Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-11-2017
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Με το τετράγωνο μεταξύ του κυβερνήτη σας Άρη και του Πλούτωνα να παίζει καθοριστικό ρόλο στην ημέρα σας, προσπαθείτε να βρείτε ελεύθερο χώρο και περισσότερο αέρα, μην στερείτε λοιπόν αυτά από το πρόσωπο που σας αφορά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Ο έντονος ερωτισμός που θα υπάρχει σήμερα στον αέρα σας καλεί να δείξετε και εσείς από την πλευρά σας ένα πρόσωπο με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και βεβαιότητα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Επιδιώκετε να ανεβάσετε τον πήχη, όμως οι ενέργειες που θα γίνουν γενικότερα από τα ζώδια σήμερα είναι πιθανόν να σας φέρουν σε κάποια αμηχανία. Προσπαθήστε να κρατάτε ισορροπίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Με την κυβερνήτη σας Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, η φαντασία σας είναι έντονη. Θα κινηθείτε κυρίως συναισθηματικά και θα έχετε ρομαντική διάθεση στην προσέγγισή σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τις δυνάμεις σας. γενικότερα, εκφράζετε δυναμισμό και αυτοπεποίθηση σήμερα, μην αφήσετε αυτά να περάσουν κρίση εξαιτίας κάποιων εντάσεων.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Έχοντας προχωρήσει στις κινήσεις σας ήδη και μάλιστα αρκετά δυναμικά, μπορείτε τώρα να αποκτήσετε περισσότερο σύστημα. Θα αποδειχθεί σημαντικό το τι θα κάνετε από εδώ και πέρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Το τελευταίο διάστημα αναζητήσατε έντονα την ισορροπία σας. Αυτή την στιγμή θα προσπαθήσετε να κάνετε κάποια κίνηση η οποία θα αποδειχθεί πολύ σημαντική για το ερωτικό σας παρελθόν, που επιστρέφει στο παρόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Με το τετράγωνο μεταξύ του Άρη και του κυβερνήτη σας Πλούτωνα καταφέρνετε να έχετε μία πιο έντονη ερωτική προσέγγιση. Τώρα θέλετε να θέσετε όρια, αποφύγετε όμως εντάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Είστε πιο δυναμικοί στην προσέγγισή σας, όμως θα πρέπει να έχετε κατανόηση σήμερα, καθώς το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα πιθανώς να οδηγήσει σε εντάσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Προσπαθήστε να διατηρείτε την αυτοπεποίθησή σας. Θα χρειαστεί να αποφύγετε μικρότερες κινήσεις, όπως το να προκαλέσετε την ζήλια ου προσώπου που σας αφορά, διότι θα μετρήσει αρνητικά σήμερα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Τώρα θα καταφέρετε να προχωρήσετε σε ορισμένες πιο διεκδικητικές κινήσεις για το ερωτικό σας παρελθόν, οι οποίες θα μετρήσουν πολύ σύντομα. Να περιμένετε εξελίξεις τώρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Με την Σελήνη να σχηματίζει τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα, καταφέρνετε τώρα να έχετε μία προσέγγιση πιο δημιουργική και θετικότερη στον τομέα του ερωτικού σας παρελθόντος.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Περισσότερες επιτυχίες έχετε την ευκαιρία να σημειώσετε σήμερα μέσα από την προσέγγισή σας, εμ την σύνοδο της...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καταφέρνετε να διατηρήσετε την μαχητική σας διάθεση, σε σχέση με την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση, αλλά...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό, ο οποίος απαιτείτε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα ο ιδιαίτερος δυναμισμός σας εξωτερικεύεται με μεγαλύτερη ευκολία μέσα στο ερωτικό σας παρελθόν και έχει...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Βεβαιωθείτε πως δεν χάνετε την αυτοπεποίθησή σας, διότι αυτή θα αποδειχθεί σήμερα πως αποτελεί ένα πολύ βασικό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...