Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 24-11-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 24-11-2017
<p>Κριός – Τέσσερα των Κυπέλλων

Αισθάνεστε μια ψυχολογική απομόνωση. Είτε δεν αποδίδουν οι προσπάθειές σας να προσεγγίσετε το ταίρι σας ή τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, είτε νιώθετε κούραση και περιμένετε από τους άλλους να κάνουν μια πρώτη κίνηση που όμως δεν έρχεται. Καλό είναι να βγείτε από την αδράνεια.

Ταύρος – Δύο των Κυπέλλων

Μια πανέμορφη ενέργεια κυλάει σήμερα και σας χαρίζει δυνατές ερωτικές συγκινήσεις. Αν υπολογίσουμε ότι εχθές με το Δέκα των Σπαθιών είχατε μια ολοσκότεινη ημέρα μπορεί σήμερα να έχετε μια αναπάντεχα θετική εξέλιξη στις σχέσεις σας.

Δίδυμοι – Εννιά των Κυπέλλων

Είστε σήμερα παντοδύναμοι ερωτικά. Έχετε απόλυτη βεβαιότητα για τις κινήσεις σας, έχετε αυτό που λέμε συναισθηματική ευφυΐα και παίζετε το παιχνίδι του έρωτα εκ του ασφαλούς. Ειδικά αν φλερτάρετε είστε κυριολεκτικά ακαταμάχητοι.

Καρκίνος – Επτά των Σπαθιών

Πολύ δύσκολη επιρροή. Κάποιος ή κάτι σας κλέβει κυριολεκτικά την χαρά, νιώθετε άβολα μέσα στις σχέσεις σας  και δεν ξέρετε τον λόγο. Έχει εγκατασταθεί στην ψυχή σας η αμφιβολία και η ψυχρότητα, έστω και προσωρινά. Πρέπει σίγουρα να κάνετε κάτι γιατί οι σχέσεις σας κινδυνεύουν. Μιλήστε ειλικρινά με όσους αγαπάτε.

Λέων – Η Εγκράτεια

Ένα πολύ δυνατό χαρτί που έρχεται αμέσως μετά την χθεσινή Δύναμη. Έχετε την δυνατότητα να κάνετε τις σχέσεις σας πραγματικά μια όαση ισορροπίας. Μπορείτε με την σοφία σας να κάνετε τον έρωτα να σας προσφέρει μεγάλες και σίγουρες χαρές.

Παρθένος – Τρία των Σπαθιών

Κάτι πολύ παράξενο συμβαίνει στον συναισθηματικό χώρο και θα σα αναστατώσει βαθιά. Μια προδοσία, μια έλλειψη πίστης – πραγματική ή φανταστική – θα σας κάνει να νιώσετε ότι χάνετε το έδαφος κάτω από τα πόδια σας. Κρατήστε την ψυχραιμία σας ό,τι και να γίνει.

Ζυγός – Η Δικαιοσύνη

Και είναι παντοδύναμη κάρτα και σχετίζεται με το ζώδιό σας. Η Δικαιοσύνη φέρνει κυριολεκτικά το δίκιο με το μέρος σας στις σχέσεις σας, κάτι που το είχατε για καιρό απόλυτη ανάγκη. Εξαιρετική επιρροή για να ισορροπήσετε ψυχικά και να νιώσετε ότι δεν πάνε χαμένες οι θυσίες σας στον ερωτικό τομέα.

Σκορπιός – Ο Ήλιος

Πανέμορφη κάρτα που σας δίνει την δυνατότητα σήμερα να ασχοληθείτε με όσους αγαπάτε και να χαρείτε την ζεστασιά της αγάπης. Είστε πολύ δοτικοί και ειδικά σήμερα είναι πολύ τυχεροί όσοι βρίσκονται κοντά σας, καθώς κάνετε τα πάντα για να τους ευχαριστήσετε.  

Τοξότης – Ο Ακόλουθος των Κυπέλλων

Είναι η δεύτερη ημέρα που έρχεται κάρτα με Ακόλουθο στο ερωτικό σας ρίξιμο, εχθές των Σπαθιών, σήμερα των Κυπέλλων. Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην ερωτική σας ζωή, ένα νέο και πολλά υποσχόμενο φλερτ ανατέλλει και σας συναρπάζει.

Αιγόκερως – Δέκα των Κυπέλλων

Μια πανέμορφη επιρροή που διαλύει την χθεσινή μοναξιά. Κάτι έχει αλλάξει στις σχέσεις σας, αποκαθίσταται μια ουσιαστική επικοινωνία με τους ανθρώπους που αγαπάτε και μπορείτε να κάνετε τον έρωτα ένα πεδίο επιτυχίας και απροσμέτρητης χαράς.

Υδροχόος – Ο Τρελός

Κάτι εντελώς νέο θα σας συναρπάσει σήμερα. Ο Τρελός είναι ένδειξη απόλυτης αθωότητας στον ερωτικό τομέα. Θέλετε να αφεθείτε στο ερωτικό παιχνίδι και να ζήσετε από την αρχή όλα τα καρδιοχτύπια, χωρίς να υπολογίζετε τις μνήμες και την εμπειρία σας.

Ιχθείς – Ο Ιππότης των Πεντάκτινων

Είναι η δεύτερη ημέρα που εμφανίζεται ένα χαρτί σταθερότητας στο ρίξιμό σας. ο Ιππότης των Πεντάκτινων δηλοί ότι κάποιο άτομο με μεγάλη σιγουριά παίρνει τα ηνία της ψυχής σας και σας απεγκλωβίζει από φόβους για την καθημερινότητα. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-12-2017

Κριός – Ο Ερημίτης Νιώθετε μια προσκόλληση στο παρελθόν σήμερα. Αν και έχετε μεγάλη σοφία στην καρδιά σας, δεν είναι σοφό να αφήνεστε...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι, ωστόσο η ερωτική σας διάθεση και τα συναισθήματα που τρέφετε για το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Κριός – Ο Κρεμασμένος Έχεις την διάθεση να ασχοληθείς ερωτικά με μια σχέση που μπορεί οι άλλοι να την κρίνουν ως παράλογη. Δεν σε...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Είστε έτοιμοι για μια βαθιά βόλτα στον ερωτικό θησαυρό της ψυχής σας; Η μέρα είναι μια σκέτη πρόκληση και επιφυλάσσει και δώρα και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...