Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων αντιδράσεών σας, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Άρη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Με το ημι-εξάγωνο της κυβερνήτου σας Αφροδίτης με τον Άρη, έχετε πολύ σημαντική ευκαιρία για ιδιαίτερα παθιασμένες και ερωτικές κινήσεις. Μην χάσετε την ευκαιρία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Οι αστρολογικές καταστάσεις είναι σήμερα από δύσκολες, έως και μπερδεμένες. Η κατανοητή δυσκολία σας στο να ερμηνεύσετε συμπεριφορές θα δυσκολέψει την προσέγγισή σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η Σελήνη με το εξάγωνό της με την Αφροδίτη δεν σας επιτρέπει κινήσεις που να υπόσχονται κάποια δέσμευση ή κάποιο μέλλον, αν και βγάζει έναν πιο έντονο ερωτισμό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Εξαιτίας της επιρροής της Σελήνης από το τετράγωνό της με τον κυβερνήτη του τελευταίου σας δεκανού, τον Άρη, θα δυσκολευτείτε να κάνετε την ερωτική σας προσέγγιση αυτή τη στιγμή, καθώς βρίσκεστε σε εσωτερική ένταση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Επηρεάζεστε βέβαια από την Αφροδίτη, που σε ημι-εξάγωνο με τον Άρη θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε κάποιες ερωτικές κινήσεις. Χρειαζόμαστε όμως την λογική σας σήμερα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Μέσα από το ημι-εξάγωνο της Σελήνης με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη, ετοιμαστείτε για μία ερωτική ημέρα σε σχέση με το ερωτικό σας παρελθόν, το οποίο επανέρχεται τώρα στο παρόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Μέσα από την αμοιβαία υποδοχή, με το ημι-εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Ζυγό και του Άρη από το ζώδιό σας να επέχει ρόλο του αρχαίου σας κυβερνήτη, το ερωτικό πάθος είναι προδιαγεγραμμένο, κάντε την κίνησή σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Προσπαθήστε να διατηρήσετε κάποια ψυχραιμία απέναντι σε ορισμένες υπερβολές, από τις οποίες δύσκολα γλιτώνετε, μέσα από την αρνητική επιρροή ορισμένων όψεων στα ζώδια.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Η επιρροή που λαμβάνεται μέσα από την κυβερνήτη του δευτέρου σας δεκανού, Αφροδίτη, μέσα από το ημι-εξάγωνό της με τον Άρη υπόσχεται παθιασμένες εξελίξεις, διατηρείτε όμως και σωστά τον ρεαλισμό σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Με την Σελήνη στο ζώδιό σας καταφέρνετε να επιλύσετε παλαιότερες συγκρούσεις, γεγονός σημαντικότατο για το ερωτικό σας παρελθόν. Προσέξτε με την Σελήνη σε αντίθεση με τον κυβερνήτη σας Ουρανό πιθανές εντάσεις αναίτιες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας από σήμερα σταματά να βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιό σας και γυρνά σε ορθή πορεία. Ειδικά εάν ο χωρισμός σας έγινε μέσα στο τελευταίο 5μηνο, θα αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα και ρεαλισμό τις καταστάσεις.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη οι καταστάσεις μπαίνουν σε μία νέα τροχιά. Με την θέση του ανάδρομου Ερμή ως...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Περισσότερες επιτυχίες έχετε την ευκαιρία να σημειώσετε σήμερα μέσα από την προσέγγισή σας, εμ την σύνοδο της...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αυτή τη στιγμή ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη, καλώντας σας στο να προχωρήσετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό, ο οποίος απαιτείτε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Στην προσπάθεια σας να εργαστείτε σε σχέση με μία επανασύνδεση, η αντίθεση του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ουρανό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η αντίθεση της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Άρη πρόκειται να φέρει σε εσάς εσωτερική αναστάτωση, την οποία...