Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-11-2017
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε την ημέρα. Σκέφτεστε τώρα πιο ισορροπημένα. Έχετε ξεφύγει από την ένταση και είστε σε θέση να έχετε μία πολύ πιο καθαρή και σταθερή προσέγγιση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα πιο απλά. Στο κάτω-κάτω, μην φαντάζεστε πως είναι δυσκολότερα από ό,τι φαίνονται, το αντίθετο μάλιστα, τις περισσότερες φορές εμείς τα μεγαλοποιούμε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Κάντε ένα βήμα πίσω, κοιτώντας τις καταστάσεις. Από αύριο έρχονται ραγδαίες εξελίξεις, που ήδη από σήμερα συμβαίνουν μέσα σας. Να είστε έτοιμοι και δυναμικοί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Με τον Ήλιο να σχηματίζει εξάγωνο με την κυβερνήτη σας Σελήνη μπορείτε να βρείτε την εσωτερική σας αρμονία. Προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία σας, πριν την προσέγγισή σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Ο κυβερνήτης σας Ήλιος σε εξάγωνο με την Σελήνη μπορεί τώρα να σας χαρίσει περισσότερη ισορροπία και αυτό είναι κάτι που οδηγεί σήμερα στο να κάνετε την κίνησή σας μετρημένα και σοβαρά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Με τις αυριανές αστρολογικές εξελίξεις που ξεκίνησαν ήδη να σας επηρεάζουν, μπορείτε να κάνετε την κίνησή σας σε ό,τι αφορά κάποιο πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν. Δεν είναι ώρα να κάνετε πίσω.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Μην προσπαθήσετε να εκβιάσετε καταστάσεις, αλλά μην δημιουργείτε και κενά. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να βρείτε μία ισορροπία στην προσέγγισή σας, μεταξύ του ότι πρέπει να κάνετε κάποια κίνηση, χωρίς εσείς να νοιώσετε πως τρέχετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Είστε έτοιμοι ακόμα και για να προχωρήσετε σε ορισμένες υποχωρήσεις,. Φαίνεται όμως πως αυτό είναι περισσότερο μία αγαθή σας πρόθεση, παρά κάτι το οποίο πράγματι θα κάνετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Με την επιρροή του τετραγώνου μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Δία θα δείξετε μεγάλη κατανόηση σε πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν. Προσέξτε όμως που δείχνετε εμπιστοσύνη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Προσπαθήστε να είστε ο εαυτός σας. μην προσπαθήσετε να γίνετε κάτι άλλο για να ικανοποιήσετε την φαντασία κάποιου προσώπου. Άλλο το φλερτ και άλλο η αντικειμενική πραγματικότητα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Βρίσκεστε πιο κοντά ως προς το να πάρετε αποφάσεις ε σχέση με ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν. Μην βιαστείτε, έχετε ήδη αρχίσει να επηρεάζεστε από την αυριανή θετικότητα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Τώρα έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε ένα πρώτο σοκ, απέναντι σε ορισμένες καταστάσεις που τελευταία αντιληφθήκατε,. Τι σας λέει η εμπειρία σας; να την λάβετε υπόψιν σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Περισσότερες επιτυχίες έχετε την ευκαιρία να σημειώσετε σήμερα μέσα από την προσέγγισή σας, εμ την σύνοδο της...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καταφέρνετε να διατηρήσετε την μαχητική σας διάθεση, σε σχέση με την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση, αλλά...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό, ο οποίος απαιτείτε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα ο ιδιαίτερος δυναμισμός σας εξωτερικεύεται με μεγαλύτερη ευκολία μέσα στο ερωτικό σας παρελθόν και έχει...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Βεβαιωθείτε πως δεν χάνετε την αυτοπεποίθησή σας, διότι αυτή θα αποδειχθεί σήμερα πως αποτελεί ένα πολύ βασικό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...