Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-11-2017
<p>Κριός

Είναι μία στιγμή κατά την οποία ευνοήστε ιδιαίτερα να δείτε τις καταστάσεις πιο συνολικά, γνωρίζοντας το τι πραγματικά λέει για εσάς το ερωτικό σας παρελθόν, με την επιρροή της Νέας Σελήνης.

Ταύρος

Έρχεστε πιο κοντά με το πάθος και την ερωτική ένταση, με την Νέα σελήνη στον Σκορπιό. Μπορείτε να κάνετε δυναμικές κινήσεις σε σχέση με το ερωτικό σας παρελθόν.

Δίδυμοι

Καταφέρνετε να δείτε την κατάσταση θετικά και δεν έχετε λόγο να πράξετε διαφορετικά, αν και πολλά ζώδια με την Νέα Σελήνη θα νοιώσουν αρχικά κάποια ανησυχία.

Καρκίνος

Με την κυβερνήτη σας να βρίσκεται στην φάση της Νέας Σελήνης αυτή τη στιγμή και μάλιστα στο ζώδιο του Σκορπιού, μπορείτε να κατανοήσετε βαθύτερα τις ουσιαστικές αισθηματικές σας επιθυμίες.

Λέων

Δεν θα υπάρχουν εμπόδια που δεν θα μπορείτε να ξεπεράσετε. Αν νοιώσετε με τη Νέα Σελήνη πως το παρελθόν σας ίσως σας καταδιώκει, πρόκειται στην πραγματικότητα για τον εαυτό σας.

Παρθένος

Θα καταφέρετε τώρα με την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό να κατανοήσετε σε μεγαλύτερο βάθος την αισθηματική σας ζωή. Θα καταφέρετε να γνωρίσετε τι ζητάτε από το ερωτικό σας παρελθόν.

Ζυγός

Είναι μία πράγματι σπουδαία στιγμή για τους ζωδιακούς αστερισμούς. Από την πλευρά σας υποδέχεστε τώρα με ρομαντική διάθεση την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, μην χάσετε την ευκαιρία σας.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη συμβαίνει στις 26ο και 19΄ του φιλόξενου ζωδίου σας και εσείς ίσως να αισθανθείτε μοναχική διάθεση. Μην ανησυχείτε, το παρελθόν σας θα αντιμετωπιστεί εδώ και τώρα, κάντε υπομονή, δείξτε δύναμη.

Τοξότης

Εκτός της εξαιρετικής επιρροής της Νέας Σελήνης έχετε και την επιρροή της διέλευσης της Σελήνης στο ζώδιό σας, χάρις την φιλοξενία που της παρέχεται. Θα αναλάβετε μεγάλα ρίσκα. Η τύχη είναι με τους τολμηρούς.

Αιγόκερως

Να έχετε θάρρος σήμερα, καθώς οι θαρραλέοι είναι αυτοί οι οποίοι θα αξιοποιήσουν την περιπέτεια που μπορεί η Νέα Σελήνη να φέρει. Μην διστάσετε απέναντι στο ερωτικό σας παρελθόν.

Υδροχόος

Κινήσεις προς μία αρμονικότερη κατάσταση κάνετε τώρα. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία με την Νέα Σελήνη να δείτε μία νέα αρχή, η οποία πράγματι μπορεί να σας δώσει αυτό που ζητάτε.

Ιχθείς

Αξιοποιήστε σήμερα στην προσέγγισή σας την όντως αυξημένη σας διαίσθηση. Υπό το ασθενές φως της Νέας Σελήνης, σθεναρά η καρδιά σας θα χτυπά, ρυθμικά με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Πάρτε απόφαση να κάνετε μεγαλύτερες ενέργειες σήμερα. Το ερωτικό σας παρελθόν κλείνει έναν κύκλο με τον...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό, ο οποίος απαιτείτε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μεγαλύτερη ε μπιστοσύνη στον εαυτό σας, αλλά και στις κινήσεις σας, μπορείτε να έχετε τώρα χάρις την επιρροή του...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-11-2017

Κριός Ρεαλιστικά, αλλά πολύ δυναμικά μπαίνετε σήμερα στο ερωτικό παιχνίδι, με το τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-9-2017

Κριός Προσέξτε σήμερα κάπως τις υπερβολές, διότι προβλέπεται να είναι περισσότερες από όσο νομίζετε. Να κρατάτε ένα σταθερό προφίλ,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Κριός Προσπαθήστε να ξεχωρίσετε κάπως τα πράγματα, να μην βλέπετε τις καταστάσεις «στο πόδι». Πρέπει να είστε πολύ σίγουροι προτού να...