Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Βεβαιωθείτε πως δεν χάνετε την αυτοπεποίθησή σας, διότι αυτή θα αποδειχθεί σήμερα πως αποτελεί ένα πολύ βασικό σας όπλο. Μην κάνετε πίσω, προχωρήστε αποφασιστικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Αν καταφέρετε να δείτε πίσω από τις καταστάσεις θα μπορέσετε πραγματικά να οδηγηθείτε σε ορισμένα φανταστικά άλματα επάνω στον κόσμο του ερωτικού σας παρελθόντος.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Έχετε αυτοπεποίθηση, μην την χάνετε λοιπόν για μικρούς και ουσιαστικά ασήμαντους λόγους. Εσείς τραβήξτε αποφασιστικά τώρα το δικό σας κουπί, μην σταματάτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η Σελήνη σε εξάγωνο εμ τον μυστηριώδη Πλούτωνα σας καλεί αν γνωρίσετε βαθύτερα την μυστική πλευρά του προσώπου που σας αφορά από το ερωτικό σας παρελθόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Ορισμένες καταστάσεις είναι πολύ ευκολότερες σε σχέση με αυτό που μπορείτε στην προκειμένη κατάσταση να αντληθείτε. Πάρτε τον χρόνο σας. μην συμβουλευτείτε, σκεφτείτε μόνοι σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Τώρα που βρίσκεστε ακόμα σε μία φάση θετική επιρροής σε σχέση με την δράση σας ακόμα και στον τομέα του ερωτικού σας παρελθόντος πρέπει να αναλάβετε ταχύτατα πρωτοβουλίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Να γνωρίζετε πως σε κάθε περίπτωση χρειάζεται να κρατάτε την προσωπική σας κρίση. Μην επηρεάζεστε από τρίτους. Αν θέλετε να κάνετε κίνηση στον κόσμο του ερωτικού σας παρελθόντος μην διστάσετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Για το του ερωτικό σας παρελθόν έρχεται τώρα το εξάγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα να σας δημιουργήσει σεβασμό προς τον εαυτό σας και ιδιαίτερα μυστηριακές κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Ο κυβερνήτης σας Δίας βρίσκεται τώρα σε τρίγωνο μαζί με την Σελήνη, δίνοντάς σας την ευκαιρία για πολύ βαθύτερη επικοινωνία, ακόμα και στον τομέα του ερωτικού σας παρελθόντος.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Πρέπει να ορίσετε εσείς οι ίδιοι ορισμένα πράγματα. Χρειάζεται να βρείτε την αυτοπεποίθησή σας και αυτή τη φορά να ενεργήσετε με αυτή την πίστη στον εαυτό σας ως γνώμονα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Μην κάνετε πίσω. Έχετε βρει ήδη το θάρρος να προχωρήσετε σε διεκδικήσεις. Αποφύγετε να γίνετε φορτικοί και να δείξετε χαμηλή αυτοπεποίθηση, αλλά μην αφήνετε κάτω τα όπλα σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Με την επιρροή της Σελήνης σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα αυτή τη στιγμή καταφέρνετε να πάτε ένα βήμα παραπέρα στο ερωτικό σας παρελθόν, χάρις την γοητευτική φαντασία σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Περισσότερες επιτυχίες έχετε την ευκαιρία να σημειώσετε σήμερα μέσα από την προσέγγισή σας, εμ την σύνοδο της...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καταφέρνετε να διατηρήσετε την μαχητική σας διάθεση, σε σχέση με την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση, αλλά...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό, ο οποίος απαιτείτε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε σήμερα ορισμένες εσωτερικές εντάσεις και να μην τις εξωτερικεύσετε, θα μπορέσετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα ο ιδιαίτερος δυναμισμός σας εξωτερικεύεται με μεγαλύτερη ευκολία μέσα στο ερωτικό σας παρελθόν και έχει...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...