Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-11-2017
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Με το τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη του αστερισμού σας, τον Άρη περνάτε σε άλλη φάση. Είσαστε σε θέση να επενδύσετε τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη σε αντίθεση με την Σελήνη σας φέρνει κοντά σε ορισμένες επιπολαιότητες. Προσέξτε πολύ το πώς θα πάρετε αποφάσεις, καλύτερα μάλιστα να τις αποφύγετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Βρίσκεστε σε ένα από τα σημαντικότερα σημεία του χρόνου, με το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ουρανό σε χίασμα μοιρών και σύνοδο Ερμή με το Κέντρο του Γαλαξία. Ετοιμαστείτε για αποφάσεις και σημαντικότατες κινήσεις σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η Σελήνη σε τετράγωνο τώρα με την Αφροδίτη σας πηγαίνει σε μία κατάσταση έλλειψης αυτοπεποίθησης, την οποία προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε με το τρίγωνο Σελήνης-Άρη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Μπορείτε να ενδυναμώσετε την πίστη στον εαυτό σας την συγκεκριμένη στιγμή και να αδράξετε την ημέρα, στον αισθηματικό σας τομέα. Ταυτόχρονα, βρίσκετε ισορροπίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Πάρτε αποφάσεις σήμερα. Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό, με χίασμα μοιρών και ταυτόχρονα Ερμής σε σύνοδο με το Κέντρο του Γαλαξία. Κατανοείτε περισσότερα, μην αφήσετε τίποτα να περάσει χωρίς να το εξετάσετε, ώρα για δράση!

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Με την επιρροή του τετραγώνου της Σελήνης με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη οι κινήσεις σας είναι απερίσκεπτες και ενεργείτε απρόσεκτα. Χρειάζεστε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Βρίσκεστε μεταξύ ερωτισμού και εκνευρισμού αυτή τη στιγμή. Προτιμήστε να μείνετε στο πρώτο, επιτρέποντας στο πάθος σας να εξωτερικευτεί με τρόπο ευγενή και θετικό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Η θετική σας διάθεση μπορεί να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο σήμερα, ταυτόχρονα μαζί με την ευγενή σας συμπεριφορά. Μην ξεχνάτε πως τώρα είναι η περίοδος του Τοξότη, κοιτάξτε την Ανατολή, εκεί είναι ο αστερισμός σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Επηρεαζόμενοι από τις εκπληκτικές όψεις του Ερμή, είναι μία φάση κατά την οποία το να πάρετε αποφάσεις θα είναι σημαντικό και συνάμα εύκολο σε πολλές περιπτώσεις, με την τωρινή σας διαύγεια.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Ουρανό, σε χιασμό μοιρών. Τώρα, μπορείτε να ανεβάσετε τον πήχη. Φέρτε κοντά σας την αλλαγή που ζητάτε, κάντε μεγάλες και σπουδαίες κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Σας βγαίνει ένα θετικό και προσιτό πρόσωπο σήμερα, ενώ ταυτόχρονα η ορθοδρόμηση του Ποσειδώνα στο ζώδιό σας έχει αρχίσει για τα καλά να σας οδηγεί σε βαθιές σκέψεις.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Θα βγείτε ευνοημένοι εάν αντιληφθείτε το πού κινείται η ημέρα αστρολογικά. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε την...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ξέρετε πολύ καλά εσείς από νέα ξεκινήματα. Ε, τώρα, ένα νέο ξεκίνημα έχουμε αστρολογικά και εσείς είσαστε από...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Έχετε την επιλογή σας σήμερα: είτε θα συνεχίσετε με δυναμισμό τις κινήσεις σας, είτε θα επιλέξετε μία...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον ανάδρομο Ερμή σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη, επηρεάζεστε για μία εβδομάδα να καταστήσετε τον...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξαιρετικό εξάγωνο μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη να είσαστε έτοιμοι για μεγαλύτερες...