Σαββατοκύριακο Αγάπης 25/11 – 26/11/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 25/11 – 26/11/2017
<p>Κριός

Το τρίγωνο του Ουρανού – που είναι ανάδρομος – από το ζώδιό σας με τον Ερμή από τον Τοξότη αυτό το ΣΚ ανοίγει τις πύλες του φλερτ αλλά και της επανασύνδεσης. Είναι σίγουρα μια εποχή πολύ κοινωνική για τους Κριούς, γεμάτη ερωτικές ευκαιρίες.

Ταύρος

Την Κυριακή αυτή η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα είναι σε τρίγωνο με τον Χείρωνα από τους Ιχθείς ο οποίος είναι ανάδρομος. Αυτό το ΣΚ έχετε την ευκαιρία να λύσετε παλιά σας θέματα μέσα στις σχέσεις και να γιατρέψετε τον εαυτό σας από παλιές πληγές μια πολύ τρυφερή διάθεση σας συντροφεύει και σας κάνει αξιαγάπητους.

Δίδυμοι

Η πολύ θερμή σχέση του κυβερνήτη σας του Ερμή από τον Τοξότη, που είναι το ζώδιο των σχέσεων για εσάς, με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Κριό φέρνει αυτό το Σκ έντονες πιθανότητες για ξαφνικές και απρόοπτες συναντήσεις και με καινούρια άτομα, αλλά κυρίως με παλιούς συντρόφους. Μια δεύτερη ευκαιρία σε μια παλιά αγάπη είναι πολύ πιθανό ενδεχόμενο.

Καρκίνος

Σε μια πολύ δυνατή συναισθηματικά φάση θα βρεθείτε αυτό το ΣΚ, μιας και η Σελήνη που είναι κυβερνήτης σας χαρίζει όλη της την ενέργεια στον καρμικό για εσάς χώρο του Υδροχόου. Με δυναμικές όψεις – όχι αναγκαστικά εύκολες, όμως – θα σας δώσει την δυνατότητα να εξερευνήσετε πτυχές του έρωτα που ίσως και να μην έχετε τολμήσει ποτέ να επισκεφθείτε.

Λέων

Καθώς ο Ήλιος, ο κυβερνήτη σας, έχει περάσει στον φιλικό σας Τοξότη, ωριμάζει η ιδέα μέσα σας αυτό το ΣΚ να κάνετε μια πιο έντονη κοινωνική ζωή. Έχετε ανάγκη να φλερτάρετε, αλλά όχι χωρίς σκοπό, όχι μόνον για την χαρά του παιχνιδιού. Είστε πολύ έντονα σε αναζήτηση συντρόφου που θα μείνει στο πλάι σας και θα μοιραστείτε πολλά.

Παρθένος

Η πολύ όμορφη σχέση τριγώνου του κυβερνήτη σας του Ερμή από τον Τοξότη με τον ανάδρομο Ουρανό από τον καρμικό σας Κριό ανοίγει παράξενους δρόμους στον έρωτα. Έχετε ανάγκη από πραγματικό έρωτα και αφήνετε τον εαυτό σας ελεύθερο να εξερευνήσει την λίμπιντο, τόσο στην περίπτωση που έχετε σχέση αλλά πολύ περισσότερο αν είστε αδέσμευτοι και φλερτάρετε.

Ζυγός

Η Αφροδίτη αυτό το ΣΚ σε άψογη σχέση τριγώνου με τον ανάδρομο Χείρωνα από τους καρμικούς για εσάς Ιχθείς απαλύνει πολύ τις μόνιμες σχέσεις σας. Μπορείτε να έχετε ουσιαστική επικοινωνία με τους ανθρώπους που αγαπάτε, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πολύ πιο εύκολο να φλερτάρετε, καθώς νιώθετε την ψυχή σας πιο απελευθερωμένη.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη από το ζώδιό σας θα κάνει τρίγωνο με τον ανάδρομο Χείρωνα από τους Ιχθείς και τον 5ο Οίκο σας του έρωτα και της κοινωνικότητας. Είναι πολύ εύκολο αυτό το ΣΚ να έχετε μια επανασύνδεση, στην περίπτωση που σας ενδιαφέρει, ενώ αν έχετε ήδη μια σχέση θα την βαθύνετε με ουσιαστικές εξομολογήσεις.

