Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-11-2017
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Μεγαλύτερη ε μπιστοσύνη στον εαυτό σας, αλλά και στις κινήσεις σας, μπορείτε να έχετε τώρα χάρις την επιρροή του εξαγώνου της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Άρη. Προχωρήστε σε απαιτητικές κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Βλέπεται με μία πιο θετική ματιά το ερωτικό σας παρελθόν. Μπορείτε πλέον να είστε πιο αισιόδοξοι και να κάνετε ορισμένες κινήσεις πολύ πιο ευέλικτα. Μην χάνετε λοιπόν χρόνο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Μπορείτε να κάνετε ορισμένες μικρές κινήσεις που αφορούν στο ερωτικό σας παρελθόν. Με την επιρροή της συνόδου Σελήνης-Ερμή είστε πιο επικοινωνιακοί, αλλά αποφύγετε αποφάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Με την επιρροή της Σελήνης, η οποία κυβερνά το ζώδιό σας, και του εξαγώνου της με τον Άρη, μπορείτε τώρα να ανεβάσετε τον πήχη και την αποφασιστικότητα των κινήσεών σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Έχετε πολύ μεγαλύτερη δύναμη εσωτερική και αυτό σας βοηθά σημαντικά ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε  σε πιο αποφασιστικές κινήσεις, οι οποίες διαγράφουν ένα διαφορετικό αισθηματικό μέλλον.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Με την επιρροή που δέχεστε από την σύνοδο μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Ερμή, μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να ξεκινήσετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις, αλλά όχι να πάρετε αποφάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Όταν βλέπετε πως τα πράγματα δεν πηγαίνουν ακριβώς όπως τα θέλετε στον τομέα του ερωτικού σας παρελθόντος, μην το βάζετε κάτω, απλά συνεχίστε και από την δική σας πλευρά την προσέγγιση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Φτάνετε σε μία φάση κατά την οποία καταφέρνετε να ασκήσετε με έναν ιδιαίτερο και μυστηριώδη τρόπο την γοητεία σας. Να έχετε λοιπόν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Πρέπει να καταφέρετε να φέρετε ορισμένες ισορροπίες. Η αλήθεια είναι πως βγάλατε πολύ σημαντικά και θετικά χαρακτηριστικά αυτή την περίοδο και έτσι γίνεστε πιο προσιτοί, αλλά και ποθητοί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Η ανάληψη πρωτοβουλιών και στον τομέα του αισθηματικού σας κόσμου από το παρελθόν αφορά σημαντικά την ημέρα. Πρέπει λοιπόν να βρείτε το κατάλληλο θάρρος.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Είναι μία ώρα κατά την οποία αυξάνεται η αποδοχή σας από τους άλλους, με το τρίγωνο Σελήνης-Ουρανού. Είναι μία σημαντική ευκαιρία για το ερωτικό σας παρελθόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Δείτε με πιο θετικό μάτι τις αλλαγές που μπορεί τώρα να συμβαίνουν. Προσπαθήστε να μην χάσετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, ούτε το χαμόγελο από το πρόσωπό σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Περισσότερες επιτυχίες έχετε την ευκαιρία να σημειώσετε σήμερα μέσα από την προσέγγισή σας, εμ την σύνοδο της...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καταφέρνετε να διατηρήσετε την μαχητική σας διάθεση, σε σχέση με την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση, αλλά...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό, ο οποίος απαιτείτε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα ο ιδιαίτερος δυναμισμός σας εξωτερικεύεται με μεγαλύτερη ευκολία μέσα στο ερωτικό σας παρελθόν και έχει...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Βεβαιωθείτε πως δεν χάνετε την αυτοπεποίθησή σας, διότι αυτή θα αποδειχθεί σήμερα πως αποτελεί ένα πολύ βασικό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...