Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-11-2017
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Η ημέρα έχει μεγάλο ερωτισμό και ιδιαίτερη εύνοια για τους τολμηρούς. Είναι μία ώρα κατά την οποία δεν πρέπει να φοβηθείτε να προχωρήσετε στις κινήσεις σας, τολμήστε περισσότερα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Με την επιρροή που δέχεστε μέσα από το εξάγωνο της κυβερνήτη σας Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, μπορείτε τώρα να ανεβάσετε τον πήχη των κινήσεών σας στην ερωτική σας προσέγγιση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Να είστε σήμερα θετικοί και καταφέρνετε πράγματι να μένετε ευδιάθετοι. Είσαστε μέσα στο πλαίσιο της θετικής επιρροής αυτή τη στιγμή και μπορείτε να κάνετε ενδιαφέρουσες κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Με την κυβερνήτη σας Σελήνη από τον Αιγόκερω να σχηματίζει σύνοδο με τον κυβερνήτη του Κρόνο, αποφύγετε τις υπερβολικές δηλώσεις και μην καταπιέζετε συναισθηματικά το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Θέλετε να βάλετε ορισμένα πράγματα σε τάξη. Όμως η ημέρα ζητά από εσάς κάτι εντελώς διαφορετικό. Προσπαθήστε να έρθετε σε μία φάση κατά την οποία θα δέχεστε ορισμένες καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Αν και πράγματι δεν είστε έτοιμοι για ορισμένες μεγάλες κινήσεις τις οποίες πιθανώς να θέλετε να κάνετε, η γοητεία που αυτή τη στιγμή ασκείτε σας δίνει τη δυνατότητα να πάτε ένα βήμα παραπέρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Έχοντας προχωρήσει πολύ μέσα στις τελευταίες ημέρες, μπορεί αν νοιώθετε μία ανυπομονησία. Με την Αφροδίτη τώρα, που σας κυβερνά, σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, αναλάβετε πρωτοβουλίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας βρίσκεται σε ένα πολύ σημαντικό εξάγωνο με την ερωτικότατη Αφροδίτη. Είναι στιγμή να αφήσετε τα συναισθήματά σας ελεύθερα, τολμήστε περισσότερα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Είναι λάθος να μην μπείτε σήμερα στο ερωτικό παιχνίδι. Η γοητεία σας πρέπει να γνωρίζετε πως τώρα βρίσκεται στην καθαρότητα του πνεύματός σας και στην μεγάλη σας καλοσύνη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σας και σχηματίζοντας σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Κρόνο, σας δίνεται η ευκαιρία να ξεμπερδέψετε με παρεξηγήσεις, αν καταπιέζετε τα συναισθήματά σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Από εχθές βρίσκεστε σε μία φάση κατά την οποία δεν φοβάστε να εκτεθείτε. Δεν σας ενδιαφέρει το ποιος θα πει τι, διότι ξέρετε πως τα σχόλια δεν είναι ούτε πάντα θετικά, ούτε πάντα αρνητικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Δεν έχετε λόγο να βιάζεστε. Μπορείτε αυτή τη στιγμή να χαλαρώσετε και να είσαστε παρατηρητές ορισμένων καταστάσεων, με την έννοια του ότι χρειάζεστε πληροφορίες, πριν κινηθείτε.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Θα βγείτε ευνοημένοι εάν αντιληφθείτε το πού κινείται η ημέρα αστρολογικά. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε την...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ξέρετε πολύ καλά εσείς από νέα ξεκινήματα. Ε, τώρα, ένα νέο ξεκίνημα έχουμε αστρολογικά και εσείς είσαστε από...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Έχετε την επιλογή σας σήμερα: είτε θα συνεχίσετε με δυναμισμό τις κινήσεις σας, είτε θα επιλέξετε μία...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον ανάδρομο Ερμή σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη, επηρεάζεστε για μία εβδομάδα να καταστήσετε τον...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη του αστερισμού σας, τον Άρη περνάτε σε άλλη φάση. Είσαστε σε...