Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 20-11-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 20-11-2017
<p>Κριός – Το Άρμα

Μετακινείστε σταθερά στην επόμενη φάση της ζωής. Εάν νιώθετε ανυπόμονοι, μην ανησυχείτε - οι μεταβάσεις θα πάνε ομαλά, σαν να τραβιούνται από τις θεϊκές δυνάμεις πέρα από τον εαυτό σας. Η προώθηση των ερωτικών σας θεμάτων γίνεται με σιγουριά.

Ταύρος – Ο Αυτοκράτορας

Η ικανότητα να χρησιμοποιείτε με σοφία τη δύναμη που έχετε αναδύεται σήμερα - θα έχετε μια συνάντηση με έναν αρχηγό ή δάσκαλο ζωής που μπορεί να βοηθήσει την ψυχή σας. Η ικανότητα να οδηγείτε και να εμπνέεται τους άλλους αναδύεται επίσης.

Δίδυμοι – Έξι των Κυπέλλων

Αυτό είναι συχνά ένα χαρτί για τη νοσταλγία. Μπορεί να είναι (αλλά όχι πάντα) συνδεδεμένο με παιδιά ή παιδική ηλικία. Είναι σημαντικό να μην ξοδεύετε πάρα πολύ χρόνο και προσπάθεια να σκεφτείτε τις "παλιές καλές μέρες". Όλοι έχουμε ευχάριστες αναμνήσεις για να προβληματιστούμε από καιρό σε καιρό, αλλά αν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε ότι τα "καλύτερα χρόνια μας χουν περάσει", τότε αυτό μπορεί να γίνει μια αυτοτελής προφητεία.

Καρκίνος – Η Κρίση

Μια σχέση ίσως χρειαστεί να "επαναπροσδιοριστεί" προς το μέλλον. Μιλήστε για τους στόχους και τα όνειρά σας. Δοκιμάστε νέα πράγματα. Είναι σημαντικό να μην κολλήσετε στο παρελθόν ή σε ενοχές και τύψεις. Μερικές φορές οι ενέργειες της Κρίσης θα σημάνουν την επανεμφάνιση ενός παλιού συντρόφου στη ζωή σας.

Λέων – Τέσσερα των Σπαθιών Αντίστροφα

Δεν είναι καιρός να σπρώξετε τον εαυτό σας πέρα από τα όριά σας, γιατί να το κάνετε τώρα είναι να διακινδυνεύσετε όλα όσα έχετε εργαστεί τόσο σκληρά για να αποκτήσετε: την υγεία σας, τη δουλειά σας, τις σχέσεις σας. Είναι πολύ καλό για να κάνετε ένα διάλειμμα. Στην πραγματικότητα είναι κρίσιμη η ανάγκη για επικοινωνία τώρα.

Παρθένος – Οκτώ των Σπαθιών

Η κάρτα αυτή σημαίνει ότι εκτός από την αίσθηση της κουραστικής καθημερινότητας, ίσως αισθάνεστε λίγο απομονωμένοι. Μην το βλέπετε ως μόνιμη κατάσταση. Αφήστε τον εαυτό σας να ξεκουραστεί και γνωρίστε ότι οι σχέσεις και οι φιλίες που χρειάζεστε έρχονται. Κάντε ένα βήμα κάθε φορά.

Ζυγός – Τέσσερα των Ράβδων Αντίστροφα

Αν βρίσκεστε τώρα σε μια ρομαντική σχέση, θα χρειαστεί να κάνετε επιπλέον προσπάθεια για να βρείτε τον εαυτό σαςν να νιώθετε πιο "μαζί" με τον σύντροφό σας. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε ενήμεροι για το γεγονός ότι ο σύντροφός σας μπορεί να εξαντληθεί για άλλους λόγους (όπως υγεία ή εργασία) και αν ναι, δεν πρέπει να το αντιμετωπίσετε προσωπικά.