Τοξότης

Ο Ερμής από το ζώδιό σας θα βρεθεί σε πολύ καλή σχέση με τον Ουρανό από τον φιλικό σας Κριό αυτό το ΣΚ. Μια πανέμορφη επιρροή για να φλερτάρετε με την καρδιά σας, αλλά και για να γιατρέψετε μια παλιά σχέση. Το χιούμορ συναντάει την αισιοδοξία και η γοητεία σας είναι ολοφάνερη.

Αιγόκερως

Ο Πλούτωνας από το ζώδιό σας σε εξαιρετική σχέση εξαγώνου με την Αφροδίτη από τον φιλικό σας Σκορπιό ανάβει τον πυρσό του πάθους. Μπορείτε να έχετε πολύ δυνατές γνωριμίες αν είστε αδέσμευτοι, αλλά και όσοι είστε σε σχέση νιώθετε την ανάγκη να εμβαθύνετε στην ανάγνωση της λίμπιντο.

Υδροχόος

Ο κυβερνήτης σας Ουρανός από τον Κριό και τον 3ο Οίκο σας σε σχέση τριγώνου με τον Ερμή από τον φιλικό σας Τοξότη και τον 11ο Οίκο σας δίνει ένα ξεκάθαρο σήμα ότι ο έρωτας θα ανάψει μέσα από τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο αυτό το ΣΚ. Βγείτε όσο περισσότερο μπορείτε έξω από τις καθιερωμένες σας νόρμες και είναι πιθανόν να ευλογηθείτε με έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

Ιχθείς

Ο ανάδρομος Χείρωνας από το ζώδιό σας θα βρεθεί αυτό το ΣΚ σε τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό δίνοντάς σας την ευκαιρία να γιατρέψετε την ψυχή σας μέσα από την αγάπη. Είστε σε φάση που μπορείτε μέσα από την διαίσθηση να κατανοήσετε τους άλλους και να αντλήσετε δύναμη μέσα από τις σχέσεις σας. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Σαββατοκύριακο Αγάπης 21/22-1-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 21/22-1-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 21/22-1-2017

Με τον Ήλιο να έχει περάσει στον Υδροχόο, ανοίγοντάς μας την όρεξη για νέες και πρωτότυπες περιπέτειες, με την Αφροδίτη να έχει δώσει ήδη...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 5/11 – 6/11/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 5/11 – 6/11/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 5/11 – 6/11/2016

Ο Νοέμβριος αυτός είναι ερωτευμένος με τον έρωτα. Μπροστά μας έχουμε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο πάθος, με την Αφροδίτη να τριγωνίζει τον...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 26/03 –27/03/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 26/03 –27/03/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 26/03 –27/03/2016

Με το πλανητικό σκηνικό να ευνοεί τις αισθηματικές σχέσεις και να μας δίνει μια γοητευτική προσωπικότητα σίγουρα θα έχουμε ένα...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 25/07 – 26/07/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 25/07 – 26/07/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 25/07 – 26/07/2015

Έχουμε τόσες πολλές και σημαντικές μετατοπίσεις στην ουράνια σκακιέρα, που όλα μπορούν να αλλάξουν σε επίπεδο ερωτικών δονήσεων! Ήλιος...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 9/05 – 10/05/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 9/05 – 10/05/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 9/05 – 10/05/2015

Αυτό το σαββατοκύριακο είναι η τέλεια ευκαιρία για όλον τον ζωδιακό να οργανώσει τις δυνάμεις του έρωτα με σωστό τρόπο. Ο Ερμής είναι σε...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 27/28-9-2014

Σαββατοκύριακο Αγάπης 27/28-9-2014

Σαββατοκύριακο Αγάπης 27/28-9-2014

Ένα διήμερο που η Σελήνη είναι στον Σκορπιό, ό Ερμής έχει ήδη εισέλθει σε αυτόν και ο Ήλιος είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη, αλλά και ο...