρουμε ότι την τελευταία φορά που η Sedna ήταν αυτή κοντά στη Γη πριν από 11.400 χρόνια, σημειώθηκε απότομη αύξηση της θερμοκρασίας σε διάστημα 50 ετών. Οι γρήγορες αλλαγές στο περιβάλλον απειλούν τον τρόπο ζωής μας και τώρα είναι καιρός να κάνουμε κάτι γι 'αυτό.

Ακολουθώντας τη διαίσθησή σας και παίρνοντας το προβάδισμα, θα βρείτε πρακτικούς τρόπους για εξοικονόμηση χρόνου, ενέργειας και χρημάτων. Μπορεί να αποφασίσετε να έχετε πιο γρήγορο ντους ή μπορείτε να αποφασίσετε να αγοράσετε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Κάθε πράξη βοηθά και το νέο φεγγάρι είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε. Ο Κρόνος σε καλή σχέση με τον Ουρανό σηματοδοτεί ότι θα αντιμετωπίσετε πολύ καλά με ήρεμο και υπομονετικό τρόπο τις αλλαγές. Μπορείτε να είστε ένα σταθερό χέρι σε αυτή την εποχή της αλλαγής και να βγείτε από το χάος, αν πάρετε – ο καθένας προσωπικά και όλοι μαζί – την ευθύνη.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

18-12-2017: Η Νέα Σελήνη των θαυμάτων

18-12-2017: Η Νέα Σελήνη των θαυμάτων

18-12-2017: Η Νέα Σελήνη των θαυμάτων

Έφτασε το τελευταίο νέο φεγγάρι του 2017, μια παντοδύναμη Νέα Σελήνη στον τρίτο δεκανό του Τοξότη, σε μια μυστηριακή περιοχή. Η Σελήνη...

Νέο Φεγγάρι Ιούνιος 2017

Νέο Φεγγάρι Ιούνιος 2017

Νέο Φεγγάρι Ιούνιος 2017

Το νέο φεγγάρι συμβαίνει στις 2 ° 47 ' μοίρες του Καρκίνου και είναι εύκολο να αποκρυπτογραφηθεί σε σύγκριση με τις πρόσφατες φάσεις του...

27/02-28/02/2016: Σελήνη στον Σκορπιό

27/02-28/02/2016: Σελήνη στον Σκορπιό

27/02-28/02/2016: Σελήνη στον Σκορπιό

Μια πολύ όμορφη Σελήνη στον Σκορπιό, με ευνοϊκές διαθέσεις, θα μας βοηθήσει να έρθουμε σε επαφή με το ένστικτο, τον έρωτα, το βαθύ μας...

10/11 – 11/11/2015:Σελήνη στον Σκορπιό

10/11 – 11/11/2015:Σελήνη στον Σκορπιό

10/11 – 11/11/2015:Σελήνη στον Σκορπιό

Για πάνω από μια ημέρα η Σελήνη παρέμεινε Κενή Πορείας, δηλαδή από τις 9 Νοεμβρίου στις 04:42, έως τις 10 Νοεμβρίου στις 06:02, για να εισέλθει...

8-11-2014: Είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό

8-11-2014: Είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό

8-11-2014: Είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό

Ο Ερμής θα παραμείνει στον Σκορπιό από σήμερα μέχρι και τις 28 Νοεμβρίου, οπότε και θα εισέλθει στον Τοξότη. Ο Ερμής είναι ένας μάλλον...

3 Νοεμβρίου 2013: Νέα Σελήνη στον Σκορπιό

3 Νοεμβρίου 2013: Νέα Σελήνη στον Σκορπιό

3 Νοεμβρίου 2013: Νέα Σελήνη στον Σκορπιό

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, έχουμε Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, που ταυτόχρονα είναι Ηλιακή έκλειψη. Αυτή η Νέα Σελήνη μας καλεί να...