Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-11-2017
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Είσαστε ένα ερωτικό ζώδιο, το οποίο δεν φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν έχετε λοιπόν σήμερα κανέναν λόγο να μην ανοίξετε ελεύθερα τα συναισθήματά σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη να βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα μπορείτε να κάνετε μία κίνηση παραπάνω, έχοντας πλέον ελευθερώσει τον συναισθηματικό σας κόσμο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Καταφέρνετε να βρείτε μία συναισθηματική ισορροπία σήμερα και αυτό θα σας βοηθήσει πάρα πολύ στην ερωτική σας προσέγγιση. Να παραμένετε σταθεροί και θυμηθείτε την δυνατότητά σας στην γοητεία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω και σήμερα σχηματίζει και την σύνοδό της με τον κυβερνήτη του Κρόνο κάτι που σας δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσετε προβλήματα που αφορούν στο ερωτικό σας παρελθόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Προσπαθήστε να μην μένετε στα ίδια. Εάν νοιώθετε πως έχετε ήδη υπομείνει πολλά, στην προσπάθειά σας να προχωρήσετε σε κάποια επανασύνδεση, αρχίστε να σκέφτεστε αλλιώς τις καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Έχετε αποδείξει πως όταν επεξεργάζεστε λογικά τι καταστάσεις καταφέρνετε να πάτε τις καταστάσεις πιο μπροστά. Με την επιρροή τώρα του εξαγώνου της ημέρας, μην φοβηθείτε τα συναισθήματά σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, απελευθερώνοντας τα συναισθήματά σας. Μην φοβηθείτε να αναλάβετε εσείς πρωτοβουλίες, στο ερωτικό σας παρελθόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Αυτή τη στιγμή η Αφροδίτη βρίσκεται σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα. Έχετε την ευκαιρία να ανοίξετε τα έντονα συναισθήματά σας, γοητεύοντας το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Το τελευταίο διάστημα αποδείξατε πως έχετε την δυνατότητα να κάνετε προσεγγίσεις ρομαντικές και πολύ όμορφα τοποθετημένες. Με τα σημερινά δεδομένα, συνεχίστε σταθερά αυτή την τακτική.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Χάρις την επιρροή της Σελήνης, καταφέρνετε να επιλύσετε παλαιότερες παρεξηγήσεις με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Προσέξτε όμως, αποφύγετε την συναισθηματική καταπίεση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Έχοντας μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στις κινήσεις σας, μπορείτε να κάνετε πιο τολμηρές κινήσεις, στο πλαίσιο της επανασύνδεσης. Μην φοβηθείτε για κανέναν λόγο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Έχετε την ευκαιρία να ανοίξετε σε κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σας την καρδιά σας, σε ένα πλαίσιο ρομαντισμού, καθώς κατά αυτόν τον τρόπο θα δεχθείτε την σημερινή αστρολογική επιρροή.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Περισσότερες επιτυχίες έχετε την ευκαιρία να σημειώσετε σήμερα μέσα από την προσέγγισή σας, εμ την σύνοδο της...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καταφέρνετε να διατηρήσετε την μαχητική σας διάθεση, σε σχέση με την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση, αλλά...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό, ο οποίος απαιτείτε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα ο ιδιαίτερος δυναμισμός σας εξωτερικεύεται με μεγαλύτερη ευκολία μέσα στο ερωτικό σας παρελθόν και έχει...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Βεβαιωθείτε πως δεν χάνετε την αυτοπεποίθησή σας, διότι αυτή θα αποδειχθεί σήμερα πως αποτελεί ένα πολύ βασικό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...