Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-11-2017
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Να είσαστε έτοιμοι να δεχθείτε ακόμα και παράλογες συμπεριφορές, τις οποίες με την λογική επεξεργασία δεν μπορούσατε ούτε εσείς, ούτε κανείς άλλος να προβλέψει. Όλα είναι στο παιχνίδι.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Χάρις την επιρροή της διέλευσης του Ηλίου από τον Τοξότη, μπορείτε τώρα να είσαστε πιο χαλαροί απέναντι σε ορισμένες καταστάσεις, κάτι το οποίο οδηγεί στην εξήγηση παλαιότερων συγκρούσεων.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Μπορείτε να δείξετε κατανόηση σε σχέση με ορισμένες συμπεριφορές και πλέον καταφέρνετε με τον Ήλιο στον Τοξότη να πλησιάσετε διαφορετικά το άτομο που σας αφορά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Υπάρχει έντονη περίπτωση με το εξάγωνο Σελήνης-Δία, να δείτε κάποιο ενδιαφέρον από την πλευρά του αγαπημένου σας προσώπου. Σε κάθε περίπτωση όμως, να είστε έτοιμοι να κάνετε την κίνησή σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Με τον κυβερνήτη σας Ήλιο να εισέρχεται τώρα στον Τοξότη, μπορείτε με μεγαλύτερη βεβαιότητα να προχωρήσετε σε κινήσεις πιο τολμηρές. Μην κάνετε τώρα πίσω.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Καταφέρνετε να απελευθερώσετε τα συναισθήματά σας, με την είσοδο του Ηλίου στον τοξότη. Ενεργήστε όμως ως Παρθένοι, για να ξέρετε το πώς θα διαχειριστείτε αυτή την κατάσταση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Μπορείτε τώρα να ξεφύγετε από τα δεδομένα σας, να δοκιμάσετε νέες μεθόδους, πιο περιπετειώδεις και πιο ελεύθερες. Μην βάζετε την λογική σας σε κουτάκια, αισθανθείτε ελεύθεροι.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Προσέξτε πολύ με την σύνοδο Σελήνης-Πλούτωνα. Η τάση σας για ζηλότυπες σκηνές είναι κάτι που θα κάνει μεγάλη ζημιά στην ερωτική σας προσέγγιση για επανασύνδεση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Με τον Ήλιο να εισέρχεται πλέον στο ζώδιό σας, δράστε με περισσότερη αυτοπεποίθηση απέναντι στο ερωτικό σας παρελθόν. Μπορείτε να αναλάβετε μεγαλύτερα ρίσκα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Προσπαθήστε να μην δημιουργήσετε ένταση σήμερα, πηγαίνετε κάπως πιο χαλαρά και βάλτε κάποια φαντασία στην προσέγγισή σας. Δείτε την ερωτική σας κίνηση σαν μέρος ενός παιχνιδιού.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Προσπαθήστε τώρα να βάλετε την περιπετειώδη σας φύση μέσα στην ερωτική προσέγγιση του παρελθόντος σας. Δεν είναι πάντα εύκολο, όμως είναι σίγουρα διασκεδαστικό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Με την Σελήνη να βρίσκεται σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα, νοιώστε ελεύθεροι να καθοδηγηθείτε από τη διαίσθησή σας. Αυτή θα σας δείξει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Περισσότερες επιτυχίες έχετε την ευκαιρία να σημειώσετε σήμερα μέσα από την προσέγγισή σας, εμ την σύνοδο της...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καταφέρνετε να διατηρήσετε την μαχητική σας διάθεση, σε σχέση με την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση, αλλά...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό, ο οποίος απαιτείτε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα ο ιδιαίτερος δυναμισμός σας εξωτερικεύεται με μεγαλύτερη ευκολία μέσα στο ερωτικό σας παρελθόν και έχει...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Βεβαιωθείτε πως δεν χάνετε την αυτοπεποίθησή σας, διότι αυτή θα αποδειχθεί σήμερα πως αποτελεί ένα πολύ βασικό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...