Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 23-11-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 23-11-2017
<p>Κριός – Εννέα των Σπαθιών

Είστε εγκλωβισμένοι σήμερα σε έναν βρόγχο αρνητικών σκέψεων. Όλα σας φαίνονται μαύρα κατά κάποιον τρόπο. Φροντίστε να καθαρίσετε την ψυχή σας από τα πάντα για να μπει ο φρέσκος αέρας της αισιοδοξίας.  

Ταύρος – Δέκα των Σπαθιών

Μια πολύ δύσκολη κάρτα. Περνάτε, ή νομίζετε ότι περνάτε, από μια φάση προδοσίας στις σχέσεις σας. είστε είτε πραγματικά είτε ψυχολογικά εντελώς μόνοι και βαθιά πληγωμένοι. Πρέπει να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας.

Δίδυμοι – Η Αρχιέρεια

Έχετε μια πολύ δυνατή σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό σας και την θηλυκή σας πλευρά.  Διαλέγετε όμως τις αλήθειες σας να μην τις επικοινωνήσετε με αυτούς που αγαπάτε, θέλετε να υπάρχει ένα μυστήριο γύρω από τον έρωτα.

Καρκίνος – Πέντε των Ράβδων

Υπάρχουν σήμερα πολλά λόγια και πιθανές προστριβές με ανθρώπους που αγαπάτε, χωρίς όμως πραγματικό βάθος, χωρίς πραγματικό λόγο για να μαλώνετε. Είναι μάλλον ένα παιχνίδι ισχύος, που ίσως και να το απολαμβάνετε.

Λέων – Η Δύναμη

Εκτός του ότι είναι πολύ θετική κάρτα, έχει και άμεση σχέση με το ζώδιό σας. Είστε παντοδύναμοι σήμερα ερωτικά, γεμάτοι γοητεία, αλλά ξέρετε και πώς να κάνετε τους άλλους να ακολουθούν τις θελήσεις σας χωρίς αντιπαραθέσεις.

Παρθένος – Το Αστέρι

Μια πανέμορφη κάρτα που υπόσχεται να σας φέρει συναισθηματική πληρότητα. Αν είστε ήδη σε μια σχέση θα βιώσετε μια κατάσταση ολοκλήρωσης και σύνδεσης. Αν είστε μόνοι θα συναντήσετε έναν άνθρωπο πολύ γοητευτικό.

Ζυγός – Ο Ιεροφάντης

Δεν σας έλκει καθόλου το ερωτικό παιχνίδι χωρίς σκοπό. Θέλετε να ζήσετε μια σχέση με όλο το βάθος της σύνδεσης, αλλά και με κοινωνική αποδοχή. Είναι μια κάρτα που σας φέρνει κοντά σε επισημοποίηση μιας σχέσης, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις δικές σας προθέσεις.

Σκορπιός – Τρία των Πεντάκτινων

Ξέρετε πώς να κάνετε την σχέση σας να δουλέψει ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε και σε πρακτικό επίπεδο για να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας χωρίς να σας λείψει τίποτα. Αν είστε μόνοι σας ενδιαφέρουν άνθρωποι που είναι ρεαλιστές.

Τοξότης – Ο Ακόλουθος των Σπαθιών

Ένα πολύ σπινθηροβόλο φλερτ μπορεί να γεννηθεί στον χώρο εργασίας σας, ειδικά αν αυτός συνδέεται με κάποιον τρόπο με τον άυλο – πνευματικό πολιτισμό ή τους υπολογιστές. Σας ενδιαφέρουν άνθρωποι με καθαρότητα αλλά και νεανικότητα στο μυαλό.

Αιγόκερως – Οκτώ των Κυπέλλων

Καμιά φορά η ωριμότητα περνάει μέσα από την μοναξιά. Σήμερα  έχετε μπροστά σας μια μέρα που ο έρωτας φαίνεται να σας δίνει την αίσθηση ότι έχετε χάσει κάποιο παιχνίδι, έχετε όμως κερδίσει ένα μάθημα.

Υδροχόος – Οκτώ των Ράβδων

Εργάζεστε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες των σχέσεών σας. Θέλετε να κάνετε τα πάντα τέλεια για να ευχαριστήσετε τους ανθρώπους που αγαπάτε ή για να εντυπωσιάσετε τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν αν είστε μόνοι προς το παρόν.

Ιχθείς – Ρήγας των Ράβδων

Ένα άτομο με μεγάλη σιγουριά και καλές προθέσεις είναι στον ερωτικό σας ορίζοντα. Θέλετε να κάνετε μια σχέση – πρότυπο συμπόνιας, που θα πατάει σε γερές βάσεις. Είναι πολύ θετική η κάρτα αυτή αν σκοπεύετε να είστε εσείς το στήριγμα στην σχέση σας. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 26-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 26-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 26-5-2018

Περνάτε μια περίοδο μοναχικότητας, που έχετε βάλει πραγματικά τα δυνατά σας,

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-7-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 30-7-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-7-2017

Κριός – Ο Ήλιος Αντίστροφα Όταν αυτή η κάρτα εμφανίζεται στην αντίθετη θέση, οι ιδιότητές της φαίνονται υπερβολικές και σας κουράζουν....

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-7-2017

Κριός - Η Δικαιοσύνη Σήμερα η κάρτα της Δικαιοσύνης εμφανίζεται. Ορισμένοι που ξεχωρίζουν θα αναπτύξουν μια σαφέστερη εικόνα του...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Η πανάρχαια Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ μας αποκαλύπτει και σήμερα τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης. Πάμε μια βόλτα στα σύμβολα της ψυχής...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...