Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-11-2017
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Περνάτε μία φάση που ο εκνευρισμός σας διακατέχει και δεν είσαστε τώρα έτοιμοι για σημαντικές συζητήσεις. Η επιρροή του τετραγώνου της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Άρη θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Τώρα, με την Σελήνη να βρίσκεται σε εξάγωνο με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη, επιλέγετε πιο χαλαρές καταστάσεις, από άποψη δέσμευσης, και πιο παθιασμένες, από άποψη περιπέτειας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Τώρα οι καταστάσεις αστρολογικά είναι αρκετά δύσκολες για να καταφέρετε να κάνετε την κίνησή σας, χωρίς όμως οι αστρολογικές πτυχές να απευθύνονται ευθεία σε εσάς.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Με το εξάγωνο της κυβερνήτου σας Σελήνης με την Αφροδίτη βγαίνει προς τα έξω μία πιο βέβαιη παρουσία σας. Με την διέλευση της Σελήνης από τον Υδροχόο θα επικοινωνήσετε πιο εύκολα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Με την επιρροή που δέχεστε από τον κυβερνήτη του τρίτου δεκανού σας, του Άρη, μέσα από το τετράγωνό του με την Σελήνη, ο εκνευρισμός δεν θα επιτρέπει ρομαντικές συνθήκες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Προσπαθήστε να μην δώσετε ιδιαίτερο νόημα σε κάποιες παρεξηγήσεις, έχετε την ευθύνη να φερθείτε λογικά, εκεί που τα υπόλοιπα ζώδια θα αδυνατούν να το κάνουν αυτό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη βρίσκεται σε εξάγωνο, μαζί με την Αφροδίτη, και εσείς τώρα θα βρείτε τον τρόπο να διεκδικήσετε κάποιο διάλλειμα από υποχρεώσεις, ώστε να ασχοληθείτε με τον αισθηματικό σας τομέα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Οι καταστάσεις εξαιτίας ορισμένων περίπλοκων συναισθηματικά αστρολογικών όψεων, μπορεί να γίνουν πιο μπερδεμένες και να βρεθείτε μπροστά από δυσάρεστες εκπλήξεις, προσέξτε τον χειρισμό σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Τώρα είστε σε μία μικρή φάση αναμονής. Θα χρειαστεί αν γνωρίζετε και να έχετε κατά τη διάρκεια της ημέρας υπόψιν σας πως εσάς δεν σας χαρακτηρίζουν τα έντονα και αναίτια ξεσπάσματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Προσπαθήστε να μην δείτε τώρα τις καταστάσεις τόσο συναισθηματικά, αλλά περισσότερο λογικά, καθώς ο μεγάλος παραλογισμός στον οποίον θα πέσουν τα ζώδια, χρειάζεται αντιστάθμιση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Με την Σελήνη σε αντίθεση με τον κυβερνήτη σας Ουρανό φέρνετε χωρίς λόγο διαφωνίες και εντάσεις, αν και με την είσοδό της στο ζώδιό σας θα επιλύσετε διάφορα αισθηματικά προβλήματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας γυρνά σε ορθή πορεία, έπειτα από 5 μήνες, στο ζώδιό σας. Τώρα, πολλά πράγματα θα γίνουν πιο κατανοητά σε εσάς, επεξηγήστε τις τελευταίες καταστάσεις.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον κυβερνήτη σας Άρη να εισέρχεται τώρα λοιπόν στο ζώδιο του Σκορπιού, ετοιμαστείτε για μία περίοδο πάθους....

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον ανάδρομο Ερμή σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη, επηρεάζεστε για μία εβδομάδα να καταστήσετε τον...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η αντίθεση του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ουρανό δεν είναι τόσο τρομακτική όσο ακούγεται. Έχετε μεγάλο και έντονο...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη του αστερισμού σας, τον Άρη περνάτε σε άλλη φάση. Είσαστε σε...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξαιρετικό εξάγωνο μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη να είσαστε έτοιμοι για μεγαλύτερες...