Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 18-11-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 18-11-2017
<p>Κριός – Ο Τρελός

Η εμφάνιση του Τρελού στο πλαίσιο της αγάπης θα μπορούσε να σημαίνει ότι δεν είστε ακόμα έτοιμοι για μια δέσμευση, ακόμα κι αν οι άλλοι μπορεί να σας πιέζουν. Χρειάζεστε μάλλον διασκέδαση παρά δέσμευση.  Και αυτή η ανάγκη σας να παίξετε είναι τόσο σημαντική, που ίσως και να χάσετε μια πραγματική ευκαιρία για αληθινή αγάπη, αν έρθει στο δρόμο σας τώρα.

Ταύρος – Η Αυτοκράτειρα

Η Αυτοκράτειρα υποδεικνύει ότι η Παγκόσμια ενέργεια πρόκειται να παρέμβει στη ζωή σας. Μπορεί να σας δώσει μια ματιά σε ένα θαύμα ή μπορεί να είναι ακόμα περισσότερο. Μπορεί να γνωρίζει ποιος ή τι φέρνει τέτοια καλή τύχη, αλλά η φροντίδα και η φροντίδα που θα προκύψουν δεν είναι τυχαία. Αυτό που φαίνεται να είναι συμπτωματική καλή τύχη μπορεί στην πραγματικότητα να είναι το αποτέλεσμα μιας σειράς καλών επιλογών που έχετε κάνει..

Δίδυμοι – Ο Τροχός της Τύχης Αντίστροφα

Ο αναποδογυρισμένος τροχός της τύχης μπορεί να αντικατοπτρίζει την αντίσταση στην αλλαγή, ιδιαίτερα αν η αλλαγή σας αναγκάζει και σε κάποιου είδους μετακόμισης. Η εμφάνιση αυτής της κάρτας υποδεικνύει ότι η αλλαγή έχει γίνει μια πηγή σημαντικού άγχους για εσάς και ίσως να προσπαθείτε να σταματήσετε συνειδητά ή υποσυνείδητα τα γεγονότα από τη διεξαγωγή της πορείας τους.

Καρκίνος – Ο Κόσμος

Ο Κόσμος αντιπροσωπεύει μια περίοδο όπου μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη διαδικασία των σχέσεών σας για αυτό που είναι και καταλαβαίνετε τη θέση σας μέσα σε αυτές. Αυτή η κάρτα αφορά μια βαθύτερη κατανόηση του ρόλου σας και του αντίκτυπου σας σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον και το πού πραγματικά ταιριάζετε. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να δείχνει ένα ισχυρό αίσθημα ενότητας και ολότητας με τον κόσμο ή σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Όλα αρχίζουν να ισχύουν και μπορείτε να είστε «ένα» με την κατάσταση.

Λέων – Η Κρίση Αντίστροφα

Αν έχετε αντιμετωπίσει προκλήσεις τις τελευταίες στιγμές, τότε η κάρτα αυτή υποδηλώνει ότι μπορεί να έχετε κάποια ανάπαυλα από αυτές τις προκλήσεις. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να βρείτε χαρά στο να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με τους άλλους και να θεραπεύσετε τον εαυτό σας μέσα σε ένα περιβάλλον ομάδας. Το κλειδί εδώ είναι ότι θα υπάρξουν άλλοι που έχουν βιώσει κάτι παρόμοιο με εσάς .Αφήστε τους να σας καθοδηγήσουν και να σας βοηθήσουν.

Παρθένος – Η Εγκράτεια

Σε σχέση με άλλους, η Εγκράτεια αντιπροσωπεύει την προσαρμογή, το συντονισμό και την εξώθηση των εξωτερικών επιρροών. Είστε σε θέση να εργαστείτε αρμονικά με τους άλλους και υπάρχει αυξημένο επίπεδο συνεργασίας στις δραστηριότητές σας με άλλους. Είστε σε θέση να συνδυάσετε τις δυνάμεις και να τις ενώσετε με άλλους. Υπάρχει μια όμορφη συνέργεια που αξιοποιεί το σωστό μίγμα ταλέντων, εμπειριών, ικανοτήτων και δεξιοτήτων.

Ζυγός – Τέσσερα των Κυπέλλων

Ενδεχομένως έχει πληγεί συναισθηματικά, καθώς πρόκειται για δύσκολο συναισθηματικά χαρτί. Εξετάστε τις ευκαιρίες που αγνοείτε ή παραβλέπετε και αναρωτηθείτε αν αυτό συμβαίνει επειδή πιστεύετε πραγματικά ότι δεν θα επωφεληθείτε από μια σχέση ή αν αυτό συμβαίνει επειδή φοβάστε το τι μπορεί να ακολουθήσει.

