Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 27-11-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 27-11-2017
<p>Κριός – Τέσσερα των Σπαθιών

Είναι πολύ πιθανό ότι πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα και να έχετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Μπορεί να εργάζεστε πάρα πολύ σκληρά, να έχετε έναν ιδιαίτερα συναισθηματικό χρόνο ή η υγεία σας χρειάζεται κάποια προσοχή. Όποια και αν είναι η περίπτωση, πάρτε χρόνο και χώρο από τη συνήθη ρουτίνα σας. Μπορεί μερικές φορές να δείχνετε θλίψη για κάτι που αισθάνεστε ότι έχετε χάσει.

Ταύρος – Ο Μάγος

Αυτή η κάρτα υποδηλώνει ότι η δύναμη και η γνώση που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των προκλήσεων είναι ήδη μέσα σας και η δυνατότητα να διοχετεύεται αποτελεσματικά σε αυτό όπου απαιτείται. Βελτιωμένες επικοινωνίες. Μια ελπιδοφόρα κάρτα που σας θυμίζει ότι μπορείτε να επιτύχετε οτιδήποτε.

Δίδυμοι – Ο Κόσμος

Ο κόσμος φέρνει μαζί του μια πραγματική αίσθηση ολοκλήρωσης και ανταμοιβής καθώς φτάνετε στο τέλος αυτής της φάσης στη ζωή σας. Η αίσθηση μιας καλής δουλειάς στον ερωτικό τομέα σας συνοδεύει και η επιτυχία είναι δική σας. Πάρτε χρόνο για να απολαύσετε τα επιτεύγματά σας γιατί σύντομα θα ξεκινήσει μια νέα φάση.

Καρκίνος – Η Αρχιέρεια

Συνδέεστε ιδιαίτερα με τη διαίσθηση και τη σeξουαλικότητα. Ακολουθήστε τα ένστικτά σας. Η καθοδήγηση που απαιτείται περιέχεται μέσα σας. Να είστε ενήμεροι για τα μηνύματα και τα σημάδια γύρω σας. Να έρθετε σε επαφή με την πνευματικότητά σας. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε αυτή τη νέα εξευρεθείσα δύναμη με σύνεση.

Λέων – Δύο των Πεντάκτινων

Αυτή είναι η κάρτα ισορροπίας, ειδικά όσον αφορά τα οικονομικά και τα πρακτικά ζητήματα. Βεβαιωθείτε ότι δεν ξοδεύετε πάρα πολύ και ότι διατηρείτε μια ισορροπία μεταξύ των διαφόρων περιοχών της ζωής σας. προσέξτε, να μην εργάζεστε πάρα πολύ και μην παραβλέπετε την υγεία σας ή αναζητάτε χρήματα. Να δώσετε αρκετή προσοχή στην αγάπη σας.

Παρθένος – Ακόλουθος των Κυπέλλων

Αυτή η κάρτα πιθανότατα υποδηλώνει την ανάγκη να έρθετε σε επαφή με το εσωτερικό παιδί σας. Τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε και χρειάζεστε; Ακούστε αυτή την εσωτερική φωνή και εκπληρώστε τις βασικές σας ανάγκες. Παίξτε, διασκεδάστε, ακολουθήστε αυτό το όνειρο. Μπορεί να υποδεικνύει μια σχέση με άτομο από το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων.  

Ζυγός – Εννιά των Σπαθιών

Το άγχος, η ανησυχία και η αϋπνία υποδεικνύονται από αυτήν την κάρτα. Ανησυχείτε τόσο πολύ για κάτι που δεν κοιμάστε; Ανησυχείτε για το τι μπορεί να σκεφτούν οι άλλοι για εσάς; Ενώ μπορεί να αισθανθείτε ότι έχετε πραγματικά προβλήματα, είναι ειλικρινά τόσο κακά όσο φοβάστε; Επικεντρωθείτε στα καλά πράγματα και προστατεύστε τον εαυτό σας  από την περιττή ανησυχία.

