Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 25-11-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 25-11-2017
<p>Κριός – Τρία των Ράβδων

Κάποιες αμφιβολίες σας βασανίζουν γύρω από τις σχέσεις σας. Ξέρετε ότι έχετε καταφέρει πολλά, αλλά σας λείπει αυτή τη στιγμή το πάθος. Ξέρετε από την άλλη ότι το να κυνηγήσετε μια νέα εμπειρία θα βάλει σε κίνδυνο όσα έχετε χτίσει.

Ταύρος – Επτά των Σπαθιών

Ημέρα προκλήσεων, αντεγκλήσεων και διαφωνιών με ανθρώπους που αγαπάτε αλλά και γενικότερα. Θα σας κουράσει ένα κλίμα έντασης και αντιπαραθέσεων. Δεν έχετε παρά να γίνετε ένα φάρος ηρεμίας και να κατευνάσετε τα πνεύματα.

Δίδυμοι – Έξι των Κυπέλλων

Σας συνέχει μια νοσταλγία σε σχέση με το ερωτικό σας παρελθόν. Γενικά είστε σε αναζήτηση μιας αθωότητας που χαρακτηρίζει συνήθως την παιδική ηλικία, σύμπτωμα του γεγονότος ότι σας έχουν κουράσει οι πολλές ευθύνες της ζωής. Μοιραστείτε αυτή τη νοσταλγία με όσους αγαπάτε, αλλά μην το παρακάνετε με το παρελθόν.

Καρκίνος – Εννιά των Σπαθιών

Υποψίες φόβοι και κλίμα έλλειψης εμπιστοσύνης προς όλους όσοι είναι γύρω σας, φίλοι, αγαπημένοι και οικογένεια, σας βασανίζουν σήμερα πάρα πολύ. Μην κρατάτε μέσα σας όλη αυτή τη δύσκολη ενέργεια, μοιραστείτε την για να ελαφρύνετε την ψυχή σας.

Λέων – Ντάμα των Σπαθιών

Η ερωτική σας ζωή, είτε είστε άντρας είτε γυναίκα επηρεάζεται σήμερα από μια πολύ αυταρχική γυναικεία φιγούρα. Προσέξτε γιατί κάτω από το ήρεμο παρουσιαστικό της κρύβεται μια γυναίκα μεγάλης πνευματικής δύναμης που μπορεί να ανατρέψει τις σχέσεις σας.

Παρθένος – Το Άρμα

Ενδιαφέρουσα κάρτα, ειδικά αν λάβουμε υπόψη μας ότι εχθές σας βγήκε το Τρία των Σπαθιών, που σημαίνει προδοσία. Με κάποιον τρόπο αναλαμβάνετε απόλυτα τα ηνία των σχέσεων και της ψυχής σας και δεν αφήνετε χώρο σε πλαστά συναισθήματα να σας αποπροσανατολίσουν.  

Ζυγός – Πέντε των Ράβδων

Πολύ κακό για το τίποτα, είναι το γενικό κλίμα της σημερινής ημέρας. Ίσως να υπάρξουν αντιζηλίες με όσους αγαπάτε, ίσως κάποιοι άνθρωποι να θελήσουν να χαλάσουν την αρμονία σας με λόγια και περιττές κινήσεις, αλλά τίποτα το ουσιαστικό δεν μπορεί να σας βλάψει αν εσείς δεν αποσταθεροποιηθείτε.

Σκορπιός – Τέσσερα των Πεντάκτινων

Καλή κάρτα είναι, αλλά κάπως σας περιορίζει. Μοιάζει σαν η χθεσινή σας έκθεση στον Ήλιο – που ήταν η επιρροή σας στα ταρώ – να σας «έκαψε» μέσα από πολύ μεγάλη κούραση για τους άλλους και τώρα κοιτάτε  λίγο τον εαυτό σας. Δεν είναι κακό στην πραγματικότητα, αρκεί να μην το παρακάνετε στον εγωισμό.

Τοξότης – Ο Ακόλουθος των Ράβδων

Είναι η τρίτη ημέρα που έρχεται κάρτα με Ακόλουθο στο ερωτικό σας ρίξιμο, εχθές των Κυπέλλων, προχθές των Σπαθιών, σήμερα των Ράβδων. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί οι Ακόλουθοι σηματοδοτούν πάντα μια έναρξη σχέσης. Φαίνεται ότι σας πολιορκούν διαφορετικοί τύποι ανθρώπων και πρέπει να κάνετε επιλογές.

Αιγόκερως – Ο Ρήγας των Ράβδων

Χρειάζεστε – αλλά και είστε κοντά  σε – μια σχέση με απόλυτη σταθερότητα. Σε ένα κάποιο επίπεδο έχετε κουραστεί να είστε εσείς που προσφέρετε στους άλλους και θέλετε κάποιος να προσφέρει – επιτέλους και σε εσάς λίγη στοργή και άνεση.  

Υδροχόος – Ο Ρήγας των Κυπέλλων

Σας έλκει σήμερα ένα άτομο με μυστηριώδη και πολύ δυνατό χαρακτήρα. Μοιάζει όμως να είναι τόσο δυσνόητη η προσωπικότητά του που ίσως και να σας φοβίζει, παρά την αναμφίβολη χημεία που υπάρχει μεταξύ σας.

Ιχθείς – Η Ντάμα των Κυπέλλων

Είστε πολύ κοντά στο να δημιουργήσετε την τέλεια σχέση, είτε είστε αυτή τη στιγμή σε κάποια δέσμευση είτε όχι. Η βαθιά συναισθηματική σας φόρτιση βρίσκει ευφάνταστους τρόπους να εκφραστεί και να αγγίξει την καρδιά όσων αγαπάτε. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-11-2017

Κριός – Το Άρμα Αντίστροφα Είναι πιθανό σήμερα να δημιουργηθούν κάποιες αναταραχές στο πρόγραμμά σας, των οποίων η διόρθωση θα σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-6-2017

Κριός – Εννιά των Σπαθιών Τα Εννέα Σπαθιά αντιπροσωπεύουν την πολεμοχαρή δύναμη του στοιχείου του Αέρα στον υψηλότερο βαθμό. Ακόμη και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Είστε έτοιμοι για μια βαθιά βόλτα στον ερωτικό θησαυρό της ψυχής σας; Η μέρα είναι μια σκέτη πρόκληση και επιφυλάσσει και δώρα και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Παράδοξες διαθέσεις και ανατρεπτικά συναισθήματα θα κυριαρχήσουν σήμερα στο ψυχολογικό και ερωτικό πεδίο. Είναι αλήθεια ότι όλος ο...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ο έρωτας όλα τα μπορεί και όλα τα υπομένει, αλλά πού μένει; Πώς θα τον βρούμε, πώς θα ενώσουμε την ζωή μας με ένα άτομο που μας ενδιαφέρει...