Σκορπιός – Η Δύναμη Αντίστροφα

Αν ψάχνετε για αγάπη και έρχεστε με άδεια χέρια, και αυτή είναι η κατάσταση σας εδώ και αρκετό καιρό, τότε είναι σίγουρα καιρός να αλλάξετε την τακτική σας. Για παράδειγμα, εάν αναζητούσατε έναν άνθρωπο αλλά δεν καταφέρνατε καιρό τώρα να έχετε άμεση σύνδεση, δοκιμάστε ομάδες που συναντώνται για κάποιον σκοπό, εκεί θα βρείτε την αγάπη.

Τοξότης – Έξι των Σπαθιών

Ίσως να είστε έτοιμοι να μιλήσετε για πράγματα που αισθάνεστε έντονα. Ωστόσο, η επικοινωνία γενικά μπορεί να είναι δύσκολη τώρα. «Σκέψου πριν μιλήσεις» λέμε και αυτό είναι καλή συμβουλή γενικά. Βεβαιωθείτε ότι οι σημαντικές πληροφορίες που θέλετε να μοιραστείτε μένουν στεγανές από ανθρώπους που δεν θέλετε να τις ξέρουν.

Αιγόκερως – Τρία των Κυπέλλων

Μπορεί να κάνετε κάποιες νέες ανακαλύψεις και αποφάσεις. Και μπορεί να έχετε κάποιες σημαντικές πληροφορίες που θέλετε να μοιραστείτε. Ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνείτε είναι τουλάχιστον εξίσου σημαντικός με αυτό που πρέπει να πείτε. Σκεφτείτε προσεκτικά τι πρέπει να κάνετε αν έχετε ερωτικό δίλλημα.

Υδροχόος – Τέσσερα των Κυπέλλων

Πρόκειται να αντιμετωπίσετε ορισμένα απαραίτητα ζητήματα για να προχωρήσετε η σχέση σας. Αυτό δεν πρέπει να περιλαμβάνει μάχες ή συγκρούσεις, εάν επικοινωνείτε ήρεμα και καλά. Δεν είναι καιρός να οξύνετε τα πράγματα. Σκεφτείτε προτού ξεκινήσετε να εκτοξεύετε κατηγορίες.  Θα μπορούσατε να προκαλέσετε τεράστιες ζημιές εάν δεν είστε προσεκτικοί σχετικά με αυτό που λέτε και πώς το λέτε.

Ιχθείς – Εννιά των Σπαθιών

Αυτή είναι συχνά μια κάρτα για το άγχος και το φόβο. Κοιτάξτε προσεκτικά τι σας κάνει να ανησυχείτε. Προσπαθήστε να μην κατηγορείτε τους ανθρώπους ή τις καταστάσεις για το πώς αισθάνεστε. Δώστε προσοχή στην αναπνοή σας, αυτό βοηθά με μια αίσθηση ηρεμίας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-12-2017

Κριός – Ο Ερημίτης Νιώθετε μια προσκόλληση στο παρελθόν σήμερα. Αν και έχετε μεγάλη σοφία στην καρδιά σας, δεν είναι σοφό να αφήνεστε...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Κριός – Οι Ερωτευμένοι Νιώθετε την ανάγκη να βρεθείτε όσο το δυνατόν πιο κοντά με το σύντροφό σας και να νιώσετε την θαλπωρή της σχέσης...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι, ωστόσο η ερωτική σας διάθεση και τα συναισθήματα που τρέφετε για το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-10-2017

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Με τη αγάπη που λαμβάνετε από το σύντροφό σας τώρα νιώθετε πως αρχίζετε να γίνεστε πιο δυνατοί και πως μπορείτε...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 29-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-8-2017

Κριός – Τέσσερα των Σπαθιών Αντίστροφα Ίσως με την απαλλαγή σας από κάποιο βάρος νιώθατε πως όλα θα καλυτέρευαν και τώρα που το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-4-2017

Κριός Τέσσερα των Κυπέλλων Αίσθημα ευάλωτου. Η ικανότητα να υπερασπίζεστε τον εαυτό σας σε μια δύσκολη κατάσταση. Ανάγκη προσοχής και...