Σκορπιός – Ντάμα των Κυπέλλων

Αυτή η κάρτα μπορεί να υποδεικνύει μια γυναίκα που είναι Ιχθείς, Καρκίνος ή Σκορπιός ή κάποιον άνθρωπο άλλου ζωδίου που εμφανίζει αυτές τις ιδιότητες. Μια απαλή γυναίκα που νοσηλεύει και φροντίζει τους άλλους. Μπορεί να εμφανίσει μεγάλη στοργή και αγάπη. Ωστόσο, μπορεί να είναι επιρρεπής σε ρομαντικές παραληρηματικές ιδέες και εναλλαγές της διάθεσης.

Τοξότης – Ο Ακόλουθος των Σπαθιών

Είναι πολύ πιθανό ότι πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω. Πιθανότατα πιέσατε και προσπαθήσατε πολύ σκληρά. Έχετε όμως κάνει την καλύτερη δυνατή χρήση της ενέργειάς σας; Προσέξτε αυτή την κάρτα και δείξτε κάποια τακτική και προσοχή. Μπορεί να υποδηλώνει σχέση με άτομα από τα ζώδια Δίδυμου, Ζυγού ή Υδροχόου.

Αιγόκερως – Η Δικαιοσύνη

Σας απασχολούν σήμερα η δικαιοσύνη και η ισορροπία.  Όταν εμφανίζεται αυτή η κάρτα, σημαίνει ότι είναι καιρός να επιστραφεί η ισορροπία στην κατάσταση μέσω της δικαιοσύνης. Η αλήθεια θα βγει. Αλλά θυμηθείτε, δικαιοσύνη για ένα άτομο, μπορεί να μην είναι δικαιοσύνη για άλλο. Όσο είστε ειλικρινείς και αληθινοί, δεν θα έχετε τίποτα να φοβηθείτε. Συμβάσεις και νομικά θέματα μπορεί επίσης να ευνοούνται.  

Υδροχόος – Ο Ήλιος

Προσπαθείτε με όλη την δύναμη της καρδιάς σας σήμερα να είστε χρήσιμοι στους ανθρώπους που αγαπάτε. Αν είστε αδέσμευτοι είστε πολύ κοντά σε ένα άτομο δυνατό και γεμάτο αισιοδοξία, που θα κάνει φωτεινή την ημέρα σας αλλά και ίσως την ζωή σας.

Ιχθείς – Έξι των Κυπέλλων

Η νοσταλγία καταλαμβάνει την ψυχή σας. Θέλετε να επαναφέρετε την αθωότητα στις σχέσεις σας και ίσως να απασχολεί την σκέψη σας κάποια σχέση από το βαθύ εφηβικό σας παρελθόν. Έχετε ανάγκη από πολύ μεγάλη τρυφερότητα για να μην απομονωθείτε στις αναμνήσεις σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 6-3-2018

Κριός – Εννιά των Σπαθιών Νιώθετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε και να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από τη ρουτίνα, ωστόσο ίσως έχετε...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 24-11-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 24-11-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 24-11-2017

Κριός – Τέσσερα των Κυπέλλων Αισθάνεστε μια ψυχολογική απομόνωση. Είτε δεν αποδίδουν οι προσπάθειές σας να προσεγγίσετε το ταίρι σας ή...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-9-2017

Κριός – Πέντε των Κυπέλλων Έχετε αποφασίσει να κάνετε ένα διάλειμμα παρέα με το σύντροφό σας, μιας και γνωρίζετε πως σε λίγο κάποιο...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 21-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-8-2017

Κριός – Ο Πύργος Αντίστροφα Μερικές φορές αυτή η κάρτα εμφανίζεται μετά από μια δραματική εμπειρία. Αυτό δείχνει ότι εξακολουθείτε να...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 7-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 7-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 7-8-2017

Κριός – Ο Πύργος Αντίστροφα Μερικές φορές αυτή η κάρτα εμφανίζεται μετά από μια δραματική εμπειρία. Αυτό δείχνει ότι εξακολουθείτε να...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-7-2017

Κριός – Τέσσερα των Σπαθιών Αναπαριστώντας τη τάξη και τη σταθερότητα, σε συνδυασμό με την ταραχώδη φύση των Ξιφών, τα Τέσσερα Σπαθιά...