Σκορπιός – Τρία των Κυπέλλων Αντίστροφα

Οι ενέργειες των αντεστραμμένων τριών κυπέλλων μπορεί να υποδηλώνουν ότι έχετε χάσει την επαφή με τους στενούς φίλους σας, ίσως εξαιτίας μιας πτώσης ή άλλων, πιο απαιτητικών προτεραιοτήτων όπως είναι οι εργασιακές ή οικογενειακές δεσμεύσεις. Δείτε αυτήν την κάρτα ως υπενθύμιση για να επανασυνδεθείτε με τους φίλους σας, χωρίς να ανησυχείτε υπερβολικά για τις συνέπειες.

Τοξότης – Δύο των Κυπέλλων

Τα δύο σπαθιά χρησιμεύουν ως υπενθύμιση ότι οι αποφάσεις της ζωής είναι συχνά αρκετά δύσκολες και αυξάνουν την πιθανότητα οδυνηρών συνεπειών. Ωστόσο, πρέπει να «παίρνετε τον ταύρο από τα κέρατα» και να κάνετε τις αποφάσεις σας με τις καλύτερες προθέσεις σας, έχοντας πλήρη επίγνωση των πιθανών συνεπειών. Η αποφυγή τελικά θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη σύγκρουση.

Αιγόκερως – Τρία των Πεντάκτινων

Οι ενέργειες των Τριών Νομισμάτων σας προτείνουν ότι χρειάζεστε βοήθεια για να ολοκληρώσετε το έργο σας και να αντλήσετε τις γνώσεις και την εμπειρία άλλων. Μπορεί να είναι ωφέλιμο να μοιραστείτε τη δουλειά σας με έναν συνεργάτη, αλλά μόνο αν είναι τόσο ευσυνείδητος όσο εσείς. αυτό ισχύει και στον ερωτικό σας χώρο, χρειάζεστε συνεργασία.

Υδροχόος – Οκτώ των Ράβδων Αντίστροφα

Σε αυτήν την περίοδο αυτή η κάρτα μπορεί να είναι ένα σημάδι για να σταματήσετε τις δραστηριότητές σας για μικρό χρονικό διάστημα έως ότου η κατάσταση γίνει πιο σταθερή και προβλέψιμη. Το ίδιο πρέπει να σταματήσετε να κινείστε βιαστικά και στον ερωτικό τομέα.

Ιχθείς – Η Σελήνη

Έχετε την ανάγκη να βυθιστείτε σε ψυχολογικά παιχνίδια με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Πρέπει όμως να σκεφτείτε, αυτό θα σας κάνει καλό τελικά; Μπορεί η ψυχή σας να χρειάζεται επιβεβαίωση της αγάπης, αλλά θα την πάρετε με τρόπους πλάγιους; Προτιμείστε την ευθεία προσέγγιση. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-12-2017

Κριός – Ο Ήλιος Είστε έτοιμοι για μια πολύ σοβαρή και πολλά υποσχόμενη σχέση. Αν ήδη βρίσκεστε σε μια δέσμευση, τι τυχερό που είναι το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-7-2017

Κριός – Οκτώ των Κυπέλλων Στην επιφάνεια όλα μπορεί να φαντάζουν ωραία, αλλά στο εσωτερικό υπάρχει μια ασταθής αίσθηση που σας λέει ότι...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-7-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο) Ασταθής κάρτα για έρωτα, φιλία ή επιχείρηση. Μια βαθιά αγάπη που αποκλείει τους υπάρχοντες...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-5-2017

Κριός – Ο Τρελός Δεδομένου ότι ο Τρελός αντιπροσωπεύει απρόσεκτη συμπεριφορά αυτή η κάρτα ταρώ αγάπης μπορεί να υποδηλώνει ότι δεν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-2-2017

Το τοπίο αρχίζει και φωτίζεται στον ερωτικό τομέα. Είμαστε έτοιμοι να αποδεχτούμε αλλαγές που θα μας επιτρέψουν να πάμε ένα βήμα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Είστε έτοιμοι για μια βαθιά βόλτα στον ερωτικό θησαυρό της ψυχής σας; Η μέρα είναι μια σκέτη πρόκληση και επιφυλάσσει και δώρα και...