Ομοερωτικές Προβλέψεις 20/11 – 26/11/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 20/11 – 26/11/2017
<p>Κριός

Δεν ξέρετε πού να σταθείτε από τη χαρά σας! Κάτι νέο έχει παίξει και θέλετε να τελειώνετε με τις υποχρεώσεις και να αφιερωθείτε στον έρωτά σας! Το σώμα σας είναι πάντα απαιτητικό, αυτήν την εβδομάδα παραείναι! Προσέξτε μόνο να μην έχετε περισσότερες προσδοκίες από όσες μπορεί να εκπληρώσει το ταίρι σας. Μπορεί εσείς να τα θέλετε όλα αμέσως, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα πάρετε κιόλας, ίσως οι άλλοι να έχουν κάπως πιο αργούς ρυθμούς από αυτούς που σας αρέσουν!

Ταύρος

Οι Ταύροι είσαστε σε πολύ γλυκιά φάση. Όσοι είσαστε σε σχέση κοιτάτε να μη χαλάσετε κανένα χατίρι στον σύντροφό σας, γιατί το μυαλό σας πάει στο πονηρό και δεν θέλετε τίποτα να σας αλλάξει τα σχέδια! Οι αδέσμευτοι ευνοείστε πάρα πολύ και κάνετε προσεγγίσεις σε ανθρώπους που τους θέλετε. Θα έχετε καλή ανταπόκριση, η γοητεία σας είναι πολύ αυξημένη!

Δίδυμοι

Και θέλω και δεν θέλω λέτε αυτήν την εβδομάδα οι Δίδυμοι. Και μαζί και μόνοι, και κάτι καινούριο παίζει, και κάτι παλιό σας ενδιαφέρει ακόμα! Τα θέλετε όλα! Η αλήθεια είναι ότι ποτέ κανείς δεν σας λέει όχι, αλλά κι εσείς μην το παρακάνετε! Κοιτάξτε λίγο να ισορροπήσετε, να δείτε τι πραγματικά θέλετε, και μετά βγείτε έξω να χαρείτε τα βράδια σας.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι έχετε μια καταπληκτική Εβδομάδα! Στα μάτια σας κοιτάνε οι αγαπημένοι σας, και από το στόμα σας κρέμονται! Έχετε κάνει μια καλή αρχή στο να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας και είστε πιο σίγουροι και πιο γοητευτικοί από ποτέ. Υπάρχει περίπτωση να επισημοποιήσετε μια σχέση σας, ή να κάνετε – οι αδέσμευτοι – την κίνηση που σχεδιάζατε πολύ καιρό. Θα σας κάτσει! Μπορείτε να φλερτάρετε πολύ πετυχημένα!

Λέων

Τα Λιοντάρια αυτήν την εβδομάδα βρυχάστε! Έχετε βάλει πλώρη για έρωτα, φλερτ και γλυκές συναντήσεις. Αλλά, προσοχή. Για να περάσετε καλά, δεν αρκεί να είστε αισιόδοξοι. Πρέπει να είστε και συνεπείς με αυτούς που αγαπάτε. Μπορείτε να το κάνετε, αλλά αυτήν την εβδομάδα έχετε μια τάση να μην είστε ξεκάθαροι σε αυτά που θέλετε. Ξεκαθαρίστε τα και ο έρωτας θα σας χαμογελάσει!

Παρθένος

Οι Παρθένοι είσαστε στα πολύ πάνω σας. έχετε γοητεία, ευφράδεια, κέφι και ερωτική διάθεση. Όσοι δεν είστε σε σχέση, έχετε μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία αυτήν την εβδομάδα να λάμψετε και να κλέψετε τις εντυπώσεις. Οι δεσμευμένοι, ποιος στη χάρη σας! Σας περιμένει ένα καταπληκτικό ερωτικό κύμα, με όλη την αγάπη του κόσμου να ξεχειλίζει! Βγαίνετε με το ταίρι σας και σας ζηλεύουν όλοι, έτσι όμορφοι και συντονισμένοι που είστε!

Ζυγός

Οι Ζυγοί αισθάνεστε λίγα παραπονάκια. Στην πραγματικότητα, κουρασμένοι είστε, δεν φταίει το ταίρι σας, ούτε εσείς. Το μέσον της εβδομάδας σας αλλάζει τη διάθεση, σας κάνει πιο ερωτικούς και πιο ανοιχτούς σε νέες προτάσεις. Προβλέπετε για τους αδέσμευτους μια πολύ όμορφη εβδομάδα, με τη γοητεία σας να είναι το όπλο σας, αρκεί να μην σας πιάσουν νεύρα. Πρέπει να αφήσετε τους άλλους να έρθουν κοντά σας και να σας δώσουν όσα μπορούν, όχι όλα όσα χρειάζεστε! Σιγά – σιγά όλα θα γίνουν!

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί αποφασίζετε να κάνετε αυτήν την εβδομάδα μεγάλες αλλαγές, τόσο στη σχέση σας όσο και στον εαυτό σας. Αυτό είναι πάρα πολύ καλό. Η συμπεριφορά σας είναι σοβαρή και μετρημένη, χωρίς να ανεβάζετε τους τόνους. Θέλετε να βάλετε κάποια πράγματα στη θέση τους, γιατί νιώθετε λίγο αδικημένοι ή παραμελημένοι. Αλλά το κάνετε πολύ γλυκά και έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε και σας αξίζει. Οι αδέσμευτοι κάνετε ωραίο φλερτ με μεγάλη επιτυχία!

Τοξότης

Δεν ξέρετε ακριβώς τι θέλετε να κάνετε αυτήν την εβδομάδα. Έχετε λίγο τις κλειστές σας, θα προτιμούσατε να μείνετε μόνοι σας, αλλά δεν προβλέπεται! Κάτι καινούριο θα σας ξεσηκώσει και θα σας αλλάξει τα μοναχικά σας σχέδια. Μπορεί οι ρυθμοί σας ένα είναι λίγο πεσμένοι, αλλά δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στη γλυκιά πολιορκία που θα σας κάνουν! Ετοιμαστείτε να ξεχάσετε την ενδοσκόπηση του εαυτού σας, και πείτε ναι στην ενδοσκόπηση του συντρόφου σας!

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι θέλετε να περάσετε καλά και είστε αποφασισμένοι! Δεν σας χωράει ούτε το γραφείο ούτε το σπίτι! Θέλετε να βγείτε και να χαρείτε το απίθανο αυτό διάστημα αγκαλιά με την αγάπη σας! Πιθανόν οι αδέσμευτοι να έχετε αυτήν την εβδομάδα μια συνάντηση που την περιμένατε πολύ καιρό. Η εξέλιξη θα είναι άκρως θετική. Ό,τι ξεκινήσετε αυτήν την εβδομάδα, θα είναι μια σοβαρή σχέση με πολύ καλές προοπτικές. Ο άνθρωπος που θέλετε δεν σας αντιστέκεται και είναι κοντά σας για να σας χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις!

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι έχετε τα κέφια σας, αλλά ίσως να μην τα έχετε υπολογίσει καλά τα πράγματα. Είναι πιθανόν η καλή σας διάθεση να μην αρκεί για να χαρείτε τον έρωτά σας όπως το θέλετε. Μπορεί να χρειαστεί να δώσετε κάποιες εξηγήσεις, ή να πείτε πράγματα που θα θέλατε να τα κρατήσετε κρυφά. Η περίοδος αυτή ευνοεί το να ανοιχτείτε με ειλικρίνεια στον σύντροφό σας και να βγάλετε από μέσα σας πράγματα που σας βαραίνουν, ενώ δεν υπάρχει λόγος. Έτσι θα χτίσετε κάτι πραγματικά όμορφο.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς βάζετε πλώρη για τον μεγάλο έρωτα! Και αυτοί που είστε σε σχέση και οι αδέσμευτοι, αποφασίζετε να γίνεται πιο ερωτικοί, αλλά και πιο απαιτητικοί. Οι προσδοκίες σας βρίσκουν ανταπόκριση και γινόσαστε οι πρωταγωνιστές της περιόδου αυτής. Θέλετε να ζήσετε τον έρωτα με αποκλειστικότητα και με σωματική ένταση, δεν δέχεστε μισόλογα και απαιτείτε όλη την προσοχή του συντρόφου σας. Μια εβδομάδα υπέροχη. Γεμάτη έρωτα!

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ομοερωτικές Προβλέψεις 25/12 - 31/12/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 25/12 - 31/12/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 25/12 - 31/12/2017

Κριός Αυτή είναι μια καλή εβδομάδα για τον έρωτα και θέματα που σχετίζονται με τη αγάπη. Οι πράξεις και τα έργα σας, και όχι ο εαυτός σας,...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/11 – 3/12/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/11 – 3/12/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/11 – 3/12/2017

Κριός Ο εσωτερικός σας επαναστάτης εμφανίζεται το προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα, κάτω από την επίδραση της Πανσελήνου στους Διδύμους....

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Κριός Μια εύκολη και ίσως ωφέλιμη εβδομάδα για την ερωτική σας ζωή. Ακόμα περισσότερο εάν μια νέα γνωριμία ή αυτή που προσπαθείτε να...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

Κριός Οι Κριοί έχετε μια μάλλον αγχωτική εβδομάδα στα ερωτικά σας. Οι όψεις του Άρη σας ταράζουν και σας κάνουν, σε πολλές περιπτώσεις,...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/03 – 02/04/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/03 – 02/04/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/03 – 02/04/2017

Κριός Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 28 του μήνα θα φωτίσει όλη αυτήν την εβδομάδα και την επόμενη στο θέμα των σχέσεών σου. Νέοι άνθρωποι...

Εβδομαδιαίες Ομοερωτικές Προβλέψεις 13/02 – 19/02/2017

Εβδομαδιαίες Ομοερωτικές Προβλέψεις 13/02 – 19/02/2017

Εβδομαδιαίες Ομοερωτικές Προβλέψεις 13/02 – 19/02/2017

Εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου του Ερωτοφόρου, και ποιος μας πιάνει! Εν τω μεταξύ να ξέρετε ότι ακριβώς επάνω στου Αγίου Βαλεντίνου...