Αστρολογικά Ερωτικά Tips 22-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 22-11-2017
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Με τον Ήλιο, ο οποίος είναι και ο κυβερνήτης του δεύτερου δεκανού σας, να εισέρχεται τώρα στον Τοξότη, ο οποίος κυβερνάται από τον τρίτο δεκανό σας, θα νοιώσετε τώρα την ελευθερία στον έρωτα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Καταφέρνετε να βγάλετε προς τα έξω τον αυθορμητισμό, τον οποίον πράγματι διαθέτετε, αλλά ενίοτε καταπιέζετε. Τώρα όμως, μπορείτε να αισθανθείτε πράγματι πιο ελεύθεροι στις κινήσεις σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Είναι μία περίοδος κατά την οποία θα διδαχθείτε να ελέγχετε την παρόρμηση. Βέβαια, εσείς αυτό συνήθως το παρεξηγείτε ως έννοια και θέλετε έτσι να εκμεταλλευτείτε την παρόρμησή σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία, τον κυβερνήτη του Τοξότη, στον οποίο τώρα ο Ήλιος εισήλθε, έχετε την ευκαιρία να λάβετε το έντονο ενδιαφέρον από κάποιο πρόσωπο, κρατάτε ανοιχτά τα μάτια σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Ο κυβερνήτης σας Ήλιος εισέρχεται πλέον στον Τοξότη. Είναι τώρα η ιδανική σας ευκαιρία για να αρχίσετε να εξερευνείτε τον προσωπικό σας κόσμο, οι κινήσεις σας αποκτούν άλλο ταπεραμέντο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Είστε ένα γήινο ζώδιο που τώρα με την είσοδο του Ηλίου στον Τοξότη θα μάθετε πολλά από τον τελευταίο αστερισμό της φωτιάς. Ήδη, τα συναισθήματά σας αρχίζουν να γίνονται έντονα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Προσπαθήστε να μένετε χαλαροί και να μην αποσπάστε από τους στόχους σας. Βέβαια, αυτό δεν είναι πάντα εύκολο, όμως με την είσοδο του Ηλίου στον Τοξότη έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε καλύτερη στόχευση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Προσέξτε πάρα πολύ τις σκηνές ζηλοτυπίας, με την σύνοδο μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Πλούτωνα. Θα έχετε μία τάση να γίνεστε υπερβολικοί και καταπιεστικοί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Άρχισε η δική σας περίοδος. Με τον Ήλιο να εισέρχεται πλέον στο ζώδιό σας μπορείτε με μεγαλύτερη άνεση να εξωτερικεύσετε τον ερωτικό σας ενθουσιασμό. Νοιώστε αυτή την απελευθέρωση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Τοξότη είναι μία ευκαιρία τώρα για εσάς να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα. Η προσέγγισή σας έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση αυτή την περίοδο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Είναι μία στιγμή κατά την οποία τα ζώδια θα νοιώσουν πιο άνετα με τον εαυτό τους και με την ερωτική προσέγγιση, χάρις την είσοδο του Ηλίου στον Τοξότη. Εσείς έχετε να λάβετε ιδιαίτερα διδάγματα αυτό το διάστημα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα να βρίσκεται σε εξάγωνο με την Σελήνη, καθοδηγήστε σήμερα έντονα από την διαίσθησή σας. Ταυτόχρονα, εκπέμπετε ιδιαίτερο ερωτικό πάθος.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Θα βγείτε ευνοημένοι εάν αντιληφθείτε το πού κινείται η ημέρα αστρολογικά. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε την...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ξέρετε πολύ καλά εσείς από νέα ξεκινήματα. Ε, τώρα, ένα νέο ξεκίνημα έχουμε αστρολογικά και εσείς είσαστε από...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Έχετε την επιλογή σας σήμερα: είτε θα συνεχίσετε με δυναμισμό τις κινήσεις σας, είτε θα επιλέξετε μία...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον ανάδρομο Ερμή σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη, επηρεάζεστε για μία εβδομάδα να καταστήσετε τον...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη του αστερισμού σας, τον Άρη περνάτε σε άλλη φάση. Είσαστε